Ako často chodíte na výlet?
Ahojte, ako často chodíte na výlet niekam mimo vášho bydliska? My tak raz za mesiac Maximálne dva krát. Prerábame si dom, niečo máme ušetrené, niečo dávame s mužom z výplaty. Máme 5 ročného syna, chcela by som mu dopriať aj viac zážitkov, len bohužiaľ asi sa nedá všetko naraz :( máte to tak aj vy či stále niekam chodíte? Cez týždeň po práci po škôlke skôr len tu v meste alebo do prírody ale cez ten víkend by som rada šla aj niekam ďalej, ale muž nie vždy chce že treba doma robiť aj peniaze máme kam dávať :( a všetko drahé, či už benzín alebo strava.
tiez chceme dat detom zazitky ale je obcas ze oni nechcu... maju uz 10 a 13, obcas ideme aj 2vikendy po sebe niekam (nie na prespavačku), potom aj 2 doma, teraz sme v Tunisku, potom ma syn skolu v prirode a potom idu obaja do tabora. Niie je ani dobre ich príliš prehyčkat...nech sa vedia aj trochu nudit..
Ono to ale asi zasa netreba preháňať, reálne, ak jeden víkend z mesiaca ideme rodičom, čo ideme. Tak potom, ked ideme 1-2x na vylet mimo bydliska (a teraz nemyslim kupat sa, bicykle, ...myslim realne, že pobyt s prenocovaním, stanovačka, prípadne aspoň na celý deň mimo bydliska), tak to asi aj stačí. Veď aj doma chceme byť. Každopádne počas víkendu sa snažim aktívne spolu tráviť čas aspoň jeden deň a niekam ísť ale to je bežne, že park a jedlo z domu a piknik, ihrisko v inej mestskej časti, kúpalisko, zoo, bicykel, ...ale v mieste bydliska.
tiez chceme dat detom zazitky ale je obcas ze oni nechcu... maju uz 10 a 13, obcas ideme aj 2vikendy po sebe niekam (nie na prespavačku), potom aj 2 doma, teraz sme v Tunisku, potom ma syn skolu v prirode a potom idu obaja do tabora. Niie je ani dobre ich príliš prehyčkat...nech sa vedia aj trochu nudit..
@katkaseiner uzite si dovolenku,jaj tiez odpocitavam dni,uz len 30.Jaj,ale celkom ten pol rok rychlo usiel.Clovek sa od decembra tesi a uz je to len 30dni.A tie pojdu tak pomaly.
Ahoj, konečne je teplo tak chodíme každú sobotu na výlety, v nedeľu doobeda chodím za rodičmi a poobede oddychujeme 😊 Vždy hladám tam max hodinka autom, neznášame dlho cestovať. Zoo, požičanie elktro bicyklov na Devíne, lanovka, bobová dráha, lesy, bicykle, parky, hrady, zrúcaniny, v lete veľa k vode, padlbordovať, máme motorový čln tak po hrádzi jazdiť, fakt je toho množstvo, syn má 14. Niekedy keď majú v škole veľa aktivít cez týždeň alebo výlety zo školy tak sme doma aj v sobotu. Alebo si syn spraví svoj program ide na bicykle, futbal, lietať s drónom.
Myslíš vylet, ako na pár hodín niekam do lesa alebo niekam na víkend a viac?
Na parhodinove chodíme každý víkend, jeden deň, väčšinou v sobotu robíme a v nedeľu niekam ideme. A aspoň raz do mesiaca niekam aj cez noc, ale my máme karavan, tak neriešim ubytko.
Chodime každy vikend niekam - vždy štvrtok pozriem akcie aké su v našom meste akcie, vačšina je zadarmo a jedeň deň sa len motáme po okoli
mimo meste chodime velmi málo možno raz za 2-3 mesiace
kežde chodime aj k mojej mame alebo svokre
ale vylety nás nestoja veľa pozeram aj zľavy - zlavadna , zlavomat a rodinne pasy ušetriť sa dá
To vobec nie je o peniazoch, tie najlepsie vylety su niekedy zadarmo. Ide najma o kvalitne straveny spolocny cas. Ja milujem niekam vypadnut a vobec to nemusi byt daleko. Chodievame k starym rodicom, castokrat na nejake biofarmy alebo zoo, do niektoreho blizkeho mesta alebo dediny objavit nove ihrisko, teraz v lete predlzene vikendy na chatu, na hrady, na rozne podujatia, ale pri ubytku si davame preplatit rekreacne poukazy, obcas ideme cez zlavomat…proste treba vyuzit vsetky moznosti
Každý víkend, 1 deň ideme s dieťaťom na výlet. Zabalíme si jedlo, máme piknik. A väčšinou do okolia. Teraz ako začalo teplo je každý víkend voľačo. Väčšinou je vstupné okolo 5 eur, alebo je to zadarmo. Hľadáme akcie do 25 minút cesty autom. Prípadne opekacka u kamarátov. Alebo ideme vlakom do vedľajšieho mesta, tam sa prejdeme na rozhladnu a vlakom naspäť. Bývame pri prírode a dieťaťu sa počíta aj vyslap na kopec za domom, bicykle, púšťanie šarkana na kopci, divadlo. Na také vzdialenejšie výlety chodíme raz za čas. Máme 5 ročné dieťa a ráta sa mu aj návšteva knižnice.
My chodíme kazdy vikend. Aj v sobotu a nedeľu.
A teda včerajší výlet nas vyšiel do 10eur. Boli sme na farme, vstupné 3e na osobu (2dospeli, dieťa neplatí). 1x išiel na koni (3e) a kupili sme mu zmrzlinu za kopček 1e. Autom sme isli 20 minut od bydliska, takže este benzín.
Dnes ideme na ranč, pozrieť kone a pri vodu. Vstup sa neplatí, 2e sa hádže do bránky kde su zvieratá a ine aktivity ako šmýkačka, piesok, hojdačky... tam pobudneme hodinku - dve, potom pojdeme k vode co je zadarmo. Dáme deku, nejake snacky zbalime doma. Autom to je od nas 10 minut. Takze za dnešný výlet minieme 2e, plus benzín.
Netreba chodit do aqua parkov a zoo kazdy vikend. Neviem co bude ked syn bude väčší, no zatiaľ mu stačí aj toto.
My chodíme každú sobotu na väčší výlet - zoo, kúpalisko, pamiatky, detské atrakcie. Keď si výlet dobre naplánujem tak sa zmestíme do 50€-60€ za jeden výlet - nafta, strava, benzín a niečo navyše pre dieťa. Sme 2 dospelý a jedno malé dieťa. Počas týždňa chodíme 2-3 krát na menší výlet v okolí - ihriská, priehrada, park, termálny prameň, zmrzlina, farma. To je tak maximálne 5€-15€ na výlet. Peniaze šetríme inde, ja som názoru že sa oplatí investovať do zážitkov.

V sobotu sa mozte venovat domu a domacim pracam, nedelu si vyhradte pre vylety. Zazitky mozete synovi dopriat aj blizko a netreba daleko cestovat. A ani peniaze to nemusi stat, je tolko moznosti, ktore su zadarmo.