Každý nový projekt v živote je príležitosťou pre zrod nových priateľstiev 💓

    #spolucestujuci #cesta #ciel #myslienkadna #studnamyslienok #citatyozivote #priatelstvo #motivacia

    Máte takého?
    #priatelstvo

    #sutaz Dnes je medzinárodný deň priateľstva. A aj takéto krásne "antistresové" srdiečko môže poslať svojej kamarátke. Ak chcete obdarovať svoju koníkovskú kamarátku , do spravy napiste jej @nick, poďakujte sa jej za to aká je, čo máte na nej najradšej a označte #dakujem_ti #jamieson . Máte tak šancu venovať svojej kamarátke okrem modrého srdiečka aj darček. 3 mamičkám venuje Jamieson Omega 3 6 9, preto aby ich srdiečko správne bilo. Zajtra zverejním mená 3 mamičiek, kt. budú odmenené , každá maminka dostane #srdiecko #priatelstvo Je to vzťah dvoch ľudí založený na dôvere, úprimnosti a tolerancii. Dôvera je základnou podmienkou skutočného priateľstva. Je to pocit, že tomu druhému môžeme zveriť svoje tajomstvá, dávať mu možnosť nahliadnuť do našej duše, povedať mu aj to, s čím by sme sa nezverili ani rodičom či súrodencom, manželovi, manželke... Nemenej dôležitým pilierom silného priateľstva je úprimnosť. Len praví priatelia vedia byť k sebe úprimní.

    #sutaz Dnes je medzinárodný deň priateľstva. Ak chcete obdarovať svoju koníkovskú kamarátku , do spravy napiste jej @nick, poďakujte sa jej za to aká je, čo máte na nej najradšej a označte #dakujem_ti #jamieson . Máte tak šancu venovať svojej kamarátke okrem modrého srdiečka aj darček. 3 mamičkám venuje Jamieson Omega 3 6 9, preto aby ich srdiečko správne bilo. Zajtra zverejním mená 3 mamičiek, kt. budú odmenené , každá maminka dostane #srdiecko #priatelstvo Je to vzťah dvoch ľudí založený na dôvere, úprimnosti a tolerancii. Dôvera je základnou podmienkou skutočného priateľstva. Je to pocit, že tomu druhému môžeme zveriť svoje tajomstvá, dávať mu možnosť nahliadnuť do našej duše, povedať mu aj to, s čím by sme sa nezverili ani rodičom či súrodencom, manželovi, manželke... Nemenej dôležitým pilierom silného priateľstva je úprimnosť. Len praví priatelia vedia byť k sebe úprimní.

    #sutaz Dnes je medzinárodný deň priateľstva. Ak chcete obdarovať svoju koníkovskú kamarátku , poďakujte sa jej za to aká je, čo máte na nej najradšej a označte #dakujem_ti #jamieson . Máte tak šancu venovať svojej kamarátke okrem modrého srdiečka aj darček. 3 mamičkám venuje Jamieson Omega 3 6 9, preto aby ich srdiečko správne bilo. Zajtra zverejním mená 3 mamičiek, kt. budú odmenené , každá maminka dostane #srdiecko
    #priatelstvo
    Je to vzťah dvoch ľudí založený na dôvere, úprimnosti a tolerancii. Dôvera je základnou podmienkou skutočného priateľstva.

    Je to pocit, že tomu druhému môžeme zveriť svoje tajomstvá, dávať mu možnosť nahliadnuť do našej duše, povedať mu aj to, s čím by sme sa nezverili ani rodičom či súrodencom, manželovi, maželke...

    Nemenej dôležitým pilierom silného priateľstva je úprimnosť. Len praví priatelia vedia byť k sebe úprimní.