Išli by ste tento rok na kúpalisko Vadaš?
Išli by ste tam už tento rok?
Už som tam bola ak narážaš na úmrtie malého Tomaska
@anonym_448e85 áno. Chcela by som tam ísť s 2 malými deťmi. Myslím si, že si budú dávať na takéto veci teraz väčší pozor, ale neistota je samozrejme vždy a všade. A nevieš prosím ťa aké sú tam ceny vstupného cca? Chcela som pozrieť na tohtoročnú letnú sezónu, ale ešte ich nemajú na stránke
@anonym_448e85 áno. Chcela by som tam ísť s 2 malými deťmi. Myslím si, že si budú dávať na takéto veci teraz väčší pozor, ale neistota je samozrejme vždy a všade. A nevieš prosím ťa aké sú tam ceny vstupného cca? Chcela som pozrieť na tohtoročnú letnú sezónu, ale ešte ich nemajú na stránke
@anonym_autor nedokázali že tou baktériou sa Tomas infikoval tam. Bol tam síce na plaveckom, ale evidentne sa nakazil niekde inde
Ceny vstupného fakt už neviem
Bola som vlani na a nemám problém ísť tam opäť
Chodime kazdy rok...nikdy sme nemali ziadne problemy
Boli sme aj minulý rok... 😉😃
Ja som tam bola naposledy keď som ešte ja bola dieťa. Preto mi napadlo, že by som tam s deťmi chcela ísť pozrieť. A pozerám aj ubytovanie, tak som si chcela porovnať, že aký je rozdiel keby si zoberieme súkromné ubytovanie s vlastnou stravou a platíme každý deň vstupné a keby ideme do hotela, kde je strava a predpokladám aj vstupné.
Ja som tam bola naposledy keď som ešte ja bola dieťa. Preto mi napadlo, že by som tam s deťmi chcela ísť pozrieť. A pozerám aj ubytovanie, tak som si chcela porovnať, že aký je rozdiel keby si zoberieme súkromné ubytovanie s vlastnou stravou a platíme každý deň vstupné a keby ideme do hotela, kde je strava a predpokladám aj vstupné.
@anonym_autor podla mna cistejsie kupalisko na sr nie je po celej tej kauze vobec by som sa nebala
@anonym_autor ak minuly rok som tam bola...aj tento rok pôjdeme
Ja nie.Mne to proste za to nestojí aby som tŕpla s každým ponorením môjho dietata a poznám sa nemala by som klud.Jasne, nic sa nepotvrdilo a stat sa to moze všade ale ja to takto cítim.
Ja nie.Mne to proste za to nestojí aby som tŕpla s každým ponorením môjho dietata a poznám sa nemala by som klud.Jasne, nic sa nepotvrdilo a stat sa to moze všade ale ja to takto cítim.
@anonym_bcc6d2 potom sa kupat jedine doma vo vani
@anonym_bcc6d2 potom sa kupat jedine doma vo vani
@babushkaem mame bazén, chodime aj ku moru kde tiez sa moze hocičo stat a chodime aj do iných aquaparkov kde sa to nestalo.Ja to jednoducho takto cítim, nijako tym teba neobťažujem, tak stačí respektovat iný názor

Už som tam bola ak narážaš na úmrtie malého Tomaska