Výsledky vyhľadávania pre slovo “#billa_pecivo”
Remeselný chlieb - pšenično-žitná bageta, ktorá je na povrchu zdobená dvoma šikmými rezmi a sypaná soľou. Je menej výraznej chuti a tak sa výborne hodí k výrazným surovinám.
K tomuto chlebíku sa teda hodí niečo výraznejšie a tak my si k tomu radi robíme pomazánky. Naposledy keď sme mali menšie posedenie s kamarátmi sa podávala so zelerovým šalátikom. 👍
Aké domáce pamlsky ponúkate najčastejšie vaším hosťom? U nás jednoznačne pomazánky a šaláty.
Dajte tip a ja vás rada odmením srdiečkami ❤
Maďarská bageta – je ochutená paprikou, cibuľou, paradajkami a bylinkami /oregano, rozmarín, tymian, bazalka či levanduľa/... Povrch je ozdobený pozdĺžnym rezom. Vyznačuje sa chrumkavou kôrkou a vláčnou striedkou už teraz tuším, že bude výborná👍, ešte som ju veru nemala ale poobzerám sa po nej 😉. Už ste ju mali?
Viete, že aj v sortimente ako je chrumkavé pečivo nájdete novinky?🙂
Medzi novinky patrí aj PODUŠKA SO ZNÍŽENÝM OBSAHOM SACHARIDOV - má lahodnú chuť za ktorú vďačí obsahu slnečnicových, sezamových a ľanových semienok v striedke. Chrumkavý povrch je posypaný zmesou sezamových, ľanových a slnečnicových semiačok.
Na 100g výrobku obsahuje:
*zvýšený obsah bielkovín - až 18%
*znížený obsah uhľohydrátov - len 27%
*obsah vlákniny - viac ako 6%
Vďaka zníženému obsahu uhľohydrátov a zvýšenému obsahu bielkovín, v porovnaní s bežným pšeničným pečivom sa tejto novinky nemusíte zriecť ani večer. Vysoký obsah vlákniny vám zaručí pocit sýtosti na dlhšiu dobu. 👍


