#test_gerber2
    Našu Emmku zas vybrali na testovanie tak ideme na to .🍀😍príchute Banán a mango a Slivka 😋

    konik_testuje
    27. máj 2024    Čítané 1061x

    Skúsenosti s pšenično-ovsenými kašami GEBER

    Výživa našich detí je jedným z najdôležitejších aspektov, ktoré ovplyvňujú ich rast a celkový vývoj. Ako rodičia sa neustále snažíme nájsť tie najlepšie možnosti, ktoré zabezpečia, že naše deti dostanú všetky potrebné živiny a zároveň im budú chutiť. Ak patríte medzi mamičky, ktoré chcú pre svoje deti to najlepšie, máme pre vás skvelú príležitosť zapojiť sa do testovania a objaviť novinky v oblasti detskej výživy. 

    Čo budeme testovať

    GERBER kaše kombinujú vysoké nároky na kvalitu starostlivo vybraných obilnín ovsa a pšenice a jemnú chuť ovocia pre potešenie všetkých malých brušiek i maškrtných jazýčkov. Vďaka svojmu jedinečnému zloženiu obsahujú tiež rad vitamínov a minerálnych látok, ktoré napomáhajú správnemu rozvoju detského organizmu. Rad pšenično-ovsených kaší v modrom obale sa teraz môže pochváliť celkovo 4 lahodnými príchuťami.

    Mliečne kaše:

    nullnullnull

    Nemliečne kaše:

    null

    Koho hľadáme

    Hľadáme mamičky s deťmi vo veku od 6 do 12 mesiacov. Mamičky, ktoré sa zaujímajú o vyváženú detskú výživu, vedia oceniť kvalitu produktov a cena pre ne nie je v tomto prípade hlavné kritérium. Rada skúšaš novinky v oblasti detskej výživy a chceš pre svoje dieťa len to najlepšie? Potom hľadáme práve teba! Samozrejmosťou je ochota podeliť sa s výsledkami testovania s nami na Modrom koníku slovne, aj prostredníctvom fotografií. 

    Ako sa zapojiť 

    Napíšte nám v komentári pod článok, či vaše deti majú radi kaše a aké. Kedy ich najčastejšie papajú? Nezabudnite nám predstaviť svoje detičky, spomenúť ich vek, aby sme im mohli poslať kašu, ktorá je pre ne vhodná. Taktiež, ak trpí dieťatko alergiou na kravskú bielkovinu, pošleme mu nemliečny variant. 

    Prihlásiť sa do testovania je možné do nedele 02.6.2024. V priebehu týždňa potom vyberieme 20 mamičiek a o ďalších krokoch ich budeme informovať v internej pošte. 

    Tešíme sa na vaše komentáre! 

    konik_testuje

    #test_gerber2