Partner sa neteší na bábätko

ellaaaaa
2. apr 2016

Ahojte takze druhe babatko sme planovali. No ked som povedala partnerovi ze sa podarilo snazili sme sa len dva mesiace tak nebol stastny. Neprejavil radost. Ani sa netesi ked idem na poradnu a donesiem mu fotku. Som v 20tt a jeho rodina este ani nevie ze bude druhe babo. Ked som mu povedala ze uz budeme.vediet co cakame povedal ze uzasne. Som z toho smutna :( myslite ze sa to zmeni ?

tobnuf
2. apr 2016

Ahoj.. nam je tazko povedat ci sa zmeni alebo nie .. my ho nepozname .. rozpravala si sa s nim o tom? A prve dietatko ako? Tesil sa?

ellaaaaa
autor
2. apr 2016

@tobnuf ano na prve sa tesil hned to rodine povedal proste bolo na nom vidiet ze to babatko chce. A teraz uplny opak

sardinka335
2. apr 2016

@ellaaaaa prepáč ale poviem ti to otvorene, tehotna netehotna....ty mas uplne ine problémy ako toto ..26 marca si tu ,,vyplakavala,, ako ťa partner nemiluje, na dcerku, ktoru mas ti peniaze nedava a všetko financuju tvoji rodičia. Tvoj amant je zadlzeny a ma tuleniu chorobu, nepracuje, hlavne že zobák vypaluje. Z čoho? Z tvojej rodičovskej? A sorry, ale byt v situácii ze partner ma 6000 eur dlh, ja za chvilu 2 deti, on praca ziadna ....tak to posledne čo ma trapi je či sa na dieťa teší - aj tak sa o neho nevie postarať.
Rodičia ti idu kupit byt...no uz by som sa od takeho vagabunda pratala ked mam pomoc u rodičov ...ale nie, ženy ako ty su nepoučitelne a musi padnut na totalne dno - idealne popri tom splodit par deti a potom mozno...s monoklom pod okom sa spamätaju. (pišeš ze ta stotil v hadke a brucho si si udrela) Takze vo svetle týchto veci, ktore si minule opisala pochybujem ze sa niečo zmeni a ani neverim tomu ze ste dieta planovali lebo sudny človek zijuci s jedným dieťaťom v 1 izbaku s dlhom 6000 eur, bez prace musi byť na hlavu padnuty aby planoval dalšie dieťa, ktore za to chuda samozrejme nemoze do akej rodiny sa narodi.

bonaqa2013
2. apr 2016

Môj pri prvom bol unesený, pri druhom mojom tehu už bol troška iný - tá radosť tam nebola až taká a pri treťom tehu - no zbohom, tak to hádam nie. My sme sa nesnažili o dieťa ani raz - no ale dobre zadarilo sa. Ale dievčatá má všetky rád.... rovnako.
isto sa to zmení keď uvidí ten malý uzlíček.... Ak nie, tak potom by som rozmýšľala či nemá inú známosť...

janinah
2. apr 2016

Nechcem ťa uraziť,ale prečítala som,čo písala @sardinka335 a ty zrejme tiež nebudeš z tých ..hm....najmúdrejších a najzrelších a najzodpovednejších žien.Tak sa preber a rozmýšľaj a v záujme svojich detí aj konaj.Poraď sa s rodičmi ako ďalej,naveky ich podporu mať nebudeš /starnú/ ,partnera vytrepaj do roboty,ak sa nepolepší,tak ho vytrepaj aj zo svojho života,nechápem,čo na ňom vidíš a že sa neteší na dieťa? On má iné starosti a ty tiež,len ti to celkom nedochádza....

timea7
2. apr 2016

@sardinka335 nechápem, na čo tu takéto baby zakladajú takéto témy, čomu, alebo komu to pomôže? Hrnú sa stále z blata do kaluže a riešia somariny....predpokladám, že ani z toho, čo to v rôznych témach popísala, nie je všetko pravda 😒 😒 😒 😒

pribinak
2. apr 2016

No ja sa mu ani nečudujem...... Ma problémov a problémov a rozhodne co najviac potrebuje a "urcite poriesi" jeho situáciu je dalsie dieta, teda v pripade rozchodu ďalšia vyživovacia povinnosť
Od teba tiez super napad urobiť si s hentakej chlapom dalsie dieta

Babatku zelam vsetko dobre a tebe vela síl

dominika6
2. apr 2016

@sardinka335
Ty sherlok holmes...😀...usetris nam kopu krcov do prstov opakovanim toho isteho..rob to castejsie....dakujeme...😀

bonaqa2013
2. apr 2016

@dominika6 tak to je ozaj stres keď chlap nechce ísť do roboty....ja doma cez letné prázdniny ešte aj syna vydurím na brigádu - je dospelý, nech si zvyká ako to je za pásom vo fabrike....

jabadaba
2. apr 2016

no nic, @sardinka335 povedala vsetko. Za takychto okolnosti niet co dodat.

timea7
2. apr 2016

@bonaqa2013 a veľmi mu to prospeje, 100 eur od mamy je iných, ako 100 eur odmakaných. Ja som tiež každé leto brigádovala a môj syn ešte počas strednej školy.

lubkavargova1
2. apr 2016

fuuuuuuu...ake ticho tu odrazu nastalo 😅

misel0806
2. apr 2016

Ať žije novy adrian monk..
@sardinka335... Zahafa bermudskeho trojuholnika vyriesena.. Congratulations👏

sibalka21
3. apr 2016

@ellaaaaa po tom co som si precitala, pravdepodobne ani nemusis cakat ze sa niekedy bude tesit.... Bude musiet zivit dalsie dieta a nemate z coho.... Pochybujem ze to bolo planovane pre hentakeho ,,chlapa,,.