zuzulik75
19. aug 2021
94 

Testovanie dm produktov

 

Dostala som možnosť testovať rôzne produkty z dm. Myslím, že v každej viacčlennej rodinke by si našli využitie. My sme sa snažili otestovať ich čo najviac.

Ako prvý, hneď po otvorení krabice, môj starší synček Matúško načal BABYLOVE OVOCNÝ NÁPOJ. Myslím, že je to celkom dobrá voľba, napríklad aj na cesty, a obzvlášť pre menšie detičky, pretože neobsahuje pridaný cukor, čo oceňujem. Ako druhú sme vyskúšali ŠPORTOVÚ FĽAŠU, ktorá je síce tiež vhodná pre menšie deti, nosili sme v nej vodu na prechádzky a boli sme s ňou spokojní.

Ďalej sme s mojim mužom skúšali Balea sprchové gély. Skvele ich vystihuje – za málo peňazí veľa muziky. Príjemne voňajú, penia a samozrejme aj umyjú, čo treba. 🙂

Súčasťou balíčka boli aj vlhčené utierky.

S nimi som bola veľmi spokojná a kupujem ich pravidelne, takže pre nás nič nové. Sú súčasťou našich prebaľovacích potrieb už pol roka. 🙂

Pánsky a aj dámsky dezodorant vonia tieiž veľmi príjemne, ale ja mám najradšej guličku, pri ktorej aj určite ostanem, no kto ma rád deo v spreji tak kľudne, tento produkt spĺňa svoju funkciu. 

Slnečná ochrana sundance

Bála som sa toho, pretože krémy s ochranným faktorom vždy kupujeme v lekárni, no musím povedať, že príjemne prekvapili. Splnili svoj účel, ochránili našu pokožku. Pánsky navyše príjemne vonia, sem-tam som si skúsila aj ten. 🙂 Žiadna kožná reakcia ani na jednom z nás, čiže určite sa k nim ešte vrátim, aj keď pôjdeme niekam na dovolenku. Veľmi som ale bola spokojná s tyčinkou na tváričku pre deti. A teda 100 bodov tomu, kto ju vymyslel. Naše nové letné „must have". Používala som to aj na trčiace nôžky v kočiariku nášho Šimonka, ale aj na moju tvár. Nikto nebol spálený a nebála som sa, že malému zhoria nôžky.

Balzam na pery ohodnotím tak trošku neutrálne - podľa mňa žiaden zázrak, ale možno som práve nebola vhodný adept, pretože to bežne nepoužívam. Ak máte v obľube dávať si faktor na pery, tak práve táto značka ho ponúka - vyskúšajte a uvidíte. Ja zvyknem hydratovať pery skôr v zime, vtedy mi aj praskajú.

Ovocná kapsička babylove

Tak tú sme dali otestovať našej malej neterke, ktorá je už trošku staršia od nášho Šimonka. Veľmi jej chutila. Je to celkom šikovná vec, ktorú treba mať v taške v prípade cestovania, alebo to využiť medzi hlavnými jedlami počas dňa, pokiaľ teda nemáte po ruke čerstvé ovocíčko. 🙂

Úžasný dezinfekčný gélik na zavesenie

Poznali sme ho už aj predtým a za mňa je to veľmi dobrá vec, keď ale nie je poruke čistá voda a mydlo, samozrejme. Vonia veľmi príjemne, necítiť v ňom alkohol, čo je dobré, pretože už mám dosť takých, po ktorých potom „voniam" ako po pálenke. 

Toto tekuté mydlo Balea je tiež dobré. Používali sme ho celá rodina a ešte ho aj máme, dosť dlho vydrží. Synovi sa veľmi páči, najradšej by ho, ako on povedal, zjedol. Je to taká sladučká vôňa.

Chladivý gél po opaľovaní sundance 

Taktiež príjemná vôňa, ale ja preferujem mliečka po opaľovaní. Chladivý efekt sa nejak nedostavil .

    

Šampón Balea

Neobsahuje silikóny, čiže super. Ja už kupujem len také produkty a je to vegan produkt, čo tiež veľmi oceňujem. Vôňa je taká príjemná a exotická. 

Ďakujem Modrému koníkovi za možnosť zúčastniť sa tohto testovania. 

#test_dm31 

#recenzia 

Začni písať komentár...

Odošli