#posta #sipo #pozor_na_zmenu
    Ahojte, síce pošta ešte v januári 2022 akceptovala platby cez účet za SIPO na č.účtu končiace 2173, no treba
    🚨🏤💶📮📯 nové platby hradiť už na nový účet - viď odpoveď Slovenskej pošty - v prvom komentári:

    #posta Info o zvyšovaní, že bude najskôr od 1.3.2022:

    (2 fotky)

    #kosice #posta potrebujem poradit. Robi z vas niekto na poste? Nemusi v Ke ale kdekolvek dakujem

    #recenzia
    #posta #postova_karta

    Konecne si nepitrebujem vsade pytat podacie cislo, zriadila som si postovu kartu. Upozornenie mi dojde sms a mailom, mam tma nahodene 2 adresy. Totiz u nas postar chodi ako sa mu zachce,a stalo sa ze doporucena posta mi nebola oznámená zltym papierikom. Tie maju casom znaiknut úplne vraj.
    Tak som si spravila postobu kartu, stalo ma ti 1 euricko. A mam pokoj od nahanania cisiel. 😂😊 takze ja odporucam, mimo to pri kazdom podani posty môžete zbierat body, katalog som este nestudovala. Primarne mi islo o oznamenie zasielky. Tiez funguje aj ako kreditka, dobit sumu a platiti tym. Ale to nevyuzivam a ani nebudem. Ale pre nejaku firmu tiez dobra vec.

    #samsung #posta
    Aj toto naozaj poteší - mamička, ktorá tu pred časom vyhrala tričko Samsung mi dnes napísala krásnu správu: "Ahoj Vivian,predvcerom sa nam pokazila nasa 7rocna pracka.Manzel ako spravny Pat a Mat v jednej osobe pracku rozobral a kedze sa vyzna zistil,ze mame pokazeny motor a oprava sa isto neoplati.Pracku rozoberal v tricku od teba,ktore velmi rad nosi a tak bola jasna volba, ze kupujeme Samsung.Vcera sme si pracku doniesli a naozaj ako si pisala, je to paradicka.Uz teraz viem, ze zacnem milovat pranie s nou.Dakujem za tvoje rady a prajem vsetko dobre a verim ze sa nam podari a v tychto super sutaziach vyhrat."