icon

Je Energylandia vhodná pre deti do dvoch rokov?

veraaq
27. máj 2026

Boli ste niekto v energylandie s 1,5 dietatom? Chceme ísť keď mala bude mať 19m a čo som kukala atrakcie tak až od dvoch rokov,tak neviem či ju tam pustia🤨😀poprípade poraďte aj nejaký zábavný park pre malé deti kde sa oplati ist

vikusjk
27. máj 2026

@veraaq sesternica bola s mensimi v Rabkolande, je to tiez v PL, ale skor blizsie z vychodu, ako z BA (ona zije na vychode). Ten Rabkoland je vraj celkovo pre take mensie deti. Ale osobnu skusenost teda nemam. Pozname len Familypark, kde su take, ze sadnes aj s malym a idete, veziete sa na traktore, v kacicke po vode, na prasiatku atd atd, potom take male vlaciky, ak posedi aj samo, smykalky (vezmes do narucia a smykas sa na takej podlozke), zvieratka su tam (kozy a pod.),

nikha2809
27. máj 2026

Nesla by som boli sme v Rabkolande a tam v tom veku mohli ist uz takmer všade, bolo super, ja by som počkala.

katkaseiner
27. máj 2026

Za mna je energylandia skor pre vacsich. Family park je viac vhodny pre drobcov, len teda tam sa este na tie male kolotoce doplaca - syn mal asi 2 roky ked sme tam boli prvýkrát a drobne boli potrebne pre jeho kolotoče

anonym_943c61
27. máj 2026

Energylandia je pre väčšie deti.

fiafia
27. máj 2026

@veraaq za mňa určite nie. My sme boli ked mala dcéra 7 a to uz bolo ako tak. Uz mohla na veľa atrakcií. V tomto veku skor rabkoland, ten nieje ani rozlohou taky veľký. Zatorland, family park sa tiez oplatia ale tiez pre kúsok staršie detičky. Rabka zdroj ma aj obrovský park s veľa atrakciami pre detičky, plus slonia fontana je krásna. My sme bývali kúsok od rabkolandu tak to mame pobehane.