icon

Kúpanie v 33. týždni

25. jún 2025

Ahojte baby, chcela som sa spýtať, či ste v 3 trimestri normálne chodili na kúpaliska? Mikozy som nikdy nemala, ani žiadne problémy z kúpaliskovych bazénov. Včera som ale dobrala tabletky na mikozu - pretože mi vyšli u gyn trosku horšie výsledky, aj napriek tomu, že nemám žiadne svrbenie, pálenie, nič. Povedal, že pre istotu preliečime. Cítim sa úplne fit. Chceli sme sa ísť v nedeľu kúpať, samozrejme nie vysedávať v horúcom bazéne a podobne. Ale skôr si len tak párkrát zaplávať cez bazen - hlavne kvôli chrbtu. Môj gyn má tento týždeň dovolenku, tak sa jeho rady nedovolám. Ďakujem za vaše rady a skúsenosti.

sisska96
•
25. jún 2025

Na kúpalisko určite nie

hopatko
•
25. jún 2025

Nie, nesla by som do bazena v ziadnom pripade a to som v zivote neriesila mykozu ako ty... Tvoju chrbticu to nezachrani a riziko je velke.

sasa1310
•
25. jún 2025

čo si. Že ťa to aj napadne. Videla som pár smutných žien, ktorý vďaka infekcii prišli o to najdôležitejšie

autor
•
25. jún 2025
@sasa1310

čo si. Že ťa to aj napadne. Videla som pár smutných žien, ktorý vďaka infekcii prišli o to najdôležitejšie

@sasa1310 ďakujem dievčatá. Už sme párkrát boli na kúpalisku a neodvážila som sa tam vojsť. Ale potom boli samozrejme komentáre, že čo normálne nejdem a podobne kraviny. Tak má napadlo sa spýtať tu, ako ste to mali. Lebo som aj všeličo pozitívne aj negatívne čítala. Ale teda radšej nepôjdem

really8
•
25. jún 2025

Bola som sa kupat este v 36tt. Bolo to uzasne ked mi voda nadnasala brucho. Ani gynekolog nemal nic proti klasickemu bazenu. Je to na tebe. Ja som sa vystrasit nenechala

sisa_s
•
25. jún 2025

Nesla by som, pripadna infekcia moze spustit aj predcasny porod + teraz si dobrala lieky, mas narusene prirodzene prostredie vo vagine

januska12323
•
25. jún 2025

Šla by som do vlastného bazéna ale jedine bez problémov, ktoré si ty mala. Kúpať sa môžeš ešte celý život.

robo1990
•
25. jún 2025

Ja som sa akurát na poslednej poradni informoval ohľadom kúpania keďže leto.. doktorka mi povedala že do bazéna bez problémov a ak chcem ísť do jazera tak tam radšej riešiť tampón na kúpanie

kitycat
•
25. jún 2025

Ja som chodila s prvym v cca 2-4m s prvym na detske plavanie a potom sme chodilinestebna chvilku do virivky s detmi, so mnou tam boli dalsie 3 mamicky v uz pokrocilom stadiu tejotenstva a tiez si na tu chvilu sadli do virivky.

Je to na tebe ako sa rozhodnes

biglovemom
•
25. jún 2025

Juj kolko tehuliek je u nas na kupku, aj babätka….ale zas iny kraj iny mrav ina Mentalita 😅

lyinda
•
25. jún 2025

Ahoj ja som v 34tt a na kúpalisko pôjdem ale maximálne si namočím nohy do bazéna po kolená a dám si langoš a kofolu na to sa najviac teším🤣 kúpanie by som neriskovala

radacak
•
25. jún 2025

Nešla by som