icon

Je bezpečné letieť v tehotenstve na dovolenku?

natusqa123
4. jan 2024

Ahojte tehulky mamičky odporúčate ísť na dovolenku z bruškom? V Maji sa chystám ísť do Egypta vtedy mi vychádza ze budem v 7mesiaci..trosku mam obavy a preto manžel tvrdí aby sme išli skôr v marci .tak neviem mate niekto skúsenosti z lietanim v tehotenstve?

pukina
•
4. jan 2024

@natusqa123 do egypta by som nesla tehotna vobec.

zuzanaete
•
4. jan 2024

Egypt by som neriskovala v ziadnom mesiaci tehotenstva. Treba hladat destinaciu, kde nebudu hrozit crevne problemy.

pukina
•
4. jan 2024

@natusqa123 len pre vysvetlenie: exoticke krajiny sa v tehotenstve absolutne neodporucaju, okrem crevnych problemov ta moze postipat hmyz, ktory sa u nas bezne nevyskutuje, a hlavne by som hladala krajinu, kde ti poskytnu adekvatnu zdravotnu starostlivost v pripade potreby..

sasa1310
•
4. jan 2024

@natusqa123 v marci je tam ešte zima a v 7. mesiaci tehotenstva by som mala obavu ísť aj do Európy a nie ešte do Egypta. Rozum sa mi niekedy zastavuje

viky2612
•
4. jan 2024

@natusqa123 myslím si, že si treba určiť priority, ja som leteckú dovolenku v tehotenstve neriskovala a už vôbec by som nešla do Egypta

jj298
•
Odpoveď bola odstránená
•
amelia89
•
4. jan 2024

no do Egypta nie to urcite a vacsina leteckych spolocnosti ta necha letiet len do 28tt. Neviem prečo az tak neskoro,ja by som neriskovala. Skor v tom marci a inde nez do egypta

yoxinka
•
4. jan 2024

Ja by som tehotná do Egypta vôbec nešla, v 7.mesiaci v žiadnom prípade.

danieli
•
4. jan 2024

Dobrovolne by som takto neriskovala, tehotna som bola na dovolenke v Turecku v cca 8-9. tyzdni, kedy som si povedala, ze bude ako ma byt, rozhodne som vsak bola opatrnejsia co sa jedla a vonkajsej teploty tyka, mne sa dcera narodila v 36tt takze mna by nikto nepresvedcil ist ku koncu tehotenstva na dovolenku, predsa len nie je vsade rovnaka zdravotna starostlivost a jej dostupnost…

dankabetka
•
4. jan 2024

@natusqa123 ahoj, tusim sa da lietat do konca 6 mesiaca a potom uz je to rizikove...
Egypt by som ale teda neriskla... respektive nic letecky, ale to som ja...

janai1
•
Odpoveď bola odstránená
•
natusqa123
autor
•
4. jan 2024

Áno ženy. Rozmýšľala som ze egypt neje vhodný ohľadom ich jedál.lebo Oco môji rodičia keď idú do Egypta stamad prídu z crevnou výrozou .ďakujem za názory

nyphadora
•
4. jan 2024

@natusqa123 letieť môžeš, ale zisti si ake podmienky pre tehotne ma letecka spoločnosť a dufaj, že nebudeš mať žiadne tehu komplikacie, teda ten egypt by som zvažila, keďže skoro žiadne lieky nemôžeš, resp. lekari neradi predpisuju.

minesasubu
•
4. jan 2024

Mala by si sa spytat doktora podla svojho zdravotneho stavu či odporuca let ide hlavne o vzlet a pristatie kvoli tlaku … V marci nie je az tak teplo lepsi je bud april ideal je maj
Ked nebudes pit ich vodu , ovocie si budes supat a nebudes sa prejedat a jest jedno cez druhe ( ako to robi vacsia ,ved all inclusive 🤦‍♀️) nebude ti nič
hlavne si treba uvedomit ze vsetko umyvaju v ich vode cize vsetko co sa da treba supat a hlavne laď pripravuju z ich vody