1 / 1

    Nie. Myslime aspon "trosku" aj na prirodu a zmyslame ekologicky. Uplne staci veci poutierat handrickou alebo utierkou, ktoru namocim do vody a ak treba tak pridam aj saponat alebo mydlo. A pouzivat opakovane, nie zakazdym vytvarat take obrovske mnoztsvo odpadu jednorazovymi produktmi. O to viac, ked je clovek doma, takze nie je ziadny problem pouzit ekologickejsiu alternativu.

    19. okt 2020

    Vlhčené utierky na takéto účely určite nepoužívam, načo tvoriť zbytočný odpad, ide to aj handrickou..

    19. okt 2020
    zuzkanr
    autor

    @fokuska
    @tehulka2011 ani my netvorime zbytočný odpad... Skôr som to myslela tak, že po kreslení spomínanými vodovými farbami jej jednou utriem ruky, keďže kým by sme sa dostali do kúpeľne bolo by všetko okolo od toho 😉

    19. okt 2020

    @zuzkanr Ja aj to vnimam ako zbytocny odpad. Tolko dieta chytim a odnesiem do kupelne a umyjem ruky.

    19. okt 2020
    zuzkanr
    autor

    @fokuska lenže každé dieťa je iné 😉 ja kým ju chytím si ruky od farieb utrie o seba, alebo o niečo naokolo. Čiže ich najskôr utriem s utierkou a potom ideme k umývadlu. Okrem toho má baby Dove vlhčené obrúsky, ktoré sú ľahko rozložiteľné v prírode, keďže sú vyrobené z rastlinných vlákien

    19. okt 2020

    @zuzkanr Moj nazor a vnimanie zbytocneho odpadu to nemeni 🙂 rob si podla seba, pytala si sa ako to funguje u inych, tak som ti napisala.
    Ked davam dieta malovat, tak je v obleceni, ktore moze zaspinit, cize vobec nevadi, ze utrie farby o seba, tiez stol je zakryty a som pri dietati, takze nema kde inde ist a vytierat farbu.
    Ale ked uz - tak si pripravim rovno k malovaniu handrcku navlhcenu aj s mydlom ak treba a utriem tym - nie jednorazovou.

    19. okt 2020
    zuzkanr
    autor

    @fokuska okej 😉

    19. okt 2020

    Vyzerá to že máš doma krásne hrave dieťa.

    19. okt 2020
    zuzkanr
    autor

    @lenamal to áno, ju veľmi baví kreslenie, lepenie aj modelovanie z plastelíny 😁

    19. okt 2020

    Nie, tecie nam voda z vodovodu. Vlhcene skor vonku ked maju ruky zaprasene od kamienkov v parku alebo od piesku a nemame kupelnu blizko.

    19. okt 2020