Pred nedávnom sme dostali tento kufrík od @stonozka.sk, mladému čitateľovi sa veľmi páči.
    Ak chcete aj vy jednoduchými riekankami, nabádať najmenších k základnými návykom, tak leporelo Afrika z kufríka odporúčame všetkými desiatimi.
    Milá @stonozka.sk ďakujeme veľmi pekne 🥰 ..
    .
    #citatel#stonozka#citam#citas#citame#afrika#leporelo#zvieratka#animals#syn#jezko#zirafa#lovekik

    janulilienka
    Správa bola zmenená    3. jún 2020    

    🥰 Náš typický olovrant = kapsička + bosé nohy + Maša a medveď 🥰

    Kapsičky máme od @nestlebabyczsk , sú v bio kvalite, a sú fakt dobré (už som si ju dopriala aj ja 🙊)
    .
    ..
    #test_nestle #nestle #nestlé#naturnesbio #love #men #littlemen# #ikon#boysboysboys #stastnamama #stastie#radost #zlaticko#love #zubky #jazyk #homedecor #homedesign #kidsroomdecor #jahody #strava #strawberry #kapsicky #bio #kase #papkac #drobec #syn #laska #angel

    🎁 Dnes nám prišiel balíček Nestlé Naturnes, uvidíme teda, ako papkáčovi bude chutiť 🎁
    @nestlebabyczsk
    .
    .
    .
    #test_nestle #nestle #nestlé #naturnesbio #kapsicky #bio#kase#papkac#drobec#syn#laska

    Najlepší parťáci. 😊👨‍👦 Na celý život. ❤️

    #otec #syn

    Z môjho syna vychovám tak úžasného a nežného gentlemana, že už teraz viem, že ma bude moja budúca nevesta milovať ❤️😊😁

    #vyzva #syn #laska #sunar

    Moj najvacsi ciciacik ❤️
    #rodina #syn #stastna_mama #slniecko

    (2 fotky)

    Blog❣️ .
    ..Už asi po dvadsiatykrát som sa utvrdila v tom, že žena-matka dokáže nemožné. Milanko mal posledné dva dni horúčku 39-40 stupňov. Ako viete od pondelka mám chorého manžela,plus včera ochorel aj Paťko. S Milankom som zažila celkovo najhoršie obdobie čo som na materskej. Milanko bol ako nadrogovaný. Neprítomný pohľad. Nevládny. No veď viete si predstaviť keď má tak malé dieťa takú vysokú teplotu.
    ..
    ...
    ....Tie dva dni vyzerali asi tak, že som si ho nosila v nosiči, koža na kožu takze bol takto rozopnutý celý čas. O noci ani nehovorím. Prvú noc nespal nijak inak len na mne, no musela som s ním chodiť. Takze pribehne 7 hodín v noci som prechodila a zvyšné dve spal,no nie vkuse. Ráno od 6 hore, Paťko sa už zobudil s horúčkou.
    Našťastie Paťko je taký, že mu stačilo len ležať v obývačke, a ja som s Milanom behala hore dole. Paťko cely deň preležal a prespal na gauči. Nevyžaduje nejakú pozornosť radšej je sám vklude. Čo mi veľmi vyhovovalo keďže v noci som nespala a Milanko nedokázal byť sám ani chvíľku.
    Vydenzifikovala som cely byt,vyupratovala a navarila. S Milankom na chrbte. Večer som si o 8 sadla s tým, že som si uvedomila, že som vôbec nespala,cely deň sa starala. .
    ..
    ...Matky su naozaj neuveriteľne bytosti. Dokážu nespať aj 24hodin a aj tak sa postarať o choré deti,chorého manžela, navarit im a držať ich v čistote.
    Neuveriteľne čo dokáže žena/matka,keď sa musí postarať ❣️Každej jednej za obetavosť a silu posielam 💐. Aby som nezabudla veľmi Vám ďakujem za správy,kde ste nám želali skore uzdravenie, a tiež ďakujem za každú jednu radu a pomoc 🥰.
    .
    .
    .
    #syn #syncek #chlapcek #chlapecek #choroba #mama #superzena

    Blog❣️
    Tiež to máte tak,že keď je ocko doma tak z izby počuť len samé bláznenie sa,smiech,krik, plač a všetko dokopy ? 😀😀 Paťko si veľmi užíva víkend, keď je manžel doma. Ťahá ho do izby, hrajú futbal,hokej,váľajú sa v posteli, naháňajú, hádžu o zem 😀😀 Paťkovi sa venujem, čítam si s ním knižky, hráme sa ako len chce. Na milión spôsobov. No je vidieť tu zmenu,keď je doma ocko.
    Mama ide bokom a prichádza na rad bláznenie sa. Prechádzka do obchodu, šoférovanie auta ..všetko to čo má len s Ocom🙂 ale to vôbec nevadí, od toho tu je ocko a od toho mamina.
    Každý rodič mu dá niečo iné. Je to nádherná rovnováha 💙💙💙
    Čo je viac ? 🥰
    #otec #ocko #syn #syncek #zabava #plac #radost #stastie #laska

    (2 fotky)
    moderna_mamina
    Správa bola zmenená    4. feb 2019    

    Viem,že už Vianočné obdobie dávno skončilo, ale trošku si to pripomeniem 🙂🙂🙂
    #dieta #chlapcek #vianoce #vianocne #obdobie #fotene #doma #na #posteli #pre #radost #syn #syncek

    #mama a #syn <3

    (5 fotiek)