icon

Hrozí stret s medveďom na Popradskom plese?

Dnes o 06:48

Odkedy sme mali stret s medvedom, mam panicky strach. Hrozi podla Vas stret s medvedom cestou po asfaltke cez den na Popradske pleso? Sme 5cl.partia s detmi.

patrike
Dnes o 06:51

Co by tam robil ? Plno aut, ludi, medved sa boji, spi cez den kdesi pod vyvratom v lese. Zbytocna panika. A co ten tvoj urobil pri strete ? Zrejme usiel namiesto toho, aby ti zozral deti. Samotny vyskyt medveda nie je nebezpecny.

anonym_2aeee6
Dnes o 07:02

Ked sa budete spravat hlucne, tak maju cas utiect. Spievajte si pesnicky. Medvedku daj labku, pojdeme na svadbu, tu neznasaju.

anonym_cd3c71
Dnes o 07:02

Ja už na sr ani nechodim
Ale do rakuska, Česka,dokonca ani v pl to nemajú také kritické
Lebo tiez zopár stretov a stačilo mi

anonym_2aeee6
Dnes o 07:05

Odkedy si chudobny obycajny chlapec z ludu minister Huliak, co sa kedysi delil o jednu horalku s manzelkou, kupil vlastneho medveda, tak uz umyva len jeho a na polovacky nechodi.

anonym_c35a52
Dnes o 07:08

Tam je také množstvo ľudí ako na Václaváku, že medveď už dávno ušiel.

patrike
Dnes o 07:12

Poviem ti, co ti tam hrozi : zrazka s cyklistom, ktory nezvladne zakrutu a podobne. To je statisticky ovela vacsie riziko, ako nejaky vybajeny medved. Tie su teraz v kukurici pod Tatrami a tlacia objemovku pred zimou.

ivicatolic
Dnes o 07:29

@anonym_autor jasné že hrozí, v takomto horku.... pôjde na Kofolu, tiež sa osviežiť....🙂👍🌲🌲🌲

anonym_fc54a5
Dnes o 07:30

My sme ho poculi ked sme isli dole. Ja som deti upozornovala nech su tichsie. Jedna pani hovori-ale nech kricia aspon odplasia medveda. Ja som sa zasmiala ze ved to je jelen.
Vecer v spravach davali ako sa medved premava pomedzi auta na parkovisku. Takze tak. Od vtedy mam aj ja respekt. Obzvlast ked chodievame s detmi.
Bolo to v marci.

julish
Dnes o 07:46

@anonym_autor urcite nekracajte po asfaltke, paneboze. Ved aj ta turisticka trasa je taka frekvenrovana, ze budete safe.

draik
Dnes o 11:16

Minule som videl jedného, ako tam križoval cestu, čo ide od hlavnej k zastávke električky.
Podstatné je, aby Vás medveď zaregistroval skôr, ako sa k nemu priblížite. Preto sa používajú rolničky, ľudia si pospevujú, hlasnejšie sa rozprávajú, keďže pachovú stopu môže odnášať vietor opačným smerom.

anonym_dc0e08
Dnes o 11:28

@anonym_autor pri plese kde je symbolicky cintorín vzadu bol medveď aj cestou na Ostrvu bolo to na FB aj videá.Po ceste by som išla, ale som nervozna už nerada chodím do prirody