Cvičenie s pomôckou Aniball
Ahojte, tak a mam to za sebou. Narodila sa nam krasna Sofinka 3270g - 50cm.
Porod bol bezproblemovy a celkom rychly. Pravidelne som cvicila s aniballom a myslim, ze mi naozaj pomohol.
Porod prebehol bez nastrihu a natrhnutia. Kupila som ten aniball tu www.aniball-sk.sk inak promtne vybavenie objednavky. Mozem len doporucit. No ale aby som sa vratila k teme. Tak malu som vytlacila naozaj bez komplikacii. Vsetkym Vam to doporucujem. Moc som tomu neverila ale naozaj to asi pomaha 🙂).
dievcata, ak mate zaujem tak sestra predava aniball v krabici, pouzivany 2 tyzdne a LEN s kondomom (3 kondomy zostali, tie tiez pridava v krabicke k tomu).
kupovany na aniball.sk. cena 20eur
@permanentka cena uz aj s postovnym?
@6katka10 s obycajnym ano 🙂 ale uprednosntila by som aspon doporucene (nech vieme sledovat balicek) to by potom bolo 21,- 🙂 alebo osobny odber BA
Predam aniball, povodna cena 48 €, ponukam ho za 30 € + 2 € postavne. Cvicila som s nim 4 krat, vzdy som pouzivala kondom, takze z hygienickych dovodov je uplne bezchybny, 100 % stav, navyse kto ma pochybnosti, da sa objednat nahradny balonik. Nakoniec som rodila sekciou, takze ucinok bohuzial neviem posudit. Ak ma nikto zaujem napiste mi do IP.
je to super vec, určite by som do toho išla znova.
Baby, aj ja predavam aniball. PC bola okolo 50e s postovnym, predavam za 32€ aj s postovnym.
Pred a po kazfom pouziti (s kondomom) som ho vzdy namocila na chvilku do vriacrj vody, takze je 100% hygienicky osetreny.
Sú už všetky ponúkané aniball-y predané? Alebo ešte niektorá ponúkate?
@katarina6... Ahoj, aniball uz par tyzdnov mam, ale dakujem 😉 No presne 2. augusta, no uvidime, lebo uz mi kleslo brusko 😉 Co to bude, nevieme, nechame sa prekvapit, ale tipujem to na dievcatko 😊
Včera o takom čase som ani len netušila, že už budem mať po... Maličká ale musí zabojovať, lebo akosi sa nám nedarí dýchať, ale ja verím, že to dá! Myslíte na nás!
Bohužiaľ, nepodarilo sa 😭 Ale aj tak ďakujeme
Ahojte, prosim vas ako ste vyvarili balonik? Dali ste ho nejakym sposobom dole od zvysnej casti alebo ste ho nechali pokope a do vody namocili len balonik? Vopred dskujem za info 😀
@katarina5555 balonik sa dava dole, a ten samotny vyvarit v hrnci s vodou vriacou.
Ahojte baby mate na predaj ešte balónik Aniball ?? Dakujeem 🙂
@diablik2102 ja uz nie. predany.
@babenka1984 Aj ja predavam aniball, pouzila som ho bohuzial len 3krat, kedze som sa zacalo skor otvarat a doktor mi zakal s nim cvicit😔 100perc hygiena, pouzivane s kondomom, vysterilizovane. predavam za 25eur (+posta)
@katarina6 Aj ja predavam aniball, pouzila som ho bohuzial len 3krat, kedze som sa zacalo skor otvarat a doktor mi zakal s nim cvicit😔 100perc hygiena, pouzivane s kondomom, vysterilizovane. predavam za 25eur (+posta)
@diablik2102 Pisem cez telefon, potom to tak vyzera...Aj ja predavam aniball, pouzila som ho bohuzial len 3krat, kedze som sa zacalo skor otvarat a doktor mi zakal s nim cvicit😔 100perc hygiena, pouzivane s kondomom, vysterilizovane. predavam za 25eur (+posta)
Ahoj babenka1984, mala by som zaujem o balonik,este ho mas na predaj???
@babenka1984 ahoj mala by som zaujem o balonik,este ho mas na predaj?
baby ja som si kupila analny balonik to je akasi sexualna pomocka ci co ja viem co ale princip ten isty uplne dneska prisiel tak som ho hned skusala. super je to podla mna zbytocne peniaze za original aj ked to nie je na to urcene ale ucel to splna uplne. vyslo ma to 12 eur aj s postovnym a novy zo sexshopu

@elmunda81 ahoj mas este na predaj aniball? Mala by som zaujem