icon

Išli by ste tento rok na kúpalisko Vadaš?

Dnes o 18:02

Išli by ste tam už tento rok?

anonym_448e85
Dnes o 18:04

Už som tam bola ak narážaš na úmrtie malého Tomaska

autor
Dnes o 18:06
@anonym_448e85

Už som tam bola ak narážaš na úmrtie malého Tomaska

@anonym_448e85 áno. Chcela by som tam ísť s 2 malými deťmi. Myslím si, že si budú dávať na takéto veci teraz väčší pozor, ale neistota je samozrejme vždy a všade. A nevieš prosím ťa aké sú tam ceny vstupného cca? Chcela som pozrieť na tohtoročnú letnú sezónu, ale ešte ich nemajú na stránke

anonym_448e85
Dnes o 18:33
@anonym_autor

@anonym_448e85 áno. Chcela by som tam ísť s 2 malými deťmi. Myslím si, že si budú dávať na takéto veci teraz väčší pozor, ale neistota je samozrejme vždy a všade. A nevieš prosím ťa aké sú tam ceny vstupného cca? Chcela som pozrieť na tohtoročnú letnú sezónu, ale ešte ich nemajú na stránke

@anonym_autor nedokázali že tou baktériou sa Tomas infikoval tam. Bol tam síce na plaveckom, ale evidentne sa nakazil niekde inde
Ceny vstupného fakt už neviem

anonym_4d22d5
Dnes o 18:34

Bola som vlani na a nemám problém ísť tam opäť

1aduliatko1
Dnes o 18:40

Chodime kazdy rok...nikdy sme nemali ziadne problemy

salsa26
Dnes o 18:47

Boli sme aj minulý rok... 😉😃

autor
Dnes o 19:01

Ja som tam bola naposledy keď som ešte ja bola dieťa. Preto mi napadlo, že by som tam s deťmi chcela ísť pozrieť. A pozerám aj ubytovanie, tak som si chcela porovnať, že aký je rozdiel keby si zoberieme súkromné ubytovanie s vlastnou stravou a platíme každý deň vstupné a keby ideme do hotela, kde je strava a predpokladám aj vstupné.

monikka22
Dnes o 19:07
@anonym_autor

Ja som tam bola naposledy keď som ešte ja bola dieťa. Preto mi napadlo, že by som tam s deťmi chcela ísť pozrieť. A pozerám aj ubytovanie, tak som si chcela porovnať, že aký je rozdiel keby si zoberieme súkromné ubytovanie s vlastnou stravou a platíme každý deň vstupné a keby ideme do hotela, kde je strava a predpokladám aj vstupné.

@anonym_autor podla mna cistejsie kupalisko na sr nie je po celej tej kauze vobec by som sa nebala

rachel36a
Dnes o 19:13

@anonym_autor ak minuly rok som tam bola...aj tento rok pôjdeme

anonym_bcc6d2
Dnes o 19:16

Ja nie.Mne to proste za to nestojí aby som tŕpla s každým ponorením môjho dietata a poznám sa nemala by som klud.Jasne, nic sa nepotvrdilo a stat sa to moze všade ale ja to takto cítim.

babushkaem
Dnes o 19:22
@anonym_bcc6d2

Ja nie.Mne to proste za to nestojí aby som tŕpla s každým ponorením môjho dietata a poznám sa nemala by som klud.Jasne, nic sa nepotvrdilo a stat sa to moze všade ale ja to takto cítim.

@anonym_bcc6d2 potom sa kupat jedine doma vo vani

anonym_bcc6d2
Dnes o 20:18
@babushkaem

@anonym_bcc6d2 potom sa kupat jedine doma vo vani

@babushkaem mame bazén, chodime aj ku moru kde tiez sa moze hocičo stat a chodime aj do iných aquaparkov kde sa to nestalo.Ja to jednoducho takto cítim, nijako tym teba neobťažujem, tak stačí respektovat iný názor