ajush5
    Správa bola zmenená    10. aug 2020    

    Moja úplne najviac obľúbená aviváž bola a zostáva #coccolino Happy Yellow, no vôňa Havenly Nectar je tak dokonalá do postele, že som v nej vyprala obliečky matracov, plachty, paplóny, vankúše a posteľné prádlo a decká mi z postieľky neustále vykrikujú “mama voňá”. Je to pre mňa taká pokojná vôňa. A pritom tej aviváže stačí do prania skutočne málo a dostanete späť v podobe voňavého prádla veľa.
    #test_coccolino 🧡

    konik_testuje
    20. júl 2020    Čítané 13386x

    Vaše skúsenosti s Coccolino

    Kto z vás zbožňuje čerstvo vypranú bielizeň? Jej vôňu, sviežosť a hebkosť? Ak sa chcete nechať rozmaznávať mäkkou, jemnou a nádherne voňajúcou bielizňou, potešíme vás! Vďaka testovaniu prípravkov Cocollino sa budete nielen vy, ale aj celá vaša rodinka cítiť ako v bavlnke. Tej najvoňavejšej a najhebkejšej.

    Čo budeme testovať

    Keďže vieme, že tam, kde sú deti, sa perie neustále, pošleme vám zásobu, ktorá vám nejaký ten piatok vydrží. Tekutý prací prostriedok sa postará o čistotu bielizne a aviváže jej dodajú jemnosť, nadýchanosť a jedinečnú vôňu. Vo voňavom balíčku, ktorý vám pošleme, nájdete 3 prípravky, vďaka ktorým sa budete tešiť z čistej a voňavej bielizne čo najdlhšie:

    Coccolino Care Color je špeciálny tekutý prací prostriedok, ktorý vašu bielizeň účinne vyperie, no zároveň jej poskytne ochranu a starostlivosť. Vďaka unikátnej technológii prenikne Care Serum hlboko do vlákien oblečenia, kde napomáha posilniť štruktúru a vrátiť mu pôvodnú pružnosť. Oblečenie sa tak počas prania menej krčí a ľahšie sa potom žehlí. Pracie gély Coccolino Care zároveň rozjasnia farby oblečenia a ochránia ho pred vyblednutím! Pre ešte intenzívnejší zážitok skombinujte prací gel Coccolino Care s avivážami Coccolino.

    Koncentrované aviváže Coccolino Intense Fresh Sky a Coccolino Deluxe Heavenly Nectar sú ideálnym riešením pre všetkých, ktorých nebaví nosiť či skladovať veľké balenia aviváže. Vďaka superkoncentrovanému zloženiu stačí pri praní použiť polovičné množstvo prípravku v porovnaní s bežnou avivážou, no intenzita vône ostane rovnaká. Aviváže Coccolino vašej bielizni neposkytnú iba nádhernú vôňu, ale taktiež vám pomôžu udržať jej kvalitu. Bielizeň je po ich použití jemná, hebká, nadýchaná, schne rýchlejšie a navyše sa ľahšie žehlí.

    Koho hľadáme

    Na toto čistotou prevoňané testovanie hľadáme 10 žien, ktoré nedajú dopustiť na voňavú, hebkú a sviežu bielizeň. Tieto ženy by sa mali s radosťou starať o svoju rodinku a mať pozitívny vzťah k vôňam. Hľadáme tie ženy, ktoré si dokážu vychutnávať maličkosti a s radosťou nám priblížia svoje testovanie. Musia byť teda komunikatívne, aktívne a s radosťou sa púšťať do nových vecí. 

    Ako sa zapojiť

    Chcete sa zapojiť a potešiť seba a svoju rodinku týmto voňavým balíčkom? Je to viac ako jednoduché! Stačí, ak nám v komentári pod týmto článkom popíšete, aký vzťah máte k praniu, k pracím prostriedkom a k avivážam. Prezraďte nám, aké vône vyhľadávate – nielen čo sa týka prania, ale všeobecne.

    Zapojiť sa môžete do nedele 26.7.2020 a v priebehu týždňa vyberieme 10 žien, ktoré oslovíme internou poštou a potešíme voňavým balíčkom.

    Držíme vám palce a tešíme sa na vaše voňavé komentáre 🙂

    konik_testuje