konik_testuje
    20. máj 2024    Čítané 1897x

    Skúsenosti s čerstvo praženou zrnkovou kávou COFFEEIN

    Vo svete kávy, kde sa každé ráno začína vôňou čerstvo pomletých zŕn a prvým dúškom lahodného nápoja, existuje nespočetné množstvo možností. No len málo z nich dokáže skutočne uspokojiť našu túžbu po dokonalom pôžitku. Výber správnej kávy je umenie, kde kvalita a čerstvosť hrajú kľúčovú rolu. Predstavte si kávu, ktorá je nielen lahodná, ale aj čerstvo pražená a plná príbehov od farmárov, ktorí ju pestovali s láskou. Takáto káva nie je len nápojom, je zážitkom, ktorý teraz môžete testovať s nami.

    Čo budeme testovať

    Slovenská pražiareň kávy COFFEEIN4, ktorá pôsobí na trhu už 11 rokov, sa špecializuje na výberovú kávu, ktorú milujú tisícky domácností po celom Slovensku.

    Pre dokonalý chuťový zážitok z kávy je najdôležitejšia kvalita zrna. Preto COFFEEIN nakupuje kávu len od overených dodávateľov a farmárov, ktorých poznajú osobne. Káva pred nákupom prechádza niekoľkostupňovým prísnym výberom. Káva COFFEEIN je pražená každý týždeň v malých dávkach, čím sa zaručuje jej maximálna čerstvosť.

    V ponuke COFFEEIN je 100% Arabika z celého sveta, 100% Robusta, ale aj rôzne nimi miešané espresso zmesi a výberová káva - specialty grade. Kávy sú rozdelené podľa praženia medzi tmavšie pražené kávy na espresso a svetlejšie pražené kávy na filter. Všetky kávy pražiarne COFFEEIN sú zrnkové / nemleté, len tak je možné zachovať tú najlepšiu chuť, v jej prirodzenom obale, kávovom zrnku.

    Koho hľadáme

    Na toto testovanie hľadáme milovníčky kávy, ktoré oceňujú kvalitu a čerstvosť. Ak si kávový nadšenec, ktorý si rád vychutnáva každú šálku, záleží ti na pôvode a spracovaní kávy a si ochotná si za kvalitu produktov priplatiť, hľadáme práve teba. Keďže sa bude testovať zrknová káva, testerka by mala doma mať buď automatický kávovar, alebo aj pákový, no musí mať, prirodzene, mlynček, ktorým si kávu pred použitím čerstvo namelie. Samozrejmosťou je ochota podeliť sa s nami o svoje skúsenosti, slovne aj prostredníctvom fotografií.

    Ako sa zapojiť

    Ak by si rada testovala čerstvo praženú zrnkovú kávu COFFEEIN, napíš nám v komentári pod článkom, aký druh kávy máš najradšej. Či preferuješ Arabiku, Robustu, sladšie či viac acidné kávy, čokoládové a orieškové chute, alebo ovocné, sladké a šťavnaté chute. Nezabudni napísať aj to, ako si ju najradšej pripravuješ.

    Prihlásiť sa do testovania je možné do nedele 26.5.2024. V priebehu týždňa potom vyberieme 10 testeriek, ktorým pošleme čerstvo praženú kávu COFFEEIN podľa ich chuťových preferencií, ktoré uviedli v komentári, a o ďalších krokoch ich informujeme v internej pošte.

    Tešíme sa na vaše komentáre!