Kam ísťi na výlet s 12 ročnou, aby sa nenudila?
Ahojte, prosím takto po prázdninách, boli ste na nejakom výlete alebo mieste, ktoré sa vám páčilo?
Chcem ísť s 12 ročnou na výlet, netuším kam, lebo všetko uz je nuda, kľudne túra nejaká pekná kľudne aj s prespatím, vlak, auto, nerozhoduje 😁
Praha, Krakow, Punkevni jeskyne, Smolenicky zamok, Trencin, Poprad, ZOO Zlin a aj Ostrava..
Mne sa pacilo vsade.... Je tolko moznosti...
Zalezi to dost od zaujmu a lokality. Moje deti (pubertiaci dvaja chlapci a jedno dievca) su fanusikovia F1, tento rok sme boli v Monaku co sa im ale aj nam dospelym velmi pacilo. Ale to uz je tak na lietadlo do Nice a odtial (my sme boli autom z talianska sme si odskocili). To bolo u nasich top toto leto. Co sa slovenska tyka tak to uz je horsie pre pubertakov tu toho vela nie je aspon za nas. Ale pacila sa im muranska planina, sysle a buchty boli pre nich zazitok kde sa chcu vratit. Kam by som ich ja asi zobrala a verim ze by sa im pacilo je Wroclav, hladanie trpaslikov, dobre pirohy, vozenie na rieke, krasne mesto, velmi pekna zoo, tam by som pre nich nasla urcite zabavu ale este som tam nebola s nimi ale len sama. Napis aspon lokalitu ci SR ci europa, co ma slecna rada.
@klarah2 asi by som sa hlavne popytal mladej, ze co by ju bavilo... lebo chapem, ze pre nu je vsetko nudaaa... ale mozno ma nieco, co by ju bavilo
Wroclav, Zlín, Praha, páčilo sa aj v Ríme a v Londone prírodovedné múzea - podobné nájdeš aj vo Viedni.
Práveže podľa toho čo nás zaujme sa rozhodneme, ale máme voľno 3 dni, takže asi len Slovensko. Ja som za túru, prispôsobila by sa, ale máme pochodené Tatry, takže už by to chcelo zmenu. Keď sa spýtam, že kam, ona nevie a ja mám vymyslieť, veď to poznáte 😁 Máme radi také pohybové veci, múzea a podobne moc nie, ale ak by bolo niečo zaujímavé...
Cez vikend som bola v Zuberci, nenarocny vylet je k Rohacskym plesiam, je tam aj vodopad, jaskyna, skanzen, rozhladna. Narocnejsia tura odtial je na Sivy vrch, take mini sk Dolomity.
@klarah2 Ak by vam nevadilo Cesko, tak pozri Dolni Morava. Moji rodicia boli teraz s dvomi neterkami pubertackami a bol to velky uspech, su tam hory ale aj adrenalinove atrakcie.
Ja som sa zamilovala do Prahy 🫶🏻
- pri Zuberci je aj Juráňova dolina
- Šútovský vodopád (pri Martine)
- Jánošíkové diery (Terchová)
@klarah2 Ak by vam nevadilo Cesko, tak pozri Dolni Morava. Moji rodicia boli teraz s dvomi neterkami pubertackami a bol to velky uspech, su tam hory ale aj adrenalinove atrakcie.
@marianarem Dolni Morava je veru TOPka
Ak ju bavia tury (za to by mna nasi asi ukamenovali) tak skuste slovensky raj, tam sa da toho vela prejst a je to na slovensku, ubytujes sa v spisskom podhradi, mas tam hrad len tak na vecernu prechadzku a odtial potom do raja, Tomasovsky, Sucha Bela, prielom Hornadu, teraz uz by tam nemuselo byt tak vela ludi. Ale aj ten Zuberec je super.
Inak nemusi to byt len Slovensko ale napriklad aj Slovinsko, autom si tam za 4,5 hodinky (tolko to mame my pri Bratislave neviem odkial si) pri Bohinjskom jazere alebo Blede, ubytko niekde v okoli. Rano vyrazis, na obed si tam, stihas este prechadzku bud pri jazere alebo k neakemu vodopadu. Dalsi den celodenna tura v triglave je tam toho milion podla vasich moznosti, posledny den doobeda date roklinu Vintgar pri blede a po prehliadke rovno na Villach a domov, vecerate doma.
Práveže podľa toho čo nás zaujme sa rozhodneme, ale máme voľno 3 dni, takže asi len Slovensko. Ja som za túru, prispôsobila by sa, ale máme pochodené Tatry, takže už by to chcelo zmenu. Keď sa spýtam, že kam, ona nevie a ja mám vymyslieť, veď to poznáte 😁 Máme radi také pohybové veci, múzea a podobne moc nie, ale ak by bolo niečo zaujímavé...
@klarah2 ak chceš túru, tak súľovské skaly, je to tam nie moc náročné a krásne, okrem toho vršatec - tam je aj hrad, ...
@klarah2 a Terchová? Jánošíkove diery? My tam chodíme každý rok. Je to super.
Veď 12r je dosť veľká na to aby vedela povedať/navrhnuť/vyhľadať to čo by sa jej páčilo.
To že sa mojim dcéram niečo páčilo tvojej môže byť nuda
@klarah2 ja som z Martina a tu by som ti isto odporučila túru na Martinské hole alebo Kľačiansku Maguru, nádherné výhľady ❤️. Máme tu aj skanzen slovenskej dediny, Šutovske vodopády, termálne kúpalisko Turčianske Teplice, múzeum Andreja Kmeťa, v areáli amfika je velikánsky lanový park Segoland...máš tu v okolí aj zrúcaniny hradov, Gadersku dolinu...fakt veľa možností

skus aspon cast slovenska napisat, mozno to pomoze, lebo z toho co pises, sice nie je jasne ci chces 1denny vylet alebo dlhsi, ale ja som to pochopila najskor ako 1denny.