icon

Ako často chodíte na výlet?

Včera o 08:32

Ahojte, ako často chodíte na výlet niekam mimo vášho bydliska? My tak raz za mesiac Maximálne dva krát. Prerábame si dom, niečo máme ušetrené, niečo dávame s mužom z výplaty. Máme 5 ročného syna, chcela by som mu dopriať aj viac zážitkov, len bohužiaľ asi sa nedá všetko naraz :( máte to tak aj vy či stále niekam chodíte? Cez týždeň po práci po škôlke skôr len tu v meste alebo do prírody ale cez ten víkend by som rada šla aj niekam ďalej, ale muž nie vždy chce že treba doma robiť aj peniaze máme kam dávať :( a všetko drahé, či už benzín alebo strava.

viestta
Včera o 08:37

V sobotu sa mozte venovat domu a domacim pracam, nedelu si vyhradte pre vylety. Zazitky mozete synovi dopriat aj blizko a netreba daleko cestovat. A ani peniaze to nemusi stat, je tolko moznosti, ktore su zadarmo.

katkaseiner
Včera o 08:39

tiez chceme dat detom zazitky ale je obcas ze oni nechcu... maju uz 10 a 13, obcas ideme aj 2vikendy po sebe niekam (nie na prespavačku), potom aj 2 doma, teraz sme v Tunisku, potom ma syn skolu v prirode a potom idu obaja do tabora. Niie je ani dobre ich príliš prehyčkat...nech sa vedia aj trochu nudit..

petamich
Včera o 08:43

Ono to ale asi zasa netreba preháňať, reálne, ak jeden víkend z mesiaca ideme rodičom, čo ideme. Tak potom, ked ideme 1-2x na vylet mimo bydliska (a teraz nemyslim kupat sa, bicykle, ...myslim realne, že pobyt s prenocovaním, stanovačka, prípadne aspoň na celý deň mimo bydliska), tak to asi aj stačí. Veď aj doma chceme byť. Každopádne počas víkendu sa snažim aktívne spolu tráviť čas aspoň jeden deň a niekam ísť ale to je bežne, že park a jedlo z domu a piknik, ihrisko v inej mestskej časti, kúpalisko, zoo, bicykel, ...ale v mieste bydliska.

anonym_57b042
Včera o 08:48
@katkaseiner

tiez chceme dat detom zazitky ale je obcas ze oni nechcu... maju uz 10 a 13, obcas ideme aj 2vikendy po sebe niekam (nie na prespavačku), potom aj 2 doma, teraz sme v Tunisku, potom ma syn skolu v prirode a potom idu obaja do tabora. Niie je ani dobre ich príliš prehyčkat...nech sa vedia aj trochu nudit..

@katkaseiner uzite si dovolenku,jaj tiez odpocitavam dni,uz len 30.Jaj,ale celkom ten pol rok rychlo usiel.Clovek sa od decembra tesi a uz je to len 30dni.A tie pojdu tak pomaly.

anonym_c39075
Včera o 08:50

Ahoj, konečne je teplo tak chodíme každú sobotu na výlety, v nedeľu doobeda chodím za rodičmi a poobede oddychujeme 😊 Vždy hladám tam max hodinka autom, neznášame dlho cestovať. Zoo, požičanie elktro bicyklov na Devíne, lanovka, bobová dráha, lesy, bicykle, parky, hrady, zrúcaniny, v lete veľa k vode, padlbordovať, máme motorový čln tak po hrádzi jazdiť, fakt je toho množstvo, syn má 14. Niekedy keď majú v škole veľa aktivít cez týždeň alebo výlety zo školy tak sme doma aj v sobotu. Alebo si syn spraví svoj program ide na bicykle, futbal, lietať s drónom.

tilly
Včera o 08:51

Myslíš vylet, ako na pár hodín niekam do lesa alebo niekam na víkend a viac?
Na parhodinove chodíme každý víkend, jeden deň, väčšinou v sobotu robíme a v nedeľu niekam ideme. A aspoň raz do mesiaca niekam aj cez noc, ale my máme karavan, tak neriešim ubytko.

minesasubu
Včera o 09:24

Chodime každy vikend niekam - vždy štvrtok pozriem akcie aké su v našom meste akcie, vačšina je zadarmo a jedeň deň sa len motáme po okoli
mimo meste chodime velmi málo možno raz za 2-3 mesiace
kežde chodime aj k mojej mame alebo svokre
ale vylety nás nestoja veľa pozeram aj zľavy - zlavadna , zlavomat a rodinne pasy ušetriť sa dá

anonym_c3593a
Včera o 09:54

To vobec nie je o peniazoch, tie najlepsie vylety su niekedy zadarmo. Ide najma o kvalitne straveny spolocny cas. Ja milujem niekam vypadnut a vobec to nemusi byt daleko. Chodievame k starym rodicom, castokrat na nejake biofarmy alebo zoo, do niektoreho blizkeho mesta alebo dediny objavit nove ihrisko, teraz v lete predlzene vikendy na chatu, na hrady, na rozne podujatia, ale pri ubytku si davame preplatit rekreacne poukazy, obcas ideme cez zlavomat…proste treba vyuzit vsetky moznosti

anonym_f09dc1
Včera o 10:03

Každý víkend, 1 deň ideme s dieťaťom na výlet. Zabalíme si jedlo, máme piknik. A väčšinou do okolia. Teraz ako začalo teplo je každý víkend voľačo. Väčšinou je vstupné okolo 5 eur, alebo je to zadarmo. Hľadáme akcie do 25 minút cesty autom. Prípadne opekacka u kamarátov. Alebo ideme vlakom do vedľajšieho mesta, tam sa prejdeme na rozhladnu a vlakom naspäť. Bývame pri prírode a dieťaťu sa počíta aj vyslap na kopec za domom, bicykle, púšťanie šarkana na kopci, divadlo. Na také vzdialenejšie výlety chodíme raz za čas. Máme 5 ročné dieťa a ráta sa mu aj návšteva knižnice.

anonym_72e331
Včera o 10:51

My chodíme kazdy vikend. Aj v sobotu a nedeľu.
A teda včerajší výlet nas vyšiel do 10eur. Boli sme na farme, vstupné 3e na osobu (2dospeli, dieťa neplatí). 1x išiel na koni (3e) a kupili sme mu zmrzlinu za kopček 1e. Autom sme isli 20 minut od bydliska, takže este benzín.
Dnes ideme na ranč, pozrieť kone a pri vodu. Vstup sa neplatí, 2e sa hádže do bránky kde su zvieratá a ine aktivity ako šmýkačka, piesok, hojdačky... tam pobudneme hodinku - dve, potom pojdeme k vode co je zadarmo. Dáme deku, nejake snacky zbalime doma. Autom to je od nas 10 minut. Takze za dnešný výlet minieme 2e, plus benzín.
Netreba chodit do aqua parkov a zoo kazdy vikend. Neviem co bude ked syn bude väčší, no zatiaľ mu stačí aj toto.

anonym_28a241
Včera o 11:07

My chodíme každú sobotu na väčší výlet - zoo, kúpalisko, pamiatky, detské atrakcie. Keď si výlet dobre naplánujem tak sa zmestíme do 50€-60€ za jeden výlet - nafta, strava, benzín a niečo navyše pre dieťa. Sme 2 dospelý a jedno malé dieťa. Počas týždňa chodíme 2-3 krát na menší výlet v okolí - ihriská, priehrada, park, termálny prameň, zmrzlina, farma. To je tak maximálne 5€-15€ na výlet. Peniaze šetríme inde, ja som názoru že sa oplatí investovať do zážitkov.