Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    vivian27
    22. jún 2020    Čítané 205x

    Keď maniačka na drogériu sa môže realizovať 🙂 part 2.

    Keďže mi článok nechcelo pridať v jednom, tak toto je pokračovanie #recenzia výrobkov z #test_dm26 .

    10. Profissimo - Viacúčelové utierky

    Tieto utierky určite u viacerých mamičiek niesú žiadna novinka, ktorú nepoznajú. Veru častokrát ich aj ja kupujem. V balení za super cenu 0,89€ nájdete 6ks utierok, ktoré ja bežne využívam na utieranie či už kuchynskej linky, jedálenskej detskej stoličky, prachu. Proste kde ma napadne. Nasucho, namokro. Tomuto výrobku nie je čo vytknúť a je to výrobok, ktorý je proste súčasťou našej domácnosti a aj dlho ostane. Určite odporúčam skúsiť, nakoľko naozaj veľa značiek ich vyrába, no tieto sa mne najviac osvedčili sacou schopnosťou.

    HODNOTENIE: 10/10

    11. Denkmit - Čistiaci prostriedok na okná 

    Toto bol jeden z výrobkov na ktorý som bola veľmi zvedavá. Dlhé roky mám svoj osvedčený, lenže opäť podstatne drahší výrobok, ktorý je super, nezanecháva šmuhy. Preto som sa tešila, že ten 1l prostriedok za super cenu 1,19€ ak dokáže to, čo ten môj, tak určite zmením značku - veď peniažky šetriť treba 🙂 Naozaj čistiaci prostriedok milo prekvapil, vôňa ničím nevadiaca, okná krásne lesklé bez šmúh. Jediné negatívum je, že za mňa až moc pení (čo ale je negatívum pre mňa a niekomu vadiť nemusí) a ja som zvyknutá práve na čistič ktorý nepení vôbec. Ale určite tento pomocník bude mať tiež svoje čestné zastúpenie u nás doma - na penu si proste zvyknem časom určite 🙂

    HODNOTENIE: 9/10 (1 bodík dole za tú penu pre mňa nezvyknutú na to)

    12. Denkmit - Čistiaci prostriedok na mastnotu Multi-Power 4 

    Isto poznáte, keď raz za čas pustíte manžela do kuchyne uvariť večeru a celá varná doska je mastná, on ju pretrie vechťom a to je akože čisté 😀  však chlap ‍️😀 Aspoň teda ten môj  - bonzujem na neho. Na foto č.2 môžete vidieť aké “prekvapko” v kuchyni na mňa čakalo (OMG 😀 ). Mám svoj osvedčený prípravok na mastnotu a teda som veľmi rada, že som mohla porovnať s iným pre mňa neznámym výrobkom. Čo oceňujem je pomerne veľké balenie (750ml za 1,79€) čo je super oproti prípravku ktorý používam ja (500ml za 3,99€). Prípravok je silno peniaci, vôňa neutrálna čistiaca mne ničím nevadiaca, ale ani nijak špeciálne voňajúca. S mastnotou si poradil prípravok na varnej doske úplne v poriadku, s čím si neporadil ani po pôsobení bola pripálenina na varnej doske - s ňou si môj prípravok kúsok lepšie poradí určite. Netrebalo nechať pôsobiť, pekne mastnotu strelo a čo má výhodu oproti môjmu prípravku, že mám pocit, že ten odmastňujúci účinok je kúsok silnejší. Čo má zase výhodu môj osvedčený výrobok je neprekonateľná krásna vôňa, ktorú milujem. Oceňujem, že som utrela kuchynskými utierkami dosucha a neostali žiadne fľaky a šmuhy, čo žiaľ môj prípravok naopak necháva a musím doleštiť prípravkom na okná. Na foto kde je odfotený čistiaci prostriedok môžete vidieť v pozadí čistú dosku bez mastnoty ;)

    HODNOTENIE: 8/10 (ale to len preto, že si s pripáleninou neporadil ako som čakala a, že ja milujem naozaj krásne voňajúce čistiace prostriedky).

    13. Profissimo - Mikrofázová utierka na dĺážku 

    Toto je jediná testovačka, ktorú som nevykonávala ja. Na podlahy mám doma 2 mopy - jeden striekací na rýchle upratanie a jeden úžasný mop na dôkladnejšie upratanie. Moja mamina je stará škola a presne ona ešte žmýka handru v rukách a dáva si na metlu a tak zmýva. Túto utierku som jej rovno darovala a akurát dnes veľmi chválila. Vraj je dostatočne veľká a výborne saje, super sa žmýka a, že už si určite bude kupovať len túto lebo s jej, ktorú si bežne kupuje sa nedá ani porovnať. A cena opäť super a to 1,99€.

    HODNOTENIE: 10/10

    14. Profissimo - Mikrofázová leštiaca utierka na sklá 

    Tak moja posledná #recenzia je schválne zaradená ako posledná, pretože tento produkt je za mňa zo všetkých 14 testovaných výrobkov - ten najviac TOP. Ako som sa osamostatnila a neobývam už "mamahotel", tak som používala na všetko a aj na okná klasické švédske utierky a myslela som si aký ja zázrak doma používam. Milé mamičky koníkovské! Ak ste došli až sem pri čítaní, tak tento produkt rovno zajtra utekajte kúpiť a uľahčíte si tak neskutočne život. To, čo som bežne v domácnosti mala problém vyčistiť (v mojom prípade naše naozaj nešťastné dvere na izbách na ktorých vidieť naozaj každú packu a taktiež čierne sklo za varnou doskou a čiernu dosku za kuchynskou linkou, kde stále vidieť šmuhy a fľaky), tak sa konalo niekoľko wau wau wau, Takže mamičky nielen na sklo, ale na všetko. Dokonca batérie sa krásne lesknú a to ich stačí touto utierkou prejsť len tak "nasucho". Ako vidíte na foto, už som si kúpila domov aj ďalší tento hotový zázrak. Takže kto nemá, odporúčam za mňa ako ten naj výrobok zo všetkých spomenutých 🙂

    HODNOTENIE: 20/10 (tu je dať 10 bodov naozaj strašne málo 😀 )

    Koníkovské mamičky ďakujem za prečítanie. Moja #recenzia je síce dlhšia a pozostáva z 2 článkov, ale kto má naozaj rád čistiace prostriedky a chce sa o nich niečo dozvedieť, tak si určite príde na svoje 🙂

    Ďakujem veľmi pekne aj DM drogérii a #konik_testuje a verím, že pri nejakej ďalšej testovačke "dmkáčskej" sa opäť na mňa usmeje šťastie a pripravím pre mamičky opäť zhodnotenie skvelých výrobkov 🙂

    Prvú časť článku si môžeš prečítať tu:

    vivian27
    22. jún 2020    Čítané 297x

    Keď maniačka na drogériu sa môže realizovať 🙂 part 1.

    Prišla stuhou previazaná škatuľka, a v nej bola, a v nej bola - jedná skvelá "drogérka" 🙂

    Presne na Medzinárodný deň detí 1.6.2020 moje srdce zaplesalo, keď mi kuriér na terase nechal balíček od dm drogérie ako testovačku z #konik_testuje, a tak som sa ako jedna z 10 vybratých žienok mohla zúčastniť veľkej testovačky #test_dm26 🙂

    Ani si neviete predstaviť, ako veľmi som sa potešila. A ako vidíte, aj moje deťúrence boli zvedavé, z čoho sa tak maminka teší, a museli všetko podrobne preskúmať. No čo Vám poviem - maniačku na čistotu a drogériu takýto balíček poteší viac, ako keby vyhrala hádam samotné loto 😀

    Tak si poďme predstaviť jednotlivé produkty a moju recenziu k nim. Niektoré som tu už prezentovala na mojom profile, no po dlhšom testovaní budú určite aj iné postrehy odo mňa - a podotknem - na drogériu som ja naozaj náročná, a tak napíšem naozaj skutočnosť, ako produkt vnímam ja a ako ho porovnám s podobným produktom, ktorý bežne používam.

    1. ProfissimoVonný set Kúzlo sviežosti 

    Na testovanie sme dostali vôňu “Kúzlo sviežosti”. Keďže vône ja v domácnosti naozaj môžem a s týmto setom som nemala žiadnu skúsenosť, tak som sa mu veľmi potešila.
    V prvom rade vyzdvihnem dizajn, ktorý je naozaj jemný a hodí sa do úplne každého interiéru. Vôňa je krásna, svieža, ničím mi nevadí, aj keď ja som skôr na tropické vône a určite z ponuky by som si pri kúpe vybrala vôňu tropické ovocie. Keďže máme spojenú obývačku s kuchyňou, tak som vonný set umiestnila tam, ale teda, za mňa prišlo sklamanie. Vôňu som necítila ani ja, a ani manžel, keď prišiel z práce, jedine, ak sme si k nej pričuchli. Nechcela som hneď písať negatívnu recenziu, a tak, ako vidíte na foto, dala som vonnému setu ešte šancu a umiestnila ho večer pred spaním na WC - a aké bolo moje ranné prekvapenie, keď som tam vstúpila a zaplavila ma krásna príjemná vôňa, ktorá bola intenzívna, no nie taká, ako ja hovorím “bolehlavová”. Aj manžel vravel, že ráno keď vstával do práce a išiel na WC, tak ho veľmi milo prekvapila tá vôňa.

    Takže u mňa v otvorenom priestore sa neosvedčila, no v uzavretom veľmi milo prekvapila.
    Jedno negatívum, ktoré vidím ako matka je, že musí byť umiestnený tak, aby k nemu nemali prístup deti, keďže fľaštička je otvorená a ako poznám moje dieťa s poradovým číslo 2, prinajlepšom by skončil vyliaty, a prinajhoršom vypitý, ale myslím, že to je vec, na ktorú sa tak každý pri kúpe pozerá a nepoloží to k dosahu detí.

    Vôňa má naozaj lákavú cenu - 90 ml stojí 2,99 € a pri mojom pozorovaní vydrží vôňa cca 6 týždňov (za 2 týždne testovačky ubudla cca 1/3 vône) - čo za tú cenu nie je zlé. Problémom za mňa ale je, že sme si na tú vôňu tak zvykli, že ju už ani len na tom WC necítime. Takže ja určite dám ešte šancu vôni tropického ovocia a najbližšie si ju kúpim a rozhodnem sa, či ostanem verná známej vôni s automatickým "striekačom", alebo presedlám na tieto krásne dizajnové vonné tyčinky.

    HODNOTENIE: 6/10

    2. Denkmit - Gélový osviežovač vzduchu Fruit Sensation

    Tento dizajn bytových vôní ja veľmi nemusím, ale tým, že je biely, zapasoval mi do kúpeľne na okno a nejak mi až tak nevadil, keďže naozaj nie je to nejaký výrazný dizajnový kúsok.
    Veľmi milo ma prekvapila vôňa, keďže som skôr na ovocné a tropické vône, a výrazná broskyňová vôňa mne proste vonia.

    Čo ma už ale sklamalo je to, že v kúpeľni je osviežovač umiestnený už 3. týždeň a vôňa broskýň nikde. Je pravda, že kúpeľňa je u nás otvorená celý deň, ale necítim tú vôňu ani vtedy, keď stojím pri okne. Cítim ju len v prípade, že vezmem do ruky a ovoniam, a to vonia fakt nádherne. Takže u mňa sa, žiaľ, žiadny WAU efekt nekonal, čo ma naozaj mrzí, pretože za cenu 0,79 € by som si ho inak kupovala.

    HODNOTENIE: 2/10 (2 bodíky, že vôňa je fakt krásna, len škoda, že v kúpeľni naozaj necítiť). 

    3. Denkmit - Čistiaci prostriedok na vodný kameň

    Tento test prebehol mimo môjho domu. U nás totiž vodný kameň nemá šancu, lebo ja ho z duše nenávidím, a tak ho naozaj čistím priebežne, tak som nemala na čom vyskúšať. Mám doma naozaj skvelý čistič, a tak ma zaujímalo, či aj tento si dokáže s vodným kameňom tak poradiť.

    Tento čistič má v prvom rade omnoho výhodnejšiu cenu, pretože stojí len 0,99 € za 500 ml, čo môj je mnohonásobne drahší. Výhoda okrem ceny oproti môjmu je vôňa, pretože tento DenkMit vonia klasicky ako čistiace prostriedky, kdežto môj bežne používaný je pekný smrdlavý “humáč”. Poviem pravdu - nečakala som, že si s touto sprchovacou hlavicou poradí, ale prípravok veľmi milo prekvapil. Na druhej fotke vidíte výsledok po prvom čistení a vykefkovaní starou zubnou kefkou, na druhej po druhom dôkladnejšom. Čiže prácu zvládol za mňa veľmi dobre.

    Nevýhodou oproti môjmu, doma bežne používanému, je, že musíte použiť kefku a vyčistiť. Môj prípravok nalejem a hneď začne bublať a po chvíľke vodný kameň doslova bez roboty vyžratý. Ale zase za tento “luxus” si aj priplácam.

    Tomuto výrobku ale inak naozaj nemám čo vytknúť a keby nemám s čím porovnať, tak som z neho úplne nadšená. Naozaj za tú smiešnu cenu nie je o čom.

    HODNOTENIE: 10/10

    4. Denkmit - Gélový WC čistič Nature 

    Kto ma pozná, ten vie, že u mňa deň nezačne inak ako dobrou kávou a vyčisteným záchodom - proste, keby bolo akokoľvek zle, WC u nás musí byť čistučké, aj keby neviem čo. Je vám tým pádom jasné, že zo všetkých prípravkov som sa tomuto asi najviac potešila. Roky používam jeden čistič, s ktorým som veľmi spokojná a nemala som potrebu skúšať iný. 2 týždne každé ráno som používala tento prípravok a naozaj som milo prekvapená. Ako by si poradil s usadeninou, žiaľ, napísať neviem, ale pri udržiavaní čistého WC nemôžem naozaj nič vytknúť. Vôňa jemná, žiadny chlórový smrad, ktorý od tehotenstva nemôžem cítiť, konzistencia skôr tekutejšia, ale výborne penivá. Cena za 750 ml vynikajúca, a to 0,99 €. Kľudne by som prijala aj väčšie balenie, keďže takéto balenie mi pri dennom cistení rátam vydrží tak max. mesiac. Pre udržiavanie krásneho bieleho WC nemám naozaj čo vytknúť.

    HODNOTENIE: 10/10

    5. Denkmit - Čistiaci prostriedok na kúpeľne Nature 

    Keďže počas testovačky sa u nás konalo sťahovanie nášho najmenšieho prírastku do izby k bračekovi, tak jednu sobotu deťúrence strávili u starých rodičov a my sme sa pustili do maľovania izbičky. Určite to poznáte, že po maľovaní prichádza poriadna makačka, a to upratovanie. Keďže naozaj trebalo všetky náradia umyť a po nich potom ostala smršť vo vani, tak som sa rozhodla testnúť tento produkt na kúpeľne.

    Veľmi milo ma tento prípravok prekvapil, keďže okrem priaznivej ceny 1,29 € za 750 ml si poradil s čistením aj náradia a aj vyčistením vane. Taktiež som vyskúšala aj umývadla a čistiacej schopnosti tohto prípravku nemám teda vôbec čo vytknúť. Jediné, čo vytknem, je octový zápach. Ak niekomu vôňa octu nevadí, tak ma vyhraté a môže za pár eur mať naozaj skvelého pomocníka v domácnosti. Ja žiaľ od 1. tehotenstva mám veľký problém so 4 vôňam,i ktoré z duše neznesiem, a to chlór, ocot, kôpor a pánska vôňa Hugo Boss. A tak naozaj tento prípravok dokážem používať len pri vyotváraných oknách. A isto viem, že aj keď čistiacou schopnosťou je skvelý, určite ostávam verná môjmu krásne voňavému čistiacemu prostriedku.

    HODNOTENIE: 8/10 (2 bodíky dole za zápach, ktorý ja fakt nemusim).

    6. Denkmit - Prací prášok na farebnú bielizeň 

    V režime “v nedeľu sa nedelá” mi manžel doniesol za plnú práčku vecí, v ktorých majstruje na dvore a v záhrade - viete si predstaviť montérky krátke, dlhé, tričká, mikiny, pracovné rukavice - všetko mega špinavé. Tento prášok na farebnú bielizeň veľmi dobre poznám. Kedysi som ho bežne používala, ale potom som akosi skúsila gélové prášky inej značky na farebnú aj čiernu bielizeň, a ostala im dlhí čas už verná. No tak som si po dlhšej dobe tento výrobok odskúšala znova. Jemná krásna vôňa, výborné rozpustné vlastnosti, výborná pracia sila a cena naozaj veľmi výhodná - na 20 várok len 2,99 €, čo je naozaj super.
    Na fotke vidíte, že mám doma dokonca aj box na presýpanie a taktiež vidieť ešte jedného z 2 pomocníkov z dm drogérie, čo používam každé pranie, a to vreckovky na zachytávanie farieb z bielizne. Kto nepozná, tak si mávne rukou, ale hoci nikdy neperiem všetko dokopy (periem biele, farebné a tmavé zvlášť), tak utierka vždy nachytá rôzne farby a neraz mi zachránila oblečenie. A na foto ešte chýba dezinfekcia DenkMit do bielizne, ktorú taktiež každé pranie využívam, ale pre koronu bola nedostupná a vypredaná dlhší čas, a tak mám teraz alternatívu a keď domíňam, hneď sa vraciam k mojej obľúbenej dmkáčskej.

    Jedinú vec, čo môžem vytknúť prášku (ale to je individuálne) je, že mám pocit, že malinká sa mi z neho vyhádzala. Dcérka bude mať 3 roky a už asi rok a pol využívam normálne "dospelácke" prášky a ako som začala prať v tomto, tak má vyrážky po telíčku a tváričke a myslím, že práve z neho (no 100 % to tvrdiť nemôžem, ale má ich od začiatku používania). Ale kedysi, keď som ho používala, mohol byť synček v jej veku a žiadny problém nemal, čiže dcérka len môže byť citlivá na niektorú zložku, ktorú obsahuje.

    HODNOTENIE: 10/10

    7. Denkmit - Prostriedok na umývanie riadu Beach Breeze 

    Tento výrobok ma naozaj veľmi prekvapil. Keď mi došiel balík na testovačku, tak som si tento prípravok na riad poprezerala a položila do skrinky s tým, že však vyskúšam na riady po grilovačke (také fajné mastnučké, nech zistím, aký je 😀). Roky rokúce používam na umývanie riadu buď klasika JAR, alebo prípravok na umývanie riadov z Dedry a úspešne sa vyhýbam všetkým iným značkám, keďže boli lacnejšie, a tak som im jednoducho neverila. A keďže trebalo testovať, tak miesto umytia riadu z grilovačky v umývačke, som si to "odmakala" pekne ručne. Prípravok neskutočne prekvapil. Pekná vôňa, perfektné pení a odmastňuje, a tak som presvedčená, že za tú cenu (500 ml za 0,99 €) určite nie je u nás naposledy.

    HODNOTENIE: 10/10

    8. Denkmit - Ošetrujúci sprej na nábytok 

    Ako som písala vyššie, tak počas testovačky deťom prišla aj nová poschodová posteľ, a tak sme zariadili izbičku už nakomplet. Uz ostávajú dokúpiť len rastúce stoličky ku stolíkom a keďže izbička je skôr študentská ako detská, tak určite nejaké doplnky si vyrobím, ako napr. detské obrazy na stenu. Viete si isto predstaviť ten strašný neporiadok aj z prerábania a aj zo sťahovania dcérky z našej izby do spoločnej izby s bračekom. Všetko všade nahádzané, hračky všade, keďže všetko sme to premiestňovali a preorganizovávali. A tak vo švungu upratovania som vyskúšala aj sprej na nábytok. Sprej ma prekvapil príjemnou vôňou a naozaj výborne si s prachom a aj drobnými fliačikmi na nábytku poradil bez nejakých problémov. Jedinú nevýhodu vidím v tom striekači, ktorý vystrekne penu cez pol domu, a tak som si musela dávať bacha, lebo skončilo z tej peny aj na stene. Čo sa mi naozaj páči je, že vôňa po chvíľke vyprchá, pretože pre porovnanie so sprejom na nábytok Diava, tá vôňa Diavy je tak silná a nepríjemná a držiaca v izbe ešte niekoľko hodín. Taktiež cena opäť výborná (400 ml za 1,79 €) - na čo sme pri Denkmit výrobkoch už zvyknuté 🙂

    HODNOTENIE: 9/10 (1 bodík dole dávam za ten "nepodarený", fakt silný striekač).

    9. Denkmit - Čistiaci prostriedok na koberce a čalúnenia 

    Tento prípravok som skúšala až posledné dni môjho testovania, lebo som sa stále akosi nevedela dostať k nemu. Keďže u nás na sedačke sa robí všetko od jedenia, maľovania, hrania, tak si viete predstaviť, ako ten gauč vyzerá. Vždy som ho raz za čas pretepovala (väčšinou, keď mala prísť návšteva) parným čističom. A tak som teraz skúsila. Taktiež som ho vyskúšala aj na matrace, keďže došli nečakane moje dni (teda načas, ale ja pozabudla na ne 😀), a tak sa mi stala nehoda v noci, ktorú som Vám sem teda nenafotila (určite nikto netúži vidieť 😀). Tento čistič si veľmi pekne poradil aj so sedačkou a aj s matracom a obe ostali bez fľakov. Vôňa je príjemná, látka neostáva veľmi mokrá, celkom aj rýchlo vyschlo a len som jednoducho povysávala. Škvrny som nekefkovala, ale len handričkou pošúchala. Opäť jediné negatívum vidím v tom nešťastnom striekači ako pri výrobku vyššie, keďže ten je naozaj zbytočne silný. A mimochodom, cena naozaj výborná - 1,19 € za 600 ml.

    HODNOTENIE: 9/10 (1 bod dole opäť pre ten "nešťastný" striekač).

    Pokračovanie článku si môžete prečítať tu:

    Baby ucholak v brokolici a kde tu tam napadnuta ako na foto - pouzit ci vyhodit?

    Baby objavil sa mi na skrini takyto flak. Vyzera ako mastny, ale fakt to nema z coho byt. Nechapeme to. Skusala som aj jarovou vodou, nejde to dole. Co s tym? 🤷🏼‍♀️ Ako urcite tam nebol este vcera lebo je tak viditelne,ze by som si to jednoducho vsimla...

    Baby skusenosti - ked kupim taketo nalepky na stenu a omrzia nas - ked odlepim nezide aj omietka? 😂

    Tak u nas sa odvcera riadne maka 💪🏻 Detom prisla nova poschodova postel a tak robime uz izbicku nakomplet. Uz ostava len nejake pekne detske nalepky na stenu dokupit (kedze izbu im skor robime studentsku,tak nech tam je aj kusok detstva este) a stolicky rastuce ku stolom. Viete si isto predstavit ten strasny neporiadok. Vsetko vsade nahadzane, hracky nahadzane kedze vsetko sme to premiestnovali. Malinku vystahovat z nasej izby kedze aj oblecenie a vsetko mala tam. A tak dnes v svungu upratovania som vyskusala vramci testovacky #test_dm26 aj cistic na nabytok Denkmit 🙂 cistic ma prekvapil prijemnou vonou a naozaj vyborne si s prachom a aj drobnymi fliacikmi na nabytku poradil bez nejakych problemov. Jedinu nevyhodu vidim v tom striekaci ktory vystrekne penu cez pol domu a tak som si musela davat bacha lebo skoncilo z tej peny aj na stene. Vyzdvihujem,ze vona po chvilke vyprcha pretoze pre porovnanie so sprejom na nabytok Diava,ta vona Diava je tak silna a neprijemna a drziaca v izbe este niekolko hodin.....inak nemam co vyrobku vytknut len ten silny strek cez pol domu a preto vyrobku davam 9/10 🙂

    Baby poradte. Mam uz dlhsie bolesti chrbtice a aj krcnej chrbtice. Posledne noci sa budim na to,ze mi trpnu prsty. Na velkom vankusi nespavam lebo to cele zle, spavam len na malom (taky ako sa dava este na velky vankus). Poradte mi nejaky dobry vhodny ktory sa vam osvedcil (kludne anatomicky).

    Tak tento vyrobok ma naozaj velmi prekvapil 🙂 ked mi dosiel balik na testovacku #test_dm26 tak som si tento pripravok na riad poprezerala a polozila do skrinky s tym,ze vsak vyskusam na riady po grilovacke. Roky rokuce pouzivam na umyvanie riadu bud klasika JAR alebo pripravok na umyvanie riadov z Dedry a uspesne sa vyhybam vsetkym inym znackam, nakolko som im neverila. A kedze trebalo testovat,tak miesto umytia riadu z grilovacky v umyvacke, som si to odmakala pekne rucne. Pripravok neskutocne prekvapil. Pekna vona, perfektne peni a odmastnuje a tak som presvedcena,ze za tu cenu (500ml za 0,99€) urcite nie je u nas naposledy a davam mu 10/10 🙂

    vivian27
    Správa bola zmenená    8. jún 2020    

    Vcera v rezime “v nedelu sa nedela” mi manzel doniesol za plnu pracku veci v ktorych majstruje na dvore - viete si predstavit monterky kratke, dlhe, tricka, mikiny - vsetko mega spinave. Aspon som testla dalsi vyrobok z testovacky #test_dm26
    Teda ani nie,ze testla. Ja totiz prasok na farebnu bielizen Denkmit velmi dobre poznam 🙂 prestriedavam ho s mojim oblubenym gelom na farebne a tomuto prasku nemam naozaj co vytknut. Jemna krasna vona, vyborne rozpustne vlastnosti, vyborna pracia sila 🙂 a cena naozaj velmi vyhodna - na 20 varok len 2,99€ co je naozaj super 🙂
    Na fotke vidite, ze mam doma dokonca aj box na presypanie a taktiez vidiet este jedneho z 2 pomocnikov co pouzivam kazde pranie a to vreckovky na zachytavanie farieb z bielizne. Kto nepozna,tak si mavne rukou, ale na fotke cislo 2 som vam odfotila obrusok vybrany z pracky (nie z manzelovych veci ale nasich farebnych veci) a cisty. Vo varke nebola ani jedna vec nova, vsetky veci uz boli prane no aj napriek vsetkemu,takto pozachytavalo farby. A to bola farebna varka - nikdy neperiem vsetko dokopy. V prani som stara skola a periem zvlast biele, tmave a farebne 🙂
    A na foto este chyba Dezinfekcia DenkMit do bielizne, ktoru taktiez kazde pranie vyuzivam, ale pre koronu bola nedostupna a vypredana dlhsi cas a tak mam teraz alternativu a ked dominam hned sa vraciam k mojej oblubenej DMkacskej 🙂
    Takze prasku davam 10/10 (naozaj vyborna kvalita za nizucku cenu) 🙂

    (2 fotky)

    Kedze som sa rozhodla,ze kazdy den Vam prinesiem jeden prispevok ako u nas prebieha testovacka #test_dm26 a vcera nebola moznost,tak dnesny den prinesiem 2 prispevky.
    Kedze sa u nas blizi stahovanie nasho najmensieho prirastku do izby k bracekovi a v utorok nam pride poschodova postel, tak deturence vcera stravili den u starych rodicov a my sme sa pustili do malovania izbicky. Urcite to poznate,ze po malovani prichadza poriadna makacka a to upratovanie 🙂
    Kedze naozaj trebalo vsetky naradia umyt a po nich potom ostala smrst vo vani,tak som sa rozhodla testnut Denkmit Nature - cistic na kupelne.
    Velmi milo ma tento pripravok prekvapil nakolko okrem priaznivej ceny 1,29€ za 750ml si poradil s cistenim aj naradia a aj vycistenim vane. Taktiez som vyskusala aj umyvadla a cistiacej schopnosti tohoto pripravku nemam teda vobec co vytknut. Jedine co vytknem je octovy zapach. Ak niekomu vona octu nevadi,tak ma vyhrate a moze za par eur mat naozaj skveleho pomocnika. Ja zial od 1 tehotenstva mam velky problem so 4 vonami ktore neznesiem a to chlor, ocot, kopor a panska vona Hugo Boss. A tak naozaj tento pripravok dokazem pouzivat len pri vyotvaranych oknach.
    Takze za mna tento pripravok dostane 8/10 (2 bodiky dole za zapach ktory ja fakt nemusim).

    Dnes si predstavime dalsi pripravok z testovacky #test_dm26 - Gélový WC čistič Nature.
    Kto ma pozna ten vie,ze u mna den nezacne dobrou kavou a vycistenym zachodom - proste keby bolo akokolvek zle, WC u nas musi byt vycistene aj keby neviem co 🙂
    Je vam tym padom jasne,ze zo vsetkych pripravkov som sa tomuto asi najviac potesila 🙂 roky pouzivam jeden cistic s ktorym som spokojna a nemala som potrebu skusat iny. 4 dni kazde rano uz pouzivam tento pripravok a naozaj som milo prekvapena. Ako by si poradil s usadeninou zial napisat neviem, ale pri udrziavani cisteho WC nemozem naozaj nic vytknut. Vona jemna, ziadny chlorovy smrad,ktory od tehotenstva nemozem citit, konzistencia skor tekutejsia, ale vyborne peniva. Cena za 750ml vynikajuca a to 0,99€. Kludne by som prijala aj vacsie balenie kedze taketo balenie mi pri dennom cisteni ratam vydrzi tak 2 tyzdne 🙂 Pre udrziavanie krasneho bieleho WC nemam co vytknut a tak tomuto vyrobku davam 10/10 🙂

    vivian27
    Správa bola zmenená    4. jún 2020    

    Dnešný môj test vrámci testovačky #test_dm26 prebehol mimo môjho domu, keďže som si naplánovala testnúť Čistič na vodný kameň. U nás vodný kameň nemá šancu lebo ja ho z duše nenávidím a tak ho naozaj čistím priebežne a nemala som na čom vyskúšať 🙂
    Mám doma naozaj skvelý čistič a tak ma zaujímalo či aj tento si dokáže s vodným kameňom tak poradiť.
    Tento čistič má v prvom rade omnoho výhodnejšiu cenu pretože stojí len 0,99€ za 500ml čo môj je mnohonásobne drahší.
    Výhoda okrem ceny oproti môjmu je vôňa pretože tento DenkMit vonia klasicky ako čistiace prostriedky kdežto môj bežne používaný je pekný smrdlavý “humáč”.
    Poviem pravdu - nečakala som,že si s touto sprchovacou hlavicou poradí, ale prípravok veľmi milo prekvapil. Na druhej fotke vidíte výsledok po prvom čistení a vykefkovaní kefkou, na druhej po druhom dôkladnejšom. Čiže prácu zvládol za mňa veľmi dobre 🙂 nevýhodou oproti môjmu doma bežne používanému,že musíte použiť kefku a vyčistiť. Môj prípravok nalejem a hneď začne bublať a po chvíľke vodný kameň doslova bez roboty vyžratý.
    Ale zase za tento “luxus” si aj priplácam.
    Tomuto výrobku ale inak naozaj nemám čo vytknúť a keby nemám s čím porovnať,tak som z neho úplne nadšená.
    Naozaj za tú smiešnu cenu nie je o čom a hodnotím 10/10 🙂

    (3 fotky)

    Môj dnešný príspevok bude opäť voňavý (teda mal by byť) keďže vrámci #test_dm26 sme dostali okrem včera zrecenziovaného vonného setu aj Gélový osviežovač vzduchu Fruit Sensation.
    Tento dizajn bytových vôní ja veľmi nemusím, ale tým, že je biely zapasoval mi do kúpelne na okno a nejak mi až tak nevadil keďže naozaj nie je to nejaký výrazný dizajnový kúsok.
    Veľmi milo ma prekvapila vôňa, keďže ako som včera písala som skôr na ovocné a tropické vône a výrazná broskyňová vôňa mne proste vonia 🙂
    Čo ma už ale sklamalo je to, že v kúpelni je osviežovač umiestnený už 3 deň a vôňa broskýň nikde. Je pravda, že kúpeľňa je u nás otvorená celý deň, ale necítim tú vôňu ani keď stojím pri okne. Cítim len v prípade, že vezmem do ruky a ovoniam a to vonia fakt nádherne. Takže u mňa sa žiaľ žiadny WAU efekt nekonal čo ma naozaj mrzí ☹
    Hodnotím 2/10 (2 bodíky, že vôňa je fakt krásna len škoda, že v kúpelni naozaj necítiť).

    Dnes opäť prinášam ďalšiu recenziu na produkt, ktorý som dostala vrámci testovačky #test_dm26 🙂
    Je ním vonný set Profissimo 🙂
    Na testovanie sme dostali vôňu “Kúzlo sviežosti” 🙂
    Keďže vône ja v domácnosti naozaj môžem a s týmto setom som nemala žiadnu skúsenosť, tak som sa mu veľmi potešila.
    V prvom rade vyzdvihnem dizajn,ktorý je naozaj jemný a hodí sa do úplne každého interiéru.
    Vôňa je krásna, svieža, ničím mi nevadí, aj keď ja som skôr na tropické vône a určite z ponuky by som si pri kúpe vybrala vôňu tropické ovocie 🙂
    Keďže máme spojenú obývačku s kuchyňou, tak som vonný set umiestnila tam, ale teda za mňa prišlo sklamanie. Vôňu som necítila ani ja a ani manžel keď prišiel z práce, jedine ak sme si k nej pričuchli. Nechcela som hneď písať negatívnu recenziu a tak ako vidíte na foto, dala som vonnému setu ešte šancu a umiestnila ho včera večer pred spaním na WC 🙂 aké bolo moje ranné prekvapenie keď som tam vstúpila a zaplavila ma krásna príjemná vôňa, ktorá bola intenzívna, no nie taká ako ja hovorím “bolehlavová”. Aj manžel vravel,že ráno keď vstával do práce a išiel na WC,tak ho veľmi milo prekvapila tá vôňa 🙂
    Takže u mňa v otvorenom priestore sa neosvedčila, no v uzavretom veľmi milo prekvapila 🙂
    Ako dlho vôňa vydrží napíšem po 2 týždňoch v mojej záverečnej recenzii lebo naozaj s takýmto a ani podobným produktom nemám skúsenosť (už niekoľko rokov používame známy striekací osviežovač s automatickým striekačom) 🙂
    Jedno negatívum ktoré vidím ako matka je,že musí byť umiestnený tak, aby k nemu nemali prístup deti keďže fľaštička je otvorená a ako poznám moje dieťa s poradovým číslo 2 prinajlepšom by skončil vyliaty a prinajhoršom vypitý 😂😂 ale myslím, že to je vec na ktorú sa tak každý pri kúpe pozerá a nepoloží to k dosahu detí 🙂
    Produkt zatiaľ nehodnotím koľko bodov z 10 by som dala lebo na to potrebujem trošku čas aby som sa s ním “skamošila” 🙂

    vivian27
    Správa bola zmenená    1. jún 2020    

    Takže ako som sľúbila,tak dnes som sa hneď pustila do testovačky.
    Ako prvý som vyskúšala teraz večer Denkmit Multi-Power 4 - vysokoúčinný čistiaci prostriedok na mastnotu v spreji.
    Isto poznáte keď raz za čas pustíte manžela do kuchyne uvariť večeru a celá varná doska je mastná, on ju pretrie vechťom a to je akože čisté 😂 však chlap 🤦🏼‍♀️ Aspoň teda ten môj 🙊 - bonzujem na neho. Na foto č.2 môžete vidieť aké “prekvapko” v kuchyni na mňa čakalo.
    Mám svoj osvedčený prípravok na mastnotu a teda som veľmi rada,že môžem porovnať s iným 🙂
    Čo oceňujem je pomerne veľké balenie (750ml za 1,79€) čo je super oproti prípravku ktorý používam ja (500ml za 3,99€).
    Prípravok je silno peniaci, vôňa neutrálna čistiaca mne ničím nevadiaca, ale ani nijak špeciálne voňajúca.
    S mastnotou si poradil prípravok na varnej doske úplne v poriadku, s čím si neporadil ani po pôsobení bola pripálenina na varnej doske (hoc je určený aj na ne - ale toto si ešte skúsim odsledovať a dať tomu šancu) - s ňou si môj prípravok kúsok lepšie poradí. Netrebalo nechať pôsobiť, pekne mastnotu strelo a čo má výhodu oproti môjmu prípravku,že mám pocit,že ten odmastňujúci účinok je kúsok silnejší. Čo má zase výhodu môj osvedčený výrobok je neprekonateľná krásna vôňa ktorú milujem 🙂 oceňujem,že som utrela kuchynskými utierkami dosucha a neostali žiadne fľaky a šmuhy, čo žiaľ môj prípravok naopak necháva a musím doleštiť prípravkom na okná 🙂
    Takže tento prípravok hodnotím 8/10 (ale to len preto,že ja milujem krásne voňavé čistiace prostriedky. Účinku odmastnenia nemám čo vytknúť a pripáleninu si skúsim ešte odsledovať nie takú poriadne zapečenú a možno hodnotenie v záverečnej recenzii zmením) 🙂
    Na foto kde je odfotený čistiaci prostriedok môžete vidieť v pozadí čistú dosku bez mastnoty ;)
    #test_dm26

    (2 fotky)
    vivian27
    Správa bola zmenená    1. jún 2020    

    Prišla stuhou previazaná škatuľka 📦🧼🧹🧺🧴🧽 už sa tešim na testovačku 🥰
    Každý deň sa posnažím priniesť recenziu na 1 výrobok - takú pravdivú keďže ja som na čistiace prostriedky naozaj náročná 😂 kto ma pozná vie 😂😂
    #test_dm26

    (3 fotky)

    Baby bola som pol roka na materskej, potom na materskej manzel a ja som za ten cas bola na urade prace a poberala som podporu. Od 2.11 som si vybavovala ziadost o rodicovsky prispevok. Do dnesneho dna mi neprislo vyrozumenie. Co ma najviac stve,ze dnes som si v epobocke v zdravotnej poistovni vsimla,ze od 2.11 za mna nikto neplati zdravotne. Volala som na urad prace no tam sa dovolat je umenie......

    vivian27
    Správa bola zmenená    2. dec 2018    

    Mamicky zbehlejsie v smartphonoch. Konci mi akcia, chcela by som menit mobil. Cele dlheeeeee roky som iphone pozitivna ale momentalne ked pozeram ceny tak XS nehrozi lebo to je uz dost nadlimit. Skusam akosi prelustrovat recenzie na XR a teda niesu najhorsie, ale akosi ma pri tom hladani uputal Samsung S9 a pride mi parametrovo lepsi - hlavne co sa jedna vydrz baterie, fotky a videa. Vie mi niekto poradit? Ci ostat verna iphonu alebo prejst na tento samsung. Riesim tu dilemu uz 2 dni a neviem sa rozhodnut. Parametrovo som rozhodnuta pre samsung, potom pride zase cervik ci vobec chcemeste iny telefon ako iphone......

    Baby syncekovi sa zacali cca pred tyzdnom robit lisaje na tvaricke.....z nicoho nic. Aj licka ma take cervene. Myslite,ze reakcia pokozky na zimu?

    Baby kupujem v lidl chladene listkove cesto v takych rolkach na peciacom papieri. Dnes ma uputal zavan akoby octu - dokonca aj teraz ked sa pecie citime octovy zapach. Je to normalne? Je v zaruke do 10.12

    Zienky poradte mi nejaku fajn termosku cca 350ml. Mala som Reer z Feeda ale uz druhy krat v priebehu tristvrte roka som ju reklamovala co zrazu akoby stratila svoju schopnost - netiekla, dobre tesnila co bolo na nej super,len zrazu proste ked som do nej naliala vriacu vodu,termoska prepustila teolo von. Termoska sa nedala ani chytit a o 3 hodiny voda v nej uplne ladova.....

    Zienky ktorych deticky mali reflux. Pri dcerke sme na to prisli v 3,5 mesiaci,ze ma skryty reflux. Nasadene AR mliecko. Do roka pohoda. Od roka ako ahle idu zubky a ma zvysenu tvrobu slin je to katastrofa. AR mliecko pijeme stale, normalna tuha strava. Vylucila som zo stravy kysle ako cucoriedky a podobne. Pri syncekovi si pamatam,ze ked mu isli zubky sme ho aj 5x za den prezliekali, podbradniky nestihali menit - ona navonok neslinta vobec, ale aj teraz po dva dni si chodi po dome a zrazu vygrcne sliny s kyselinou. Neviem co s nou uz robit....

    Baby fusak Lodger - odporucate aj pri detoch 1-1,5roka? Pride mi velmi prakticke to zapinanie 🙂

    Zienky poradte ako riesit zimny overal. Dole okolo noziciek je to uzke ked dam snehulku pod to, do snehulky zase to nenarvem 🤔🤔🤔

    Bábika moja 🙂 mlujem ju takto sledovať keď sladko spinká 🙂

    Dnes som sa dozvedela, ze vcerajsia cast Sestriciek bola finalna 1.serie.....nemame nejake info o druhej serii, vsak konecne serial na ktory sa da pozerat a koniec? Hlavne, ze ministrov budu davat isto 100rokov a teda to som videla az raz a cumela som na to ako puk, ze ci to ma byt akoze vtipne....

    vivian27
    Správa bola zmenená    7. nov 2018    

    Baby chcela somsi pozriet serial co bezal na markize - Milenjy. Neviem to v archive najst - cize uz asi nepozriem ze?

    Trosku na zasmiatie - dnes som nahodou na nete nasla kalkulacku na vypocet dochodku, kde som sa dozvedela,ze moj starsi syn bude mat 41 ked odidem do dochodku 😂😂😂 tak ak aspon 30 rocny ma spravi starkou, tak si male vnuca moc neuzijem ale rovno teenegera 😂

    Zienky damske veci z tchiba - sedia alebo su vacsie/mensie?

    Baby kde je aktualne nejaka akcia na pampers plienky zelene?