modrykonik
    27. máj 2024    Čítané 599x

    👶 Na čo si dávať pozor pri kúpe použitého kočíka? ☝

    Kúpa použitého kočíka môže byť skvelým spôsobom, ako ušetriť peniaze, zároveň získať kvalitný produkt a ešte byť aj ekologický ♻. Avšak, pri takejto kúpe je dôležité dávať si pozor na niekoľko dôležitých faktorov, aby ste mohli zaistiť bezpečnosť a pohodlie vášho bábätka. Tu je niekoľko tipov, ktoré vám pomôžu pri výbere správneho použitého kočíka:

    1. Stav kočíka

    Aj keď kupujete kočík z druhej ruky a nemáte možnosť si ho ohmatať osobne, skontrolujte praskliny, odreniny a ďalšie príznaky opotrebenia. Je dôležité, aby kočík bol v dobrom stave a bez výrazných poškodení. Ak si nie ste niečím istá, vždy požiadajte o viac fotiek či videí.

    2. Funkčnosť

    Uistite sa, že všetky súčiastky kočíka fungujú správne. Skontrolujte brzdy, pásy, kolieska a iné mechanizmy, aby ste sa uistili, že všetko pracuje tak, ako má. Ak nemáte istotu, že viete jednotlivé časti dôkladne skontrolovať, nebojte sa zveriť takéto aktivitky do rúk odborníkom.

    3. Čistota

    Hygienický stav kočíka je tiež dôležitý. Uistite sa, že kočík je čistý a dobre udržiavaný. Detské kočíky by mali byť často umývané a dezinfikované, aby sa zabránilo šíreniu baktérií a infekcií. 

    4. Kompatibilita s doplnkami

    Ak plánujete používať s kočíkom aj ďalšie doplnky ako napríklad autosedačku, skontrolujte, či je kočík kompatibilný s týmito doplnkami.

    5. Možnosti reklamácie

    Nakoniec, uistite sa, že máte možnosť vrátiť alebo vymeniť kočík v prípade, že by ste našli nejaké problémy po kúpe. Niekedy sa môžu závady prejaviť až po používaní, preto je dobré mať túto možnosť zabezpečenú.

    Všetky hore uvedené body pre vás spĺňame našou novou službou - Predaj použitých kočíkov. V tíme Modrého koníka prevládajú mamičky s menšími aj väčšími deťmi, a tak veľmi dobre vieme, čo kúpa nového alebo použitého kočíka obnáša. Do tohto projektu sme vložili kus seba a pripravili ho pre vás tak, aby ste nekupovali mačku vo vreci, aby ste mali výrazné benefity oproti kúpe kočíka z bazára, a aby ste sa s nami, v prípade potreby, mohli poradiť. Budeme radi za každú spätnú väzbu a tešíme sa na kontakt s vami 😊. 

    Pozrite si všetky kočíky, ktoré sme pre vás pripravili https://i.modrykonik.sk/pouzite_kociky.