moderna_mamina
    Správa bola zmenená    12. feb 2019    

    Blog❣️Takto nejak to u nás, keď príde manžel domov vyzerá 😀 Väčšinu dní je to tak že manžel ráno ide do práce keď ešte spíme a večer sa vracia keď už deti spia,ja ho čakám v obývačke pri telke. Takže celý deň je starostlivosť na mne. Nie len starostlivosť o deti kde je toho naozaj dosť. Taktiež starostlivosť o domácnosť.
    Je to moja práca, a tak sa ju snažím robiť čo najlepšie. Večer je pre mňa dosť náročný. Deťom som od mala nastavila režim,snažím sa ho dodržiavať každý jeden deň. Preto je niekedy dosť náročné sama zvládnuť večerné kúpanie, príprava večere a zároveň kŕmenie , obliecť ich do pyžama je niekedy nadľudský výkon. Kým jeden behá s holým zadkom po celom byte a ja ho naháňam nech sa ide obliekať, druhý mi pocestuje po celom gauči.
    Samozrejme ako naschval vždy keď je Milanko napapany,vyumývaný a pripravený spať tak sa dokaka až po krk a môžem začať od znova 😀 No napriek náročnosti sa mi darí režim držať a o 19:00 sú obaja v posteli 🙂Potom sú tu dni (veľmi výnimočne) ako na fotke, kedy príde manžel domov skôr a ja sa už len z radosti vyvalim na zem a poriadne si vydýchnem 🙂 kým ja kúpem deti, on uprace túto izbu kde vybuchla bomba 😀 nachystá deťom večeru, ja ich oblečiem, on nakŕmi a o pól 7 už len všetci s kľudom sedíme,užívame jeden druhého a čakáme na najkrajšiu hodinu z celého dňa. To je čas kedy idu deti konečne spať 😀

    #zivotsdetmi #koniec #dna #konecne