etak
    4. feb 2020    

    #alex
    #riško
    #lidl
    #zihadielko

    Neviem baby ako vo vašich mestách, ale u nás v Košiciach to celkom žije motiváciou v hlasovaní o žihadielka od Lidlu. Heslá a gestá ako mamičky spojme sa pre naše deti, aby sa mali kde hrať a podobne. A úplne v inom , pre mňa až scifi svete musia žiť a prosiť o život svojích detí dve mamičky ktoré keby mohli by pre svoje deti bublinkovali snáď do konca života.

    A tak ma napadlo čo keby sme sa mamičky spojili pre tieto dve konkrétne deti Alexa a Riška, ktorým tiež tikajú hodiny ich "hry o život". Ja neviem možno som naivná ale čo ak by sme hromadne požiadali o zmenu štatútu hry, aby sa tie peniaze ktoré by Lidl dal na ihriská dali týmto chlapcom. Sledujem ich oboch. Ich príbehy a aj sumy ktoré majú (a vzhľadom na čas im to tam pribúda sakramentsky pomaly) . A možno keby jeden gigant rozdelil 870 000€ , dal každej rodine polovicu možno by to pohlo ľady.

    Tie ženy, mamičky musia byť zúfalé. Liek existuje ale je tak vzdialený. Si myslím že tie naše zdravé detičky sa pohrajú na aj starších ihriskách.

    Baby skúste mi možno niektorá pomôcť kde začať.....tak veľmi by som tým detičkám chcela pomôcť.....