Je bezpečné ísť na kolotoče počas tehotenstva?
Môžem. Ísť na kolotoč v šiestom mesiaci tehotenstva?
Nikto ti nezakaze, otazke znie ci musis?
Niektore aj na motorku chodia 💁🏻♀️. Vsak za svoje dieta a seba si zodpovedna ty, ostatnych to nezaujima. Bud pojdes alebo nie , je to na Tebe
Na labuťky? Jasné.
Na Extreme? Normálny človek nie
Na labuťky? Jasné.
Na Extreme? Normálny človek nie
@janai1 chcela som ísť na ten breakdance alebo strašidelný dom
Však vidíš či je to rizikové alebo nie.
Sama vidis ako ludi na breakdance ( moj oblubeny kolotoc) hadze takze uz si v hlave povedz ci ides alebo nie. Ved to je tvoje dieta, nie nase. Ako budes zvladat tazke situacie ked nevies ani ci ides na kolotoc
@janai1 chcela som ísť na ten breakdance alebo strašidelný dom
@anonym_autor nie omg ....
Chod, aj tak sa nebudes vediet postarat o dieta, tak naco ti bude ;)
Ak chces potratit alebo predčasne porodiť chod, naozaj sa toto môže dospelá žena spýtať?
@anonym_autor už to vydržme. Prázdniny sa končia.
@anonym_autor nemala by si ... Môžeš sa udrieť do brucha napríklad.... Máj rozum ja mám tiež dieťa, tiež mám rada kolotoče,tobogány a podobné veci ale v tehotenstve rozhodne nie
To fakt musis? Co mas 10? Vsak pojdes o par mesiacov neskor. Stoji ti to za risk? Pokial vazne nemas 16 rokov tak je ta otazka fakt povazliva.
A môžem ísť na kolotoč potom s bábätkom neskôr keď bude väčšie?
@anonym_autor aj s mužom môžeš v kľude ísť. 😁
@anonym_autor aj s mužom môžeš v kľude ísť. 😁
@koniarova no ja som chcela ísť teraz keď u nás bude jarmok ale on mi zakázal lebo sa o mňa bojí
Ty si drbnuta alebo co ti je?Na kieho pana si robis dieta ked ti na nom nezalezi?Tebe ani skrecka nie to dieta🤦♀️
Este stále sú prázdniny?
@anonym_autor vacsina kolotocov mimo tych takych mini je pre deti starsie ako 6-12 rokov, ako co a kde
Jasne, aj do odstredivky chod💩
Pomooooooc. Jedna si cche žili rezať lebo pribrala v tehotenstve, druhá chce ísť tehotná na kolotoc ako je breakdance a ideálne tam zobrať aj 8m dieťa.. Chudata deti mať také matky podľa ktorých je 2+2=8
@anonym_autor už iba toto ti k životu chyba?
@wolf_ a keď bude mať osem mesiacov môžem?
@anonym_autor a preco chces cakat az do osmich mesiacov? sak normalne ked dojdes z porodnice, rovno na kolotoce mozes ist, aspon sa ti mlieko dobre premieša. a babatku sa to urcite bude pacit 😝
@anonym_autor a preco chces cakat az do osmich mesiacov? sak normalne ked dojdes z porodnice, rovno na kolotoce mozes ist, aspon sa ti mlieko dobre premieša. a babatku sa to urcite bude pacit 😝
@anonym_902f19 lebo potom bude znova jarmok u nich🤣🤣🤣
Asi sa vam rychlo podarilo splodit..v niektorych pripadoch je to skor na skodu

Tak to by ma v živote nenapadlo. Čo máš 16? Ale hádam môžeš. Ako máme my tu vedieť, či ti to neuškodí?