Janošikove diery: Kedy je vhodné vziať deti?
Ahojte, aké najmenšie dieťa ste brali do Janošikových dolných dier? Máme dvojročného ktorý je dosť obratný a nevadí mu šlapať, máme aj nosič keď nevládze. Máme za sebou viacero jednoduchých turistík, ale s dierami nemáme skúsenosť.
Vďaka za odpovede 🙂
@anonym_autor zvládnuť zvládne ale ak sa tam chcete “motkať” tempom 2r dieťaťa, tak odporúčam v strede týždňa niekedy najskôr v septembri 🙂
@anonym_f7e86f je to tam také nahusto? My sme chceli ísť cez víkend, resp. v piatok. Aj chodníky sú úzke?
@anonym_autor Uz tam bola aj krv z urazov. Necjodte tam s malym dietatom.
@anonym_autor sú tam šmykľavé rebríky. Je to náročné aj pre normálnych ľudí, stačí trochu nepozornosti a je nešťastie na svete. Som z Terchovej a pravidelne počúvam o zlomených nohách, úrazoch dospelých ľudí.
@anonym_f7e86f je to tam také nahusto? My sme chceli ísť cez víkend, resp. v piatok. Aj chodníky sú úzke?
@anonym_autor áno, bežne tam ľudia stoja v rade a čakajú. Dolné nie sú tak náročné, ale určite nie počas leta s malým dieťaťom, to radšej Súľov, Choč alebo nejakú basic túru v slovenskom raji.
@anonym_autor áno, bežne tam ľudia stoja v rade a čakajú. Dolné nie sú tak náročné, ale určite nie počas leta s malým dieťaťom, to radšej Súľov, Choč alebo nejakú basic túru v slovenskom raji.
@anonym_f7e86f ďakujem. My ideme na chatu s rodinou do Terchovej, takže potrebujeme vyriešiť program tak, aby bol vhodný aj pre nás. 🙂
@anonym_f7e86f ďakujem. My ideme na chatu s rodinou do Terchovej, takže potrebujeme vyriešiť program tak, aby bol vhodný aj pre nás. 🙂
@anonym_autor tak to radšej na rozhľadnu, síce ku koncu je tam riadny strmák ale inak je to taká príjemná prechádzka, dieťa polezie potom po rozhladni, vy si užijete výhľad, z tých dier by ste veľa teraz nemali.
Alebo mi ešte napadlo že tam je lanový park dino adventure, je tam aj pozemné ihrisko, aj taká nižšia dráha, niečo nové tam dorábali (neboli sme ešte), tak aj tým by si vedela drobca zabaviť.
@anonym_autor sú tam šmykľavé rebríky. Je to náročné aj pre normálnych ľudí, stačí trochu nepozornosti a je nešťastie na svete. Som z Terchovej a pravidelne počúvam o zlomených nohách, úrazoch dospelých ľudí.
@anonym_4519a4 ja som nikdy nepochopila tieto masochistické výlety na klzkých rebríkoch z deťmi 🙈
@anonym_4519a4 ja som nikdy nepochopila tieto masochistické výlety na klzkých rebríkoch z deťmi 🙈
@anonym_2269d1 presne, chore hlavy 🙂
Ja som z Terchovej, doslova som vyrástla hneď pri ich vstupe a s dcérou sme tam boli prvý krát minulý rok- mala 5 rokov. Teraz tam určite nechodte je tam naozaj nátresk. Tento týždeň tam jedna pani nestastne spadla taj ze to neprežila. Ak má malý rad zvieratá choďte sa pozrieť napr na Vyšné Kamence pri benzínovej pumpe je minizoo alebo vo Vrátnej pri hoteli Boboty je obora s diviakmi, na Rovnej hore medzi Terchovou a Zazrivou je salaš Syrex a majú tam Báčikovo-taky gazdovský dvor tam jento veľmi pekne.
@anonym_autor my sme sa otocili , syn mal 5 rokov, skaly a rebriky su podmocene smyklave. Nestalo to za uraz. Rovina je tusim po taky potocik, to je ok.

@anonym_autor zvládnuť zvládne ale ak sa tam chcete “motkať” tempom 2r dieťaťa, tak odporúčam v strede týždňa niekedy najskôr v septembri 🙂