b4rbork4
    26. okt 2020    Čítané 97x

    Každý deň je u nás ZOO

           Myslím, že veľa žienok a mamín, sem chodí, aby si trošku uletelo z každodennej reality, z domácej ZOO. Poradilo si, inšpirovalo, prípadne konšpirovalo... Každému podľa chuti. Ja nie som výnimkou. A od kedy mám doma chlapov troch, bolo to treba trošku upgraidnuť, tak som sa skúsila zapojiť do testovania. Musím priznať, že to bolo milé spestrenie, ktoré nás všetkých bavilo. A v neposlednom rade sme si pár zvieratiek aj adoptovali už navždy. 

           Značku HiPP som poznala len z regálov, aj keď teda mliečkom od Hipp bol starší syn vykŕmený. Ale keďže mal veľmi citlivú pokožku, keď mu niečo sadlo, už som neskúšala ďaľej. A keď sa narodil druhý syn, a ešte sa mu urobil pod kolienkom ekzém, len som dokupovala drahú kozmetiku z lekárne. Teraz s čistým svedomím môžem povedať, že keby mám tretie dieťa, čo isto nie :D, siahnem určite po HiPP už od narodenia. Hlavne teda po sade Sensitive.

           Začnem našim favoritom, a musím povedať našim, lebo tento produkt používam aj ja, a do tej vône som sa zamilovala. Je proste prenádherná. Syn mi ďakoval, že takto potrebuje už voňať vždy :D ok nehádam sa... 

    Hipp Kačička Sensitive Pena na umývanie tváričky a rúk

    Budem sa opakovať, ale vôňa je naozaj dokonalá, ale zároveň je jemná, bez parfumov. Kačička obsahuje výťažky z #bio mandlí, bez parafínového oleja, aby eliminovala riziko vzniku alergií. K ďalším pozitívam by som dodala:

    • pena uľahčuje deťom umývanie, kedže ruky netreba šúchať, aby sa pena vytvorila. Krémová pena pokryje celú plochu. Povedala by som, že aj urýchli umývanie, ale naší by sa čvachtali aj hodinu, ako ich po novom baví umývanie. Nuž čo sa za mládi naučíš...
    • zanecháva jemný film na pokožke, čím ju citeľne hydratuje. Už nie je potreba krémovania. 
    • neštípe v očkách.

    Naozaj úžasný produkt na každodenné používanie, ktoré nesmierne baví.

    Hipp Korytnačka Detský Sensitive krém na tvár a ruky

    Jednoducho láska pod pancierom. Opäť krásna vôňa. A opäť niečo bez zbytočnej chémie.

    Toto je TOPka nášho najmladšieho. Stále kričí "Koti, koti ete". Krém síce len nenatiera, ale aj koštuje. Respektíve sa snaží sa o to. Ale naozaj ho to baví. 

    • Krém je opäť s výťažkom z Bio mandlí, bez parafinových olejov. 
    • Je od narodenia a aj na citlivú tvár.
    • Má príjemnú konzistenciu. 
    • Nelepí. Nie je veľmi mastný. Skôr hydratuje ako premasťuje.

     HiPP Koník BabySANFT Balzam na pery ultra-sensitiv 

    Dlho som rozmýšľala, čo napísať na toto labelko.
    - MANDĽOVÝ OLEJ
    - JOJOBOVÝ OLEJ
    - KOKOSOVÝ OLEJ
    - BAMBUCKÉ MASLO
    - VČELÝ VOSK

    Dokonalosť. Porazil u mňa aj jedno nemenované Labelo, vo vajíčkovom balení.

    Ultra sensitive. Neviem, čo viac dodať. Bez hanby som si ho privlastnila.

    Prijemne mastný, nezmizne do 5 min z pier. Hydratuje. Chalanom na prídel, kedže mladší by rád ochutnával. No keďže je bez vonných zložiek, farbív moc nechutil. Čo je pre mňa osobne veliké plus, aby si labelko zbytočne kvôli tomu olizovali.  Obrázok koníka sa mu páčil, tak otváral, zatváral, chutnal.  Otestovaný na 100% .

    Starší už skúsenosti má, ale ružová je vraj pre maminku, Nehádam sa. Už som, ale pozerala, majú aj iné farby... Je to jeden z výrobkov, ktorý určite budem/e používať, aj ak sa tento minie.

    HiPP hrošík detský kúpeľ

    Ťažký deň? Šup deti do vane...

    Hrošíkovský kúpeľ je naozaj pre citlivú pokožku . Trošku som sa bála prvý krát, keďže peny do kúpeľa u nás používa len starší. 

    • pokožka ostala voňavá, jemnučká, akoby ľahučko nakrémovaná. Dočítala som sa, ale že udržuje tým prirodzený ochranný plášť pokožky.  A bez podráždenia.
    • Chválim zelenú farbu... chalan.
    • Mám opäť spomenúť ako vonia? :D Aj napriek tomu, že neobsahuje vonné látky rozvonia celú kúpeľňu. 

    Negatívum trošku vidím, v tom, že sme museli použiť viac ako pár kvapiek, a pena nebola taká hustá. Ale použili sme do veľkej vane, nie do vaničky.

    Hipp Mačička penové telové mlieko

    Penové mlieko, sme mali prvý krát, a Dávidovi sa to veľmi páčilo rozotierať. Sedačka skončila v práčke, ale nevadí... Mliečko je opäť s mandľovým olejom, bez silikónov, #vegan.

    • Konzistencia celkom príjemná, ľahko sa roztiera, troška mokrejší efekt stačí menej... Čo sa chalanom vysvetľovalo ťažko. A dokonca aj ekzém pod kolenom, ktorý po kúpeli  vždy očervenie, nedráždil... 
    • Trošku som niekedy mala pocit, že lepí a musím si ruky umyť. Nevadí ostatné produkty môžem len naozaj odporučiť.

    #Ďakujem koník za toto testovanie. Naozaj nás to bavilo. 

    #test_hipp4 #recenzia #hipp_zoo_skusenosti