Chodenie na kúpalisko počas tehotenstva: Áno alebo nie?
Ahojte,tie čo ste boli tehu v lete chodili ste normálne na kúpalisko ? Veľa žien z okolia mi hovorí aby sme radšej nešli ale celé leto ..aspoň pár krát keby som mohla vypadnúť z domu k vode,chodili ste normálne ? Pravdaže by som si dala aj tampón na to určený 🙂
Mam za sebou 4 tehotenstva, vsetky boli takto, ze v lete, 5.-6.mesiac, jedno dieta som rodila zaciatkom septembra a teraz mam termin v auguste. Takze uz piate leto nic - hlavne teda ja by som sa vyhybala aj slneniu, kvoli pigmentovym skvrnam a hlavne termalne su zle, uz len kvoli teplej vode, ale tie pliagy tam. Ja som na zapaly dost citliva a aj bez toho mam stale daku zoo z vyterov.
S tamponom asi do klasickeho bazena ok. Ja som sa cvachtala len u nasich na zahrade v domacom bazene. Ale uz nemavaju bazen, takze smola. Vana to isti 😅.
No kazdy to ma inak, musis sa zariadit podla seba. V zasade mozes...
Áno, chodila, dala tampon a keď som vyšla von z vody, prezliekla som sa do suchých plaviek
@anonym_autor My budeme isto behať s mužovýn synom po kúpaliskách, ale určite sa nebudem kúpať. Nestojí mi to zato riskovať. Ja si budem lebediť na lehátku a oddychovať. Max pôjdem do bazéna k našim, aj to si ešte rozmyslím..
Nie nechodila som, nechcela som riskovat. Doma som si napustila lavor a macala si v nom nohy 😀
Pre par mesiacov by som to ozelela. Nestoji to za to preboha, viem prezit bez kupaliska. Ani netehotna by som tam nesla. Naposledy co som bola som chytila herpesy
Ja som sa kupala teda, u nas vo Wörthersee a okoli som si normalne zaplavala. Sinice nemame, to by tu ludia s tymi 4 mil vilami s plazami asi neprezili 😃
@anonym_autor ja som teraz tehu, pred som chodila ale odkedy som tehu tak jednak sa nechcem opalovat akurat koncom juna koncim 1.trimester a brusko uz pomaly zacne byt vidno a druhak sa mi stiti ta predstava ist do verejneho bazenu ani neviem preco.
@anonym_autor chodila som k vode vzdy.. kupali sme sa na jazerach, myslim, ze aj v sturove sme akurat vtedy boli.. este to tak ayb sme doma lezali :DDD Ale teda teple bazeny som vzdy obchadzala a do dnes to tak je :D
Chodila som aj na kupko aj na prirodne vody, ziadnu infekciu som nedostala. Dokonca sme boli aj stanovat ked som bola v piatom mesiaci
No ja neviem, do teplej by som až tak asi nešla, ale do plaveckéhi bazéna prečo nie? Veď sa potom osprchuješ, prezlečieš. Ja som tehotná druhýkrát a v prvom tehotenstve mi bolo super vo vode, chodili sme v lete veľa na plaváreň s manželom sa schladiť. Teraz väčšinou len striehnem v / pri detskom bazéniku :D

@anonym_autor ja napriklad som otehotnela cez IVF a urcite by som nic nechcela riskovat. Nestoji mi to za to. V tych vodach je humus, ludia tam štia, vymacaju si tam svoje neumyte genitalie. V jazerach navyse mozu byt sinice..ma imalne sa ovlazit, namocit si nohy, Le na co sa hadzat cela do vody..