Dobré ránko,
    dnes si opäť zasúťažíme o #srdiecka💙💙💙

    Pomôžte nájsť nastávajúcej mamičke cestu k jej obľúbenému mliečnemu nápoju😊

    Ktorá je tá správna?

    Ešte stále môžete súťažiť o Sunar Gravimilk v troch príchutiach pre tehotné a dojčiace mamičky, ako aj tie, ktoré sa pripravujú na počatie👉🏻 https://www.modrykonik.sk/blog/holubicka28/article/odkedy-som-mama-uz-nikdy-nie-som-sama-ogm7uc/

    #sunar #gravimilk #sutaz

    holubicka28
    7. jún 2020    Čítané 2979x

    Odkedy som mama, už nikdy nie som sama

    Ahojte, máme tu opäť súťaž so Sunarom. Tentoraz môžu až dve z vás vyhrať Sunar Gravimilk pre nastávajúce aj dojčiace mamičky.

    Žena sa stáva mamou už pri prvom pohľade na pozitívny tehotenský test. Keď som zistila, že som tehotná, ako prvé som si bežala kúpiť do lekárne tehotenské vitamíny. Plánovali sme síce skúšať, ale zadarilo sa skôr ako sme čakali. Mojím prvým pocitom, okrem veľkej radosti, bol aj strach, či bude všetko v poriadku. Chvalabohu moje prvé tehotenstvo prebehlo bez problémov a aj bez ranných nevoľností.

    Ale keďže patrím k ženám, ktoré občas hľadajú problémy aj tam, kde nie sú, zažila som pár stresujúcich momentov. Na stravu som si dávala pozor, ale raz som omylom zjedla nátierku z čerstvej bryndze a hneď obavy, že mám listeriózu. Dokonca som presvedčila svoju lekárku na opätovné testy. Samozrejme, žiadna listerióza sa nepotvrdila. Tiež som podrobne študovala údaje zapísané v tehotenskej knižke a z každého sona, a keď sa mi niečo nepozdávalo, hneď som googlila. Pri druhom tehotenstve som už tak nestresovala a hlavne teraz viem, že pôrodom sa strach o dieťa vôbec nekončí, skôr naopak. 

    Oveľa viac ako strach je to však nekonečná láska k bezbrannému a úplne na nás závislému stvoreniatku. Pocit priviesť na svet nový život je neopísateľný. Je to šťastie, vďačnosť, ten najkrajší dar a puto trvajúce do konca života. Na druhej strane, byť mamou je aj veľká zodpovednosť, starosť a obeta (hlavne spánku😅). Môj život s deťmi má jednoducho úplne iný rozmer ako predtým a za nič by som ho nevymenila. 

    Správna výživa má podstatný vplyv na tehotenstvo a vývoj plodu. Popravde je treba o nej premýšľať už pred tehotenstvom, samozrejme i počas neho a aj po pôrode.Či už sa pripravujete na počatie, ste tehotné alebo dojčíte, Sunar gravimilk je, ako jediný na trhu, unikátny mliečny nápoj určený pre všetky fázy materstva. Má novú vylepšenú receptúru, ktorá bola vyvinutá na základe potrieb mamičiek a jedinečnosti mliečneho tuku. Sunar Gravimilk tiež obsahuje kyselinu listovú, jód, železo, vápnik, ako aj ďalšie vitamíny a minerálne látky. Navyše pomáha dodržiavať pitný režim.

    Dajte:

    1. like na článok,
    2. do komentu napíšte odpoveď na otázku: Čo pre vás znamená byť mamou?

    Čas zapojiť sa do súťaže a vyhrať Sunar Gravimilk v 3 príchutiach - vanilka, čokoláda a banán - máte do 14.6.2020.

    Dve výherkyne potom vyžrebujem pomocou generátora náhodných mien a zverejním na mojej stene v nasledujúcich dňoch.

    Teším sa na vaše komentáre❤️ a zároveň vás pozývam do skupiny Sunar pozná tajomstvo detskej chuti, kde nájdete informácie o produktoch, užitočné tipy či novinky zo sveta Sunaru.

    Lubka

    borka77
    Správa bola zmenená    29. júl 2019    

    #srdiecka #priklad

    Dobré ránko 😊

    Sunar #gravimilk nájdete v troch príchutiach- čokoláda, malina a vanilka. Je to chutný mliečny nápoj, ktorý ocenia ženy, ktoré sa pripravujú na počatie, ako aj nastávajúce a dojčiace mamičky.

    Napíšete mi, aký bude výsledok všetkých 3 príchutí? Za vaše odpovede posielam ❤️❤️❤️

    #sunar Gravimilk obsahuje optimálny pomer vitamínov, minerálnych látok a dalších prospešných živín, ktoré priaznivo ovplyvňujú kvalitu materského mlieka.
    S vylepšenou receptúrou, ktorá bola vyvinutá v spolupráci s mamičkami. 😊

    Majte krásny začiatok týždňa.

    Koľko krát denne počujete slovo PREČO? U nás zaznie aj každú minútu. 😁

    Ona: Maminka, budeš mať ešte bruško ako táto teta?
    Ja: Nie Mária, maminka už nebude mať také bruško.
    Ona: A prečooo?
    🙈

    #sunar #gravimilk

    Ahojte 🤗. Vedeli ste, že Sunar myslí aj na tehotné a dojčiace maminky? V spolupráci s nimi, vyvinul mliečny nápoj, ktorý ocenia žienky, ktoré sa pripravujú na počatie, ale aj nastávajúce a dojčiace mamičky.
    Vieme, že vo všetkých týchto životných etapách, je pre nás dôležité udržiavať sa v psychickej aj fyzickej pohode a dodržiavať tak pravidelný prísun vitamínov 🙂
    Dá sa vybrať z 3 príchutí, malina, čokoláda a vanilka. Ja som nad výberom príchute dlho neuvažovala. 🍫🤫 Ktorá by oslovila vás? ❤️
    #sunar