lenkiada
    6. jún 2017    Čítané 353x

    YVES ROCHER ♥

    Ahojte všetci 🙂

    Bola som vybratá na testovanie tejto kozmetickej značky Yves Rocher (Act Beautiful), ktorú by som vám chcela aj bližšie predstaviť v tomto krátkom a stručnom článku. 

    Tak teda poďme na to: 

    Prišiel mi tento maličký balík. Moje pocity boli troška však zvláštne ako som ho uvidela. Ako sa doň zmestia sprchovacie gély?! No keď som ho otvorila som bola milo prekvapená aj tým minimalistickým balením. A ak ste tie, ktoré už keď zaujme vizuálna stránka na prvý pohľad ako mňa, tak verím, žeby ste sa "zamilovali na prvý pohľad". 

    Čo sa týka testovania, tak otestovať som mala 3 malé EKO koncentrované sprchové gély: 

    • Mango a Koriander (ENERGIA)

    Koriander, aromatická bylina voľne rastúca v stredomorských oblastiach, je známa svojimi povzbudzujucími účinkami. Výrazne korenená vôňa esenciálneho koriandrového oleja sa snúbi s bohatými, teplými vonnými tónmi manga, okúzli vaše zmysly. 

    • Oliva & Petit grain ( RELAXÁCIA)

    Dodá potrebnú rovnováhu a navodí pocit pokoja a uvoľnenia. Esenciálny olej z petit grainu sa tradične využíva pre jeho relaxačné účinky. Príjemná, jemne citrusovo-kvetinová vôňa uvoľní telo a zmysel.

    • Vanilka ( OPOJENIE ZMYSLOV)

    Poteší telo a myseľ svojou hrejivou vôňou s kvapkou zmyselnosti. Intenzívna vôňa bourbonskej vanilky nenecháva na pochybách o príbuznosti tejto rastliny s orchideou. Sladko voňavé tóny zahalia pokožku do zvodnej hebkosti. No aby som porovnala , či sa v podstate niečo zmenilo som dostala aj sprchový gél a olej. 

    1 stlačenie = 1 kvapka = 1 kúpeľ

    Je to naozaj tak ? 

    Sama som tomu neverila, no v skutočnosti je to pravda. Na osprchovanie celého tela naozaj stačí jedna jediná kvapka koncentrovaného sprchového gélu! Tie produkty nádherné voňajú a penia. Porovnávala som to aj s ďalšími produktami, čo som dostala. A môžem teda povedať, že pri použití sprchového gélu s obsahom 400 ml by som určite minula skôr ako keby som vzájomne používala s gélom , ktorý ma obsah 100 ml. Pre porovnanie po dvojtýždňovom používaní uvidíte tento rozdiel aj na fotke. 

    Moja najobľúbenejšia vôňa je VANILKA! Už keď som dostala balík, som hneď všetky ovoniavala a vanilka si ma dostala na prvý "čuch". Ja mám rada sladké vôňe. Dokonca pri testovaní ma neodradil ani zlomený prst . 😀 A vlastne, aj keď som vyšla zo sprchy prvé čo priateľ povedal: "To čo si si dala? Super to vonia!" Čiže tá vôňa vám ostane aj dlho na pokožke.

    A kedže sa blížime k záveru, tak by som to ukončila slovom: LOVE! Pre mňa to slovo má širší pojem. Ľúbte samých seba! Ľúbte sa navzájom a ľúbte našu Matku prírodu! Bez nej by sme tu neboli! A to vás poteším, že pri zakúpení každého koncentrovaného sprchovaciého gélu vlastne prispejete na zasadenie stromu, tak isto pri géloch je o 50 % menšia spotreba plastov a skleníkových plynov, recyklovaný flakón a mnoho ďalšieho.

    Pekný deň a ďakujem za váš čas 🙂

    PS: Budem rada ak mi napíšete aké produkty máte obľúbené vy a čo si myslíte o tejto značke. Som rada, že som mohla byť jej súčasťou a určite vyskúšam aj iné produkty, nielen na sprchovanie 🙂