Kam s dieťaťom na výlet v Trenčíne?
Ahojte. Chcem ísť s trojročným synom do Trenčína. Vedeli by ste mi poradiť nejaké zaujímavé miesta, ihriská, čo by také dieťa mohlo zaujať? Ideme vlakom a po Trenčíne sa budeme pohybovať MHD, tak najlepšie by bolo niečo priamo v meste. Čo som pozerala, našla som ten vláčik na hrad, ihrisko pod vežou a nejaké interiérové ihriska. Ďakujem za tipy.
@226lenka Koľko rokov má dieťa? My sme boli cez víkend v Trenčíne v Tarzanii, deťom sa tam páčilo.
Pri vlakovej stanici je super detské ihrisko. Moje deti na to viac spomínajú než na hrad. :D
@anonym_660dc7 3,5 ročný. Ďakujem za tip.
@226lenka celé centrum je zrekonštruované, malé deti bavia fontány, jedna na Mierovom námestí, vodník na Štúrovom námestí a nová fontána je na ulici Hviezdoslavova, čo je hneď vedľa. Tam je aj nové malé detské ihrisko.
Ak bude horúco, Brezina bude super, tam sa dá potulat, je tam viac ihrísk, aj najesť a občerstviť sa tam dá a aj vyhliadka tam je.
https://visit.trencin.sk/turisticky-vlacik-matu...
Odporúčam previezť sa vláčikom hore na Brezinu, je tam už vyššie spomenutá Tarzánia, kde sa vie aj menšie dieťa zabaviť. Odtiaľ je to iba kúsok na hrad, odkiaľ sa dá pekne zísť naspäť na námestie, kde je pekná fontána pre deti a skvelá zmrzlina 🙂

@226lenka kedy ides? bacha na pohodu. Resp ak trafis pohodu tak trencin ma aj podujetia pre decka v meste