slunce3
    28. apr 2019    Čítané 237x

    HAMI - papi testovacia akcia 🤣

    Sewaaas žienky,

    áno, áno, zase ja. Zase som sa navtierala do testovania, veď čo budem?

    Tentoraz sa to trafilo najviac môjmu najmladšiemu potomkovi. Testovali sme produkty Hami Viaggio d'Italia, úprimne neviem to slovo ani vysloviť, nie ešte napísať 🤣 Musela som si to skopírovať.

    Balíček došiel ako vždy na čas, ako písal #konik_testuje. Za toto majú u mňa veľké plus, vždy dodrží slovo.

    Moje pojasené mláďa, samozrejme musí robiť všetko v štýle: "Ja sám!"

    Tak aj balíček musel pan velkomožný vytrepať po schodoch do bytu. Ozaj, spomínala som, že bývame v bytovke na 2.p. Bez výťahu... Trvalo to 17 minút. Kým sme sa dostali k bytu... 🤣🤣🤣

    Po otvorení som pochopila váhu a veľkosť balíka, a obdivujem mláďa, že to po tých schodoch vytrepal.

    Balík obsahoval:

    - HAMI BIO DETSKÁ NEMLIEČNA RYŽOVÁ KAŠA pre detičky od ukončeného 4. mesiaca

    - HAMI BIO DETSKÁ NEMLIEČNA KRUPICOVÁ KAŠA od ukončeného 4. mesiaca

    - HAMI DETSKÉ ŠPALDOVÉ SUŠIENKY

    - HAMI BIO DETSKÉ CESTOVINY KAČIČKY

    - HAMI BIO DETSKÉ CESTOVINY PÍSMENKÁ

    + krásna drevená vareska so srdiečkom otvorom v strede, červená zástera s čiapkou pre vašu mladšiu pracovnú silu do kuchyne.

    A veľký drevený box. Ten má veľmi silno potešil. Hneď som do neho nahádzala veci na kuchynskom stole a už tam zakotvil nadobro.

    Manžel hneď jak ho zbadal, už mi ho chcel kradnúť 🤣 Dostal vareškou po paprči.

    Mladý hneď vedel, že varecha aj zástera sú jeho 🤣 Jeeees, ešte chvíľku a bude potomstvo variť jedlo miesto mňa 🤣

    Ako prvé sme sme hodili do polievky písmenká, takže jedenie polievky bolo na dlho, všetky už totiž pozná, tak mal z toho montessori aktív tu. Lovil, skladal, vyberal, trénoval pinzetový úchop 🤣🤣🤣 A moje nervy.

    #polievka #recept hraskova

    Na masle trosku orestovať 250-300 g mrazeného hrášku, 2 čerstvé na kocky nasekané mrkvy, zaliať vodou. Ochutiť - dala som vegetu bez glutamanu, nejakú bio - drahá bola jak šľak, ale už sa mi nechcelo vracať od pokladne. 🤣 Nasekanú zelerovú vňať. Uvariť. A potom hodiť písmenká. Mam rada husté polievky, keďže aj ja sama zjem aj polku hrnca 🤣

    Priznám sa, u nás sa moc cestoviny do polievky nepoužívajú ani do vývaru, ale zmena je život. Ako vždy padla za deň. 👍Cestoviny sa nerozvaria Kacicky som odfotiť nestihla, ale skončili rovnako ako písmenká. Najskôr v polievke a neskôr v žalúdku. 🤣

    KAŠA

    Kaše som brala na dofču na Oravu, ako prvú pomoc na rýchlu večeru alebo raňajky. Vôbec som nevyužila, moje deti totiž zjedia všetko, čo nezje ich, takže obed v restike ci večerná grilovacka... Raz darmo, mäso je u nás mäso 🤣

    Takže som sa rozhodla ich používať do klasického varenia.

    HAMI BIO DETSKÁ NEMLIEČNA RYŽOVÁ KAŠA

    Použila som ju do #privarok zemiakový. #recept


    Očistené, nakrájané zemiaky zaliať vodou trochu nad tak cca 1,5 cm, pridať bobkáč, osoliť (alebo vegetu a pod.). ÚDENÚ mletú červenú papriku a uvaríme. Dala som aj kyslú smotanu - nemusí byť. Pridala som kôpor z mrazaku, tročku. A pomaly pridávala HAMI BIO DETSKÚ NEMLIEČNU RYŽOVÚ KAŠU. Super to zhustlo. A trošku octu.

    Na parádu, lepšie než s múkou. Samoška, volské oko k tomu a pečený párok nesmel chýbať. Jeme bez chleba.

    👍Super rozpustnost

    👍Žiadne hrudky

    👍Výborne zahustovadlo

    HAMI BIO DETSKÁ NEMLIEČNA KRUPICOVÁ KAŠA

    Táto kaša zase poslúžila ako zásmažka do polievky zo zelených luskov. Milujem lusky, už sa teším na sezónu žltých... Och..

    No nič, do hrnca si dáte olej, keď sa zohreje, nasypte kašu, podobne ako by ste dávali múku, trosku poraziť, zaliať studenou vodou, tu som dala papriku červenú mletú klasickú. Zeleninu som tma hodila až teraz. Lusky: čím viac, tým lepšie. Trochu mrkvy. Popr. čo chcete k tomu ešte. Soľ alebo vegeta... Uvariť ale na malom ohni a sem tam stihnúť, aby vám neutekala po sporáku 🤣 Pred do varením bylinky. Ja moc zeleninu k ľudskom nedávam, milujem ich chuť aj chuť vývaru z nich. Kaša polievku krásne zahustí.

    👍Chutná

    👍Zdravšia zásmažka

    A keksíky? Co vám povím? CHUTIA MI 🤣🙈 Jasne aj deckám.