Hotel alebo penzión s detským vnútorným ihriskom?
Ahojte , viete mi prosím poradiť hotel, penzión s vnútorným detským ihriskom? Niečo podobné na villa betula, penzión Marko... Nemusí byť na SR , ďakujem
@zuzika789 tam neviem co je, my sme teraz boli v takej chatke/penzione vo Wisle. Prehrali sa nam v kutiku deti od 1.5-9 rokov 🙂 klasika kuchynka,auticka take detske na vozenie,stan s gulickami, milion spolocenskych hier, stavebnic atd.a taka interaktivna akoby videohra na stene 🙂 mne sa tam velmi pacilo, aj vonku je skvele ihrisko,len nam prsalo. Chceme tam ist este v lete 🙂 akoze ten kutik bol ako taka lepsie vybavena detska izba, ale zase nic ultranove a ultramoderne, no nam sa celkovo pacilo, welness,strava aj toto, pristup, prostredie aj mesto 🙂
@zuzika789 určite choďte! Je doslova pár minút za hranicami, Ostrihom má krásne námestie, furt sú tam dáke akcie,... V aquaparku je teplucka voda, parádny vnútorný detský kútik, bezkonkurenčna cena,... A na recepcii je interaktívny robot, môj syn ešte aj doma za ním plakal. 😅 A parádna cena ako bonus. Mrkni aj zlavomat, aj tam bývajú akcie. Ale väčšinou sa mi osvedčilo kontaktovať emailom recepciu, oni mi vždy ponúkli naj cenu.
@zuzik789 hotel Crystal v Poľsku ( hned vedla hotela Golebiewsky Wisla ) krasna prostredie vonku, vyhlad ani nehovorím , kinderko priamo v hoteli, wellness super aj pecka tobogan s ledkami a hudbou
A ja som ti nazov nenapisala 🙄https://noclegiwisla.eu/galeria-zdjec nech sa paci
@memorybaby my sme boli pred pár rokmi v hoteli Golebiewski áno ten výhľad aj príroda okolo neskutočná v hoteli je aj bazén + menší tobogan aj rôzne masážne trysky deti sa vyšantili my sme boli lyžovať lyžovačka tiež super na svahu sme boki takmer sami určite odporúčam

Co si predstavujes pod pojmom vnutorne ihrisko? Co ma obsahovat?