1. Recept: Karfiólové bryndzáky

    Celá finta je v tom, že si halušky spravíme s karfiolu. Pozor len, aby ste ho nerozvarili. Pre mňa ideál, taký al dente. Tak vám aj viac vitamínov v surovom strede ostane a nebudete jesť blato.

    #ingrediencie 2 osoby:

    #karfiol 400g (1 hlava)
    #bryndza (150g)
    #kysla #smotana (150g)
    #slanina (100g)

    #postup

    Očistite karfiól a nalámte alebo narežte kúsky ako halušky.
    Uvarte ho v horúcej slanej vode 5 minút AL dente.
    Popražte slaninu a ak chcete, tak aj cibuľku.
    Zmiešajte bryndzu s kyslou smotanou.
    Buchnite na teplý, ale s kuchynskou servítkou vysušený karfiol.
    Prelejte s popraženou slaninou a cibuľou.
    Servírujte kľudne aj s rukolou alebo listovým šalátom.
    #recept #halusky #zdravyrecept #chudneme #paleo #obed #vecera

    už ste si niekedy doma robili - vyprážané banány ? ... Len sa nezľaknite slova vyprážané, vyprážal somna na kokosovom oleji, toho sa báť nemusíte.
    Ingrediencie:
    banán+1 ČL medu + škorica + kokosový olej +mandľové maslo
    Postup
    1. Zľahka pokvapkápe panvicu kokosovým olejom na miernej teplote.
    2. Ukladáme nakrájané banány a vyprážame ich 1 – 2 min. z každej strany.
    3. Do medu pridáme pol deci vody – miešame a pridávame k banánu na panvici.
    4. Po vybratí polejeme mandľovým maslom a posypeme škoricou.
    5. Konzumujeme sa usmievame sa pri tom 🙂

    Dobrú chuť!

    #inspiracia #postup #recept #navod #snack #sladke #zdrave #chut #banan

    (3 fotky)