Kam ísť v Brne s 4-ročným dieťaťom?
Ahojte, najblizsie dni ideme na 4 noci do Brna autom, ubytovani budeme 2 km od centra, pohybovat sa budeme hlavne MHD. Co vidiet, zazit, kam ist, kde aa najest? Dajte nam tipy, nebola som v Brne 20 rokov... Planujeme plavbu po Brnenskej proehrade, mozno hrad Veveri nadvorie, Bruno, Vida centrum vraj preraba detsku sekciu, oplati sa aj tak? Dakujem
Boli sme vo Vide 2 tyzdne dozadu a prerabala sa ta cast, ktora je pre najmensich. Nasa 2 rocna sa napriek tomu dokazala zabavit v pohode na ostatnych atrakciach, takze si myslim, ze to zvladne aj 4 rocny a ze ta cast, ktora sa preraba, mu chybat nebude. Ak by ste chceli kupalisko, tak vyssie spominane kupko sa vola Riviera, nachadza sa nedaleko Vidy. Za mna tam ale byva mrte ludi, takze tam nechodime.
Aktualne chodi autobus az priamo na Spilberk, tak mozno aj ten by mohol maleho bavit okrem toho, co si uz spominala.
Ak by ste chceli prechadzku, tak este male deti bavi obora Holedna. My tam obcas chodime krmit daniele, krmia sa priamo z ruky. Ak si chcete vyslapnut, tak je tam aj rozhladna.
Byvam v Brne, tak ak by cokolvek potrebovala vediet, kludne sa pytaj.
Zoo je super, my sme pred 2mes boli vo Vida a perfektné, ale vtedy prerábali len kúsiček. Ak je 4ročný chlapec (babu by asi nebavilo), skúste aj Technické múzeum s ich herničkou, prípadne Hvezdáreň, vraj je parádny Bruno family park - to sme už nestihli.
viva centrum sa 4 rocny zabavi na kazdej atrakcii 😅 ver mi. pre neho to bude ako velikanske ihrisko, aj ked mnohym veciam nebude rozumiet, preco sa deju. urcite by som s nim isla.
hrad spilberk pozri, ci maju aj detske okruhy. napr. pre teens mali aj super hladaciu hru. moznoze maju nieco aj pre mrnusov.
pozrela by som s nim Vodojemy a este byvaju detske akcie vo hvezdarni
Akurát mi na FB vyskočil príspevok o najväčšom kúpalisku v ČR. Je práve v Brne. Názov si nepamätám, ale isto sa to bude dať vyhľadať
@martinka13 presne aj mne to dnes vyskočilo 😀 A tiež som to chcela napísat 🙂
V centre (nedaleko od cerveneho kostela J. A. Komenskeho) je tzv. Otevrena zahrada. Za velkym OC Olympia (od AN Zvonarka tam chodi gratis bus oznaceny OLY, je to az na konci Brna) je vraj nejake velke detske ihrisko - pogoogli. Brno ma zo 3 - 4 kocici kavarny. V muzeu praveku - Pavilon Anthropos v lesoparku pri Svratke, az za vystaviskom BVV, je mamut v zivotnej velkosti, ale ostatne veci asi este nebudu pre 4-rocne dieta.
V centre (nedaleko od cerveneho kostela J. A. Komenskeho) je tzv. Otevrena zahrada. Za velkym OC Olympia (od AN Zvonarka tam chodi gratis bus oznaceny OLY, je to az na konci Brna) je vraj nejake velke detske ihrisko - pogoogli. Brno ma zo 3 - 4 kocici kavarny. V muzeu praveku - Pavilon Anthropos v lesoparku pri Svratke, az za vystaviskom BVV, je mamut v zivotnej velkosti, ale ostatne veci asi este nebudu pre 4-rocne dieta.
@madeincssr preisottu doplnim ze bus do olympie uz zdarma nie je a macacie kaviarne su super, no niektore maju omedzenie veku na vstup, tak pozor na to 🙂
@bara_borka možno ešte lama centrum ak je otvorené stále. Vida science centrum, Zoo,

Akurát mi na FB vyskočil príspevok o najväčšom kúpalisku v ČR. Je práve v Brne. Názov si nepamätám, ale isto sa to bude dať vyhľadať