b4rbork4
    26. okt 2020    Čítané 97x

    Každý deň je u nás ZOO

           Myslím, že veľa žienok a mamín, sem chodí, aby si trošku uletelo z každodennej reality, z domácej ZOO. Poradilo si, inšpirovalo, prípadne konšpirovalo... Každému podľa chuti. Ja nie som výnimkou. A od kedy mám doma chlapov troch, bolo to treba trošku upgraidnuť, tak som sa skúsila zapojiť do testovania. Musím priznať, že to bolo milé spestrenie, ktoré nás všetkých bavilo. A v neposlednom rade sme si pár zvieratiek aj adoptovali už navždy. 

           Značku HiPP som poznala len z regálov, aj keď teda mliečkom od Hipp bol starší syn vykŕmený. Ale keďže mal veľmi citlivú pokožku, keď mu niečo sadlo, už som neskúšala ďaľej. A keď sa narodil druhý syn, a ešte sa mu urobil pod kolienkom ekzém, len som dokupovala drahú kozmetiku z lekárne. Teraz s čistým svedomím môžem povedať, že keby mám tretie dieťa, čo isto nie :D, siahnem určite po HiPP už od narodenia. Hlavne teda po sade Sensitive.

           Začnem našim favoritom, a musím povedať našim, lebo tento produkt používam aj ja, a do tej vône som sa zamilovala. Je proste prenádherná. Syn mi ďakoval, že takto potrebuje už voňať vždy :D ok nehádam sa... 

    Hipp Kačička Sensitive Pena na umývanie tváričky a rúk

    Budem sa opakovať, ale vôňa je naozaj dokonalá, ale zároveň je jemná, bez parfumov. Kačička obsahuje výťažky z #bio mandlí, bez parafínového oleja, aby eliminovala riziko vzniku alergií. K ďalším pozitívam by som dodala:

    • pena uľahčuje deťom umývanie, kedže ruky netreba šúchať, aby sa pena vytvorila. Krémová pena pokryje celú plochu. Povedala by som, že aj urýchli umývanie, ale naší by sa čvachtali aj hodinu, ako ich po novom baví umývanie. Nuž čo sa za mládi naučíš...
    • zanecháva jemný film na pokožke, čím ju citeľne hydratuje. Už nie je potreba krémovania. 
    • neštípe v očkách.

    Naozaj úžasný produkt na každodenné používanie, ktoré nesmierne baví.

    Hipp Korytnačka Detský Sensitive krém na tvár a ruky

    Jednoducho láska pod pancierom. Opäť krásna vôňa. A opäť niečo bez zbytočnej chémie.

    Toto je TOPka nášho najmladšieho. Stále kričí "Koti, koti ete". Krém síce len nenatiera, ale aj koštuje. Respektíve sa snaží sa o to. Ale naozaj ho to baví. 

    • Krém je opäť s výťažkom z Bio mandlí, bez parafinových olejov. 
    • Je od narodenia a aj na citlivú tvár.
    • Má príjemnú konzistenciu. 
    • Nelepí. Nie je veľmi mastný. Skôr hydratuje ako premasťuje.

     HiPP Koník BabySANFT Balzam na pery ultra-sensitiv 

    Dlho som rozmýšľala, čo napísať na toto labelko.
    - MANDĽOVÝ OLEJ
    - JOJOBOVÝ OLEJ
    - KOKOSOVÝ OLEJ
    - BAMBUCKÉ MASLO
    - VČELÝ VOSK

    Dokonalosť. Porazil u mňa aj jedno nemenované Labelo, vo vajíčkovom balení.

    Ultra sensitive. Neviem, čo viac dodať. Bez hanby som si ho privlastnila.

    Prijemne mastný, nezmizne do 5 min z pier. Hydratuje. Chalanom na prídel, kedže mladší by rád ochutnával. No keďže je bez vonných zložiek, farbív moc nechutil. Čo je pre mňa osobne veliké plus, aby si labelko zbytočne kvôli tomu olizovali.  Obrázok koníka sa mu páčil, tak otváral, zatváral, chutnal.  Otestovaný na 100% .

    Starší už skúsenosti má, ale ružová je vraj pre maminku, Nehádam sa. Už som, ale pozerala, majú aj iné farby... Je to jeden z výrobkov, ktorý určite budem/e používať, aj ak sa tento minie.

    HiPP hrošík detský kúpeľ

    Ťažký deň? Šup deti do vane...

    Hrošíkovský kúpeľ je naozaj pre citlivú pokožku . Trošku som sa bála prvý krát, keďže peny do kúpeľa u nás používa len starší. 

    • pokožka ostala voňavá, jemnučká, akoby ľahučko nakrémovaná. Dočítala som sa, ale že udržuje tým prirodzený ochranný plášť pokožky.  A bez podráždenia.
    • Chválim zelenú farbu... chalan.
    • Mám opäť spomenúť ako vonia? :D Aj napriek tomu, že neobsahuje vonné látky rozvonia celú kúpeľňu. 

    Negatívum trošku vidím, v tom, že sme museli použiť viac ako pár kvapiek, a pena nebola taká hustá. Ale použili sme do veľkej vane, nie do vaničky.

    Hipp Mačička penové telové mlieko

    Penové mlieko, sme mali prvý krát, a Dávidovi sa to veľmi páčilo rozotierať. Sedačka skončila v práčke, ale nevadí... Mliečko je opäť s mandľovým olejom, bez silikónov, #vegan.

    • Konzistencia celkom príjemná, ľahko sa roztiera, troška mokrejší efekt stačí menej... Čo sa chalanom vysvetľovalo ťažko. A dokonca aj ekzém pod kolenom, ktorý po kúpeli  vždy očervenie, nedráždil... 
    • Trošku som niekedy mala pocit, že lepí a musím si ruky umyť. Nevadí ostatné produkty môžem len naozaj odporučiť.

    #Ďakujem koník za toto testovanie. Naozaj nás to bavilo. 

    #test_hipp4 #recenzia #hipp_zoo_skusenosti

    Ahojte, nakupujete bio potraviny?
    Ak áno, tak vás poteší novinka - Sunar BIO kapsičky.

    Sú vyrobené zo 100% vyzretého ovocia vypestovaného v najvyššej bio kvalite, bez pridaného cukru, škrobu a konzervačných látok, vhodné pre deti od ukončeného 4. mesiaca.

    Nové bio kapsičky majú EKO obaly - viac ako 70% obalu je vyrobeného z rastlinných obnoviteľných zdrojov (cukrovej trstiny).

    #sunar #bio #kapsicky

    janulilienka
    Správa bola zmenená    3. jún 2020    

    🥰 Náš typický olovrant = kapsička + bosé nohy + Maša a medveď 🥰

    Kapsičky máme od @nestlebabyczsk , sú v bio kvalite, a sú fakt dobré (už som si ju dopriala aj ja 🙊)
    .
    ..
    #test_nestle #nestle #nestlé#naturnesbio #love #men #littlemen# #ikon#boysboysboys #stastnamama #stastie#radost #zlaticko#love #zubky #jazyk #homedecor #homedesign #kidsroomdecor #jahody #strava #strawberry #kapsicky #bio #kase #papkac #drobec #syn #laska #angel

    🎁 Dnes nám prišiel balíček Nestlé Naturnes, uvidíme teda, ako papkáčovi bude chutiť 🎁
    @nestlebabyczsk
    .
    .
    .
    #test_nestle #nestle #nestlé #naturnesbio #kapsicky #bio#kase#papkac#drobec#syn#laska

    borka77
    14. jan 2020    Čítané 1174x

    Kvalita kupovaných detských príkrmov 🍎

    Mnoho mamičiek pripravuje detské príkrmy v BIO kvalite doma, pretože chcú svojmu dieťaťu podávať iba kvalitné potraviny, ktoré obsahujú všetky prospešné látky, ktoré obsahovať majú. Samozrejme, je to pochopiteľné. 

    Každej mamičke záleží na tom, aby dieťatko dostalo skutočne len to najlepšie. ❤️

    Avšak, vedeli ste, že BIO neznamená vyššiu kvalitu potravín než je dojčenská strava? 🍎🍐🍗🍚

    Aby mohli byť produkty označené ako BIO, musia spĺňať náročné požiadavky ako je napríklad zákaz použitia akýchkoľvek chemických postrekov a umelých hnojív, ale tiež geneticky modifikovaných surovín.

    Je ale dôležité poznamenať, že potraviny vyrábané pre deti do 3 rokov musia spĺňať ešte prísnejšie podmienky a sú ešte dôkladnejšie kontrolované než potraviny s nálepkou BIO. 

    Hotový kupovaný detský príkrm tak nikdy nie je menej kvalitný než potravina s označením BIO. 😊

    Zdroj:

    https://www.sunar.sk

    #bio lampa baby máte nieto? spokojnosť? viem že má aj zepter ale tie ceny😨

    Taketo krasne srdiecko❤ som mala v cernici ❤ #bio #domace #zo_zahradky

    z blogu - MARGIT SLIMÁKOVÁ PHARMDR. – AKO VYBRAŤ SPRÁVNE PRINCÍPY VÝŽIVY DETÍ A NESTRESOVAŤ

    Ak by ste mali identifikovať 3 najväčie riziká výživy detí do 3 rokov, ktoré by to boli?

    Zbytečné podávání umělých kojeneckých mlék.
    Upřednostňování speciálních vysoce průmyslově upravovaných a dochucovaných dětských potravin před čerstvými domácími jídly.
    Naučení dětí pít slazené nápoje.

    #vyzivadeti #jedlopredeti #zivotosprava #stravovanie #obed #vecera #odbornik #vyziva #prikrmi #triroky #cerealie #bezlepku #paleo #blog #deti #chybyprijedle #ranajky #bio #mamicky

    Týmto prispevkom by som rada pozdravila moje kočky z dm, ktoré nám na dm blog evente toto sušené Mango dali na "vyzobkavanie" počas workshopu s komentárom, že u nich v kancelárii je to doslova závislosť 😊 vyskúšala som a som závislá a nie len ja ale aj môj manžel.!!! Je to vyyyyyyborneé a ako veľmi ? Tak, že môj chlap išiel dnes sam od seba do dm a kupil dva balíčky som skoro odpadla 😂😂😂 milujem to pri večernej práci keď mám chuť na sladké a viem, že toto je naozaj ta zdravá alternatíva 😊🔝🔝🔝
    Ps: bolo ich tam viac, kým som to odfotila som už pár zjedla 🙈😂😂😂
    #dm #bio #odporucam #tip_ambasadorky

    Mate rady rýchly a zdravý "snack" ked vas chytí hlad? Ak áno urcite poteší tato novinka z rady dmBio produktov 😊😉 ja už sa na ne chystám tiež 😊 mali ste uz nejakú z týchto tyčiniek ? Napiste mi ci chutila alebo nie . Vyskúšate ?
    #dm #bio

    Ked deti v skole robia projekty na zdravu vyzivu a co ich napadne je POWER COFFEE, tak to nas naozaj ze tesi. 🙂))) Dakujeme a urcite odmenim taketo veci! 🙂
    #ranajky #desiata #powercoffee #bio #deti

    Pridal som článok o mandľovom masle,
    Je mandľové maslo pre deti v pohode? Aké sú vaše skúsenosti s detskými zdravými sladkosťami?
    Samozrejme vždy odporúčam poznať individuálne intolerancie a alergie, ale tie sú chvalabohu pri mandliach menej pravdepodobné ako pri iných orechoch.
    kto by chcel plus k tomu recept na cookies na fotke ? 🙂
    #ranajky #desiata #recept #bio #mandlovemaslo #orechy #zdravavyziva

    Čas obeda a ja si dnes pochutnam na zdravom tekvicovo cícerovom kari s basmati ryžou od Jamieho Olivera v manželovom podaní 😋😋😋 milujem jesen a tekvicovú sezónu 🍁🌾🍂🎃 ak mate aj vy obľúbené jedlo, v ktorom používate produkty z #dm #bio neváhajte a zapojte sa do súťaže kde možte vyhrať hodnotne ceny a hlavnú cenu školu varenia pre dve osoby !!! Viac na www.my-mojadm.sk 😉😊

    Používate pri varení alebo pečení produkty #dm BIO ? Podeľte sa s nami o fotku jedla spolu s produktom z dm, ktory ste použili a receptom v komentári a ja 5 z vas vyberiem a odmením Knižkou o varení, zápisníkom na nákupný zoznam a vareskou 😉😊
    Taktiež svoju šancu vyhrať možte zdvojnásobiť ak recept s fotkou pridate aj na www.my.mojadm.sk kde mate možnost vyhrať HLAVNU CENU : ŠKOLU VARENIA
    S ROBOM PAPPOM A MIŠOM ŠKORCOM PRE DVE OSOBY.
    Tesim sa na vaše príspevky a cas súťažiť vam necham aj počas víkendu kedy sa vari viac 😉 v pondelok vyhodnotím súťaž !
    #dm #bio #sutaz

    Uz niekoľko rokov mame s manželom v našej obľúbenej reštaurácii na SR náš obľúbený dezert, ktorý je tradičný ale bezkonkurenčne chutný 😊 Nedá sa nám tam ísť vždy ked dostaneme chuť preto potešila možnost spraviť si ho doma 😊 Krupicove guľky sme si vylepšili pridanim spaldovej krupice od #dm #bio a neviem neviem ale mne tie naše chutia ešte viac 😛 samozrejme čaro reštaurácie chýba ale nam sa opäť rozšíril zoznam dezertov v našej kuchyni 😊
    V komentári prikladám aj recept priamo od šéfkuchára 😉
    Krasny den vam želám ❤️

    Ženy sem s tipmi do čoho všetkého pridávate CHIA semiačka ? Potrebujem si rozšíriť obzory lebo mi len do jogurtu, ovocnych a zeleninovych štiav a smoothies 😊 za každú radu dakujem a posielam 💙
    #dm #bio

    Ranajkyyyy . Ja mam kasu z ryzovych vločiek s ceylonskou škoricou a čučoriedkami 😋 o ryzovych vločkach som sa dozvedela vdaka zienkam ktoré testujú produkty v štvrtom teste kedze ľúbim mliečnu ryžu tento produkt som neváhala kúpiť a testovať tiez .kasa je jemná a chutná a príprava ovela rýchlejšia 😉
    (Použitím bezlaktózoveho mlieka je pre mna kasa ľahšie stráviteľna )
    Ake su vaše raňajky? Za každú odpoved poslem 💙
    #dm #bio

    Doplnila som zásoby #bio výrobkov 😉😊 žienky ktoré pijete Dinkel drink ako ho podávate ? Mixujete s niečim alebo cisty ? Dajte rady budem vdacna 😊💙 dakujem

    U nas Vineu nepredavaju a popravde bublinky ja nemusím takze sa moc tesim ze som objavila tento nápoj z hrozna a mozem tak chutne podporovať tvorbu mliečka pre dcérku ❤️👍🏻🔝 #odporucam #dm #bio

    Som #dm BIO positiv 😉 aj vy ?
    U nas nesmie chýbať spaldova múka, trstinový cukor , kokosový cukor a dnes som vyskúšala mangovy nápoj a manzel sójové capuchino za nas oboch chutilo a velka spokojnost 👍🏻👍🏻👍🏻

    Ake výrobky kupujete ? Odporucte mi produkty na dalsi nákup a inšpirujte aj ostatne za každú odpoved posielam modré srdiecko 💙😊😉
    #dm #bio

    Pre všetky #bio a #eko pozitívne zienky mam dobrú správu . #dm dáva za nákup týchto výrobkov s označením BiO a EKO 2-násobok bodov !!!! A platí skutočne pre všetky výrobky takze pri kúpe výživy babylove bio dostávate 20-násobok + 2-násobok bodikov na vašu kartu 😘😊😉

    Pekne sobotne rano prajem . Rada by som sa inšpirovala vašimi skúsenosťami s kokosovým olejom 😊 na co vsetko používate kokosový olej ? Každú odpoved odmením srdiečkom 💙
    #anketa #dm #bio