tratatundraAMBASÁDORKA
    Včera o 22:16    

    Tak čo, dievčatá, sledovali ste otvárací ceremoniál? My až do konca a poviem vám, boli aj zimomriavky, aj dojatie, aj všetko… Budete sledovať Olympiádu? A ktoré športy sú vaše naj?

    januska131
    Správa bola zmenená    Včera o 19:31    

    Tatino prerobil Hanke domček🫶.

    Ahojte,máte radu,či osobnú skúsenosť prosím s priberaním zo stresu?Ja som bola chudá a po treťom mi to už nešlo plus vela okolností sa udialo a stále som v strese hlavne.Ja sa až trasiem a musím niečo zjesť.Už mám toho dosť a neviem čo robiť.Ďakujem pekne

    no... 🙂

    taka som rada, ze sme mali pekne pocasie 😊 lebo v Uk tych peknych dni nie je vela

    felindaOverená organizácia
    Včera o 18:34    

    ❤️zo života v zariadení❤️ takto sme ich dnes vychytali, ako si rozdeľovali lízatka. Každému jedno a ostané na neskôr, znelo sprievodné slovo…

    Dnes 9 rokov ❤️🍀❤️ dnes nové korčule aj vyskúšané a asi v nich bude aj spať 😃😃

    domca90
    Správa bola zmenená    Včera o 17:50    

    Baby,potrebujem poradiť,prosím.
    Kto ste boli v Grécku na dovolenke s deťmi ale nie cez cestovku?Letenky by boli zabezpečené, ubytovanie tiež.Ide mi o stravu.Varit veľmi nechcem v app,skôr tie ich taverny, reštaurácie,či nie sú veľmi drahé....Môjmu sa to veľmi nepáči,chcel All inclusive,že bude o nás postarané,žiadne starosti....hlavne naše deti,vkuse by jedli🤔 6 a 9r.... Či vás to vyšlo drahšie,rovnako alebo lacnejšie ako cez cestovku....ďakujem

    🫶🏻

    Rebierka🍴

    Naše deticky👸🤴🤴👸🤴

    Dnes s láskou spomíname na našu maminku Annu a zároveň naša najmladšia oslavuje. Sama si urobila tortu Už nám i ona dorastá a malými krokmi odchádza z rodičovského hniezda.

    (3 fotky)

    Dievcata, FB ak si da niekto ten pribeh, ci ako sa to vola, ked ma profilovku v modrom kruzku a ja ho nemam v priateloch, ani ho nesledujem, vidi, ze som si to pozrela, alebo nevidi? Dakujem.

    Ten sladko- trpký pocit,keď máš celý dom s mužom iba pre seba.A je ti to tak na dve veci,lebo ráno o 3:00 vstávaš do roboty.😅

    Maminky odporučte niečo na odstránenie kurieho oka 🙏🙏🙏 synovi sa spravilo na maličku na nohe , boli sme u pedi ale proste to brúsenie nevydržal..

    Podnikateľ povedal svojmu zamestnancovi:
    - Chcem, aby si mi postavil dom, tu sú plány, chcem, aby si to postavil podľa tohto návrhu. Nechcem, aby ti niečo chýbalo.

    Zamestnanec vzal plány a naštval sa, pretože do dôchodku mal iba 3 mesiace, a začal si hovoriť:
    - Do dôchodku mi ostávajú 3 mesiace a tento muž mi dá prácu na šesť mesiacov. No dobre, ale použijem druhoradé materiály, nebudem sa snažiť zo všetkých síl, urobím, čo budem môcť, a tak mi zostanú peniaze.

    Základy vyrobil bez väčšej starostlivosti, použil lacné a druhoradé materiály, pri všetkej stavbe domu použil materiály, ktoré nie sú v súlade s plánom a sú dobré na oklamanie majiteľa, čo mohol vo výrobe to preskočil, a to takým spôsobom, že „ušetril“ čas, ktorý na to bežne potrebuje, a mohol by teda čo najskôr odísť.

    Keď bol dom hotový, majiteľ prišiel a pozrel sa na dom, všimol si, že existujú nejaké nedostatky, ale prišiel bližšie k svojmu zamestnancovi a povedal:

    - Vezmi si kľúče! Toto je tvoj dar! Po všetky roky, čo si mi slúžil. Toto je tvoj nový domov.

    Čo si myslíte, ako sa tento muž cítil, keď to počul? Smutne zožal, čo zasial.

    Jedného dňa všetci pochopíme, že všetko čo sme robili iným ľuďom, sme robili vlastne sami sebe.

    Moji najobľúbenejší ľudia na svete 🩵🩵🩷

    mamelka
    Správa bola zmenená    Včera o 13:55    

    Dnes prišiel balík od #konik_testuje @konik_testuje a Mária ide testovať #test_lego_duplo2 .... mne prišlo veľmi milé, že zrovna narodeninový domček keď mám dnes narodeniny🫠
    Ďakujeme za balík 🥰

    Žienky prosím vás boli ste niektorá na biopsii prsníka? Je to omŕtvenie prsníka veľmi bolestivé? Neviem si predstaviť, že ma tam pichnú 💉 😬🙏

    Láska na 1.pohlad❤️

    dominika_cAMBASÁDORKA
    Včera o 12:47    

    Keď na teba vyskočia spomienky na mladosť 🙈😁

    gerrwie_girl
    Správa bola zmenená    Včera o 12:43    

    Ok. Som vysoká a odjakživa na mňa ľudia cumeli ako na zirafu. Naučila som sa s tým žiť. Ale aby si ma v tescu dvaja korejci fotili? To je už moc 😀.

    Ahojte potrebujem rýchlu radu kto má skúsenosti..ide o rekreačný príspevok ...chcem sa opýtať faktúra musí byť zaplatená z účtu alebo môžem platiť aj hotovosťou?

    alena00
    Správa bola zmenená    Včera o 11:50    

    Ahojte potrebujem sa zbaviť múch pomaha to do zástrčky vďaka mate skúsenosti

    Siesta🥰

    Baby do prirucnej batoziny /inu mat nebudeme/ nemoze ist ani maly deodorant v spreji? Len tuhy?