Dá sa na Chopku urobiť okružná túra?
Ahojte, idem s mixom deti na liptov (17-6 rokov). Rozmyslala som, ze sa vyvezieme lanovkou hore/dole a urobime si nejaku turu po vrchole. Vie mi niekto napisat ako to tam vyzera? Ci je mozne okruh, ci len jedna trasa tam aj spat? Pozerala som, ze je tam nejaky naucny chodnik ale neviem dohladat. NIe sme skusení turisti a ideme takto prvy krat. Preto sa neviem celkom zorientovat..dakujem za normalne odpovede
Nenarocna prechadzka je napriklad na Dereše, aj dalej sa da ist a naspat inak nizsou trasou alebo opacnym smerom na chatu Stefanicka, ale to uz je dalej a tiez sa da urobit okruh. Treba ist po turistickych znackach alebo mapy.cz
no ked ste neskuseni tak sa drz pravidla ze tolko co ideme tam pojdeme potom spät, cize ziadne okruhy ktore neodhadnes.
Nenarocna prechadzka je napriklad na Dereše, aj dalej sa da ist a naspat inak nizsou trasou alebo opacnym smerom na chatu Stefanicka, ale to uz je dalej a tiez sa da urobit okruh. Treba ist po turistickych znackach alebo mapy.cz
@la_dolce_vita dakujem toto dame... ❤.
neviete mi povedat, ci sa dlho caka na lanovku? Asi treba ist o cosi skor?
@la_dolce_vita dakujem toto dame... ❤.
neviete mi povedat, ci sa dlho caka na lanovku? Asi treba ist o cosi skor?
@anonym_autor to netusim, nechodim lanovkou 🙂. Nejaku rezervu asi treha. Pojdete aj naspat lanovkou? Ak nie, da sa zist peso do Jasnej z tej Polany, krasna trasa, ale asi vam bude stacit Derese a spat.
@anonym_autor to netusim, nechodim lanovkou 🙂. Nejaku rezervu asi treha. Pojdete aj naspat lanovkou? Ak nie, da sa zist peso do Jasnej z tej Polany, krasna trasa, ale asi vam bude stacit Derese a spat.
@la_dolce_vita ano tak. Mam toho mladsieho so sebou a on velmi este nezvlada.. a taka blba otazka? Stacia nam obycajne tenisky? Ci dajak riesit nepremokave? Akoze tym, ze ideme lanovkou hore...
@la_dolce_vita ano tak. Mam toho mladsieho so sebou a on velmi este nezvlada.. a taka blba otazka? Stacia nam obycajne tenisky? Ci dajak riesit nepremokave? Akoze tym, ze ideme lanovkou hore...
@anonym_autor v pohode, kludne sa pytaj. Ak neprsi, staci vam klasicka sportova obuv, je to taky kamenny chodnik. Hore ale dost fuka, treba na to mysliet, je tam dost chladno. Uzite si to 🙂. Potom dole v Jasnej sa da ist k jazierku alebo na rozhladnu Ostredok, prip este dalej na symbolicky cintorin, tiez nenarocne, ale pekne.
Pekne okruhy su, ak pojdes lanovkou len hore a potom bud pravou alebo lavou stranou po hrebeni a nasledne dole. Sedlo Bor alebo Krakova hola.
Pekne okruhy su, ak pojdes lanovkou len hore a potom bud pravou alebo lavou stranou po hrebeni a nasledne dole. Sedlo Bor alebo Krakova hola.
@patrike bola som aj aj, ale nedoporucila by som neskusenym turistom s malym dietatom.
@patrike bola som aj aj, ale nedoporucila by som neskusenym turistom s malym dietatom.
@la_dolce_vita to mi určite nepôjdeme. Už som sa zorientovala. Ešte som rozmýšľala, že predsa na ten ďumbier ísť.

@anonym_autor môžete ísť na Ďumbier z Chopku trasa tam ma nejaké 4 km viete sa normálne potom naspäť vrátiť