icon

Originálne nápady na zážitky pre tehotnú kamarátku

Včera o 19:36

Ahojte, potrebujem sa poradiť, lebo som už trochu zúfalá.
Hľadám nejaký zážitok ako privítanie TEHOTNEJ kamošky na Slovensku po dlhom čase. Čiže žiadna párty, ŽIADNY WELLNESS. Momentálne mám na rozume 2 varianty - zážitkové varenie, flowe (maľovanie obrazu alebo sošky).
Viete mi prosím poradiť nejaký fajn zážitok? Bude nás cca 5 báb (+-32 ročné). Chcem niečo naozaj originálne, zaujímavé, kľudne niečo virálne, instagramove 😁

akab
Autor odpoveď zmazal
akab
Včera o 19:39

V Modre si viete spolu vyrobiť a vyzdobiť svoju nádobu/šálku, potom vám ju vypálenú pošlú domov.

anonym_be45ad
Včera o 20:00

Zážitkové varenie by som zvážila podľa toho či vieš ako je na tom čo sa týka nevoľností, ja v kuchyni momentálne vydržím minimum času a nič mi poriadne nechutí, všetko mi smrdí 😀 nejaké zážitkové maľovanie je podľa mňa fajn nápad a zostane aj spomienka 🙂 alebo nejaká tá keramika tvor.ba má príjemné workshopy

carduelis
Včera o 20:04

V akom je tyzdni? Ak v prvej polke, tak jej mozu byt vonne z varenia neprijemne, ak v druhej tak sa jej moze nekomfortne stat 2-3 hod.
Ja by som v druhej polke nezvladla kvoli problemom s chrbticou ani sediet vzpriamene (bez opory) a malovat. Ale ak je to jej prve tehotenstvo este moze byt celkom fit 🙂
Pozri na sashe ci niekto neponuka nejake zazitkove kurzy, pripadne ULUV ak by vas zaujala keramika, vyroba kosikov, tkanie koberca atd

a0
Včera o 20:32

Varenie by som vylúčila - môže z toho byť nepríjemný zážitok pre tehotnú. Avšak kreatívna tvorba je super varianty - keramika, maľovanie, vyrábanie kobercov, rôzne tvorivé dielne (určite je toho v Ba na výber veľa).