zuzkaigorkova
19. aug 2020
124 

Keď prídu domov Svište

Ahojte, dnes by som Vám chcela napísať niečo viac k detskej kozmetike Dixi Svište. Keď som vyhrala súťáž, veľmi som sa potešila, hlavne kvôli našim dvom svištom, ktorých už máme doma a ktorí sa veľmi radi kúpu. A tak k našim svišťom Livke a Damkovi pribudli ešte kamaráti Miško, Grétka a Adamko.

Táto slovenská prírodná detská kozmetika je vhodná pre deti od 3 do 7 rokov. Je vyvinutá pre detské vlásky a pokožku, je dermatologicky testovaná a neobsahuje látky škodiace organizmu vášho dieťatka, ani životnému prostrediu - t.z., že je bez silikónov, parabénov, bez syntetických farbív.

Náš testovací balíček obsahoval:

  • sprchový gél jahodovo-malinový, 
  • šampón a balzam na vlasy jahodovo-malinový, 
  • sprej na ľahšie rozčesávanie vlasov tiež z tejto kolekcie,
  • ďalej šampón a sprchový gél sviežosť a sila hôr,
  • a šampón a sprchový gél sladkosť cukrikového sna.

Ako bonus sme dostali pexeso a maľovanky, ktoré deti veľmi potešili. 

Naše deti to poňali tak, že Damko si privlastnil modrý gél sprchový, čo bola sviežosť a sila hôr, a ostatné si veľmi rada vzala do parády Livka. Mne osobne, ale teda aj deťom, voňali všetky krásne. Pre mňa ale víťazom bola práve sviežosť a sila hôr - šampón a gél sprchový v jednom. Livke sa páčila zasa cukríková vôňa.

Táto kozmetika okrem toho, že je cenovo dostupná pre všetky mamičky, má ozaj aj krásny dizajn. Vrelo odporúčame vyskúšať všetkým malým, ale aj väčším svišťom.

Negatíva sme žiadne nenašli, jedine ak by, tak to, že sa rýchlo míňajú. 

Dokonca boli s nami aj na dovolenke v Nemšovej.

#recenzia #test_dixi #dixi_sviste_skusenosti

Začni písať komentár...

Odošli