icon

Wellness počas 1. trimestra

16. feb 2025

Ahojte dievcata, mam otazocku, ako je to s wellnessom celkovo v tehotenstve a pre mna aktualne v prvom trimestri? Som 9tt, premyslame nad wellnessom, chodievali sme bezne v zimne mesiace, no teraz som na vazkach, sla by som ale tak jedine do bazenu kde nie je az tak horuca voda, bezna teplota bazenu kde cast bazenu je plavecka a v druhej su tie trisky a pod., mohlo by to byt ok, ci ani nie ?
Bazenu s tou teplejsou vodou s bublinkami, ci saune by som sa oblukom vyhla. Ako ste na tom vy, chodievali ste v tehotenstve plavat, ci odporucate ci skor sa tomu vyhnut radsej uplne? Dakujem🙂🙂

prettywoman1212
•
16. feb 2025

V prvom trimestri je všetko nebezpečné, radšej počkaj pár týždňov a podľa mňa v pohode. Ja som 16tt a včera som bola plávať, bolo to super.

zuzika87
•
16. feb 2025

V prvom trimestri sa vôbec bazény, vírivky a podobne neodporúčajú kvôli možným infekciam

jaskolka
•
16. feb 2025

1. trimester by som to asi neriskovala,my sme chodili síce do wellness,ale to som bola už vo vyššom štádiu.

autor
•
16. feb 2025

No tak predsa moja ‘predtucha’ asi bude spravna🙂 tak to teda posunieme na niekedy neskor, dakujem vam🙂

lucia13022023
•
16. feb 2025

Ee nešla by som celé tehotenstvo do wellness. Kupala som sa len v súkromnom - našom bazéne.

rebi789
•
16. feb 2025

Nechoď, za to riziko infekcie a problemov to nestojí

kiki68
•
20. feb 2025

Ja som isla az teraz v 22tt so synom na plavecky, tam je pomerne tepla voda. Ale inak by som nesla, len nemal kto. Ale saunu atd by som urcite nedala