Môžem ísť v 8. mesiaci na kolotoč?
Ahojte som v 8 mesiaci tehotenstva a prvý krát máme na baníckom jarmoku takýto kolotoč. Vždy som naň chcela ísť tak ma to mrzí že asi nemôžem, teda nepríde mi to rozumné aby som sa tam trepala v ôsmom mesiaci. Alebo môžem? Čo si o tom myslíte vy? Ešte som ho nevidela spustený ale ak by sa točil veľmi pomaly a nijako sa nehojdal, myslíte žeby som mohla?
@svokrinjazykmonika tak ja by som sa dogrcala aj netehotná, ale ak ťa to láka, kľudne choď, nie sú tam otrasy, iba pekný výhľad
@svokrinjazykmonika Bola som na ňom nedávno a je to úplne v poriadku, ide to pomaličky takže je z neho pekný výhľad. Uži si to.😊
uplne v pohode chod, ved tam ta tak nenatriasa :D myslim, ze skory porod si takymto niecim neprivodis :D
Pokojne chod. Presne toto bolo na spisskych trhoch a išli sme až 3x jaka to bola pohodicka. Naozaj iba sedíš a uzivas si výhľad.
Dievčence tak som bola a bolo to naozaj úplne v pohode 😁 Prvé koliečko som bola trochu nervózna ale potom to bolo ok. Tak ďakujem lebo keby ste mi to neschválili tak ja by som nešla 😄 Ako prvorodička som nervózna zo všetkého.

Tak toto je v podstate vyhliadkova jazda, v aute ta nadhadzuje viacej...