#test_podravka
    Ahojte,nakolko nestiham,lebo cez vikend aj mne aj starsej dcerke bolo zle,necedela som ist sem a podat hlasenie.Ale teraz to vsetko napravim 🙂
    Nedelny obed pozostaval z masovej polievky z br kosti,rezance,tam som pouzila okrem ineho aj vegetu bez glutamanu od #podravky 🙂
    Bravcove kare na sposob rostenky,zo zemiakovou kasou alebo ryzou a ladovy salatik k tomu.Recept:bracvove kare som nakrajala na platky,trosku naklepala,osolila okorenila ml.c.korenim a nalozila na pol hodinku do horcici,medzi tym osmazila na masti cibulku.Br.masko som opiekla zvlast na panvicipa a spravila som si vyvar z hovadzieho bujonu,trisku vyvaru som dala do vypeku a nechala prevriet.Opecene masko som vlozila na cibulovy zaklad,posypala cervenou ml.paprikou a zaliala vyvarom a aj vypekom,nakoniec na male kocky zavarane uhorky a nechala dusit.Ked je masko makke,vyberieme ho z hrnca a vsetko rozmixujem ponornym mixerom,vlozim masko nechap spojit chute a mozeme podavat.Vynikajuce 🙂
    #recenzia chut korenin od Podravky je jemna,nemam co vytknut,len asi v bujonoch sa nachadza Palmovy olej,co nieje velmi zdrave,ale ako som si mohla prestudovat bechadza sa, to asi v kazdom bujone.

    (4 fotky)