Kam s deťmi v Žiline?
Ahojte žilinčanky,
hľadala som, či už je tu taká téma, ale nič som nenašla... Takže kam chodievate s drobcami v ZA? A čo jasličky a škôlky, ako sme na tom? Počula som, že na jasličky je tlačenka a málokedy sa podarí dostať do takých, do ktorých chceme...
Veľa o tom veru neviem, tak poradíte?
este som nasla pre misku cipovicku,je to ludovy subor. jej sa to velmi pacilo ked ich pocula na namesti tancovat a spievat
strasne zeny, to tu vyzera, ako keby nas bolo zo ziliny dokopy 5 aj s topankami.... hladala som na nete aj jaslicky, ale nic ine, nez tu Anna Mariu som nenasla. mam niekedy pocit, ako keby sme zili kdesi na dedine a nie vo velkom meste.... 🙄
to je pravda 😝 nic moc. ja som si myslela ze tu bude toho viac 😖 a nic. este zrusili aj to co fungovalo.
ahoj baby. kde ste ? tak tanecky sa nekponali ☹ dufam ze zajtra uz sa tesim.dnes sme neboli ani na gymnastiku je hrozne pocasie.mia sa trosku hnevala ale mne sa von ist nechce 😝 a co vy ? kde ste
ahojte! nie je to síce v žiline, ale pre tie, čo sú z okolia... je to presne v Bytči na námestí...
kuk: http://vaserozpravkovo.sk/
Ahojte kočky! chcem sa opytat,boli ste v solnej jaskyni? ako to tam funguje a tak.. 😎 Lebo sa tam s detmi chystam uz dva mesiace,ale vzdy nam do toho nieco vojde 😒 Dakujem
ahojte žilinčanky,
škoda, že som na túto tému nenatrafila skôr...
matac, dik za info ohľadom Labytintu, volala som tam a objednala sa na ďalší kurz, keď začne, tak ma zavolajú. už sa teším.
bola som sa pozrieť aj v Nezábudke, no cez obed to býva zatvorené... 😒 to by mohlo byť otvorené celý deň. my spíme ešte dva x za deň a ráno kým by sme sa vychystali tak už môžme aj ísť nazad, no škoda reči 🙂 cez obed zavreté a poobede keď sa vyspí Oliverko zase už zase zavreté 🙂
ahoj biela. to som rada 🙂 este skua pozriet spektrum volneho casu.neviem ako to tam funguje.chystam sa tam v piatok. ak sa podari dam info. 😉 v labyrinte je aj detsky kutik mozes si dat kafe a maly sa pohra 🙂 ahoj pekny den
nie my sme pisali o MC. dnes som tam bola ale nezistila som vobec nic ☹ nikoho som tam nenasla.asi to funguje iba doobeda. 🙄
matac, na ich web adrese - žirafa som toho moc nenašla, či robia aj niečo pre malé deti, no je pravda, že som to pozrela len letmo 😒
ozaj, keď je tu reč o žirafe - obchode, chodíte tam? ja tam chodím, len ma prekvapuje, že kamoške dali po prvom nákupe taký kupón na 10 perc.zľavu a odvtedy si ho tam uplatňuje pri každom nákupe a mne ho ešte nedali.
máte ho vy? 😎
veronikahel máme skoro rovnako staré detičky, nie ste náhodou z hlín, resp. z mesta? 😉
biela my sme kupili v žirafe už druhé topánky cca za 1000sk a nedostali sme žiadnu zľavu 😕 😠
podľa čoho dávajú??
a nie sme zo Žiliny 😉
veronika je detto, nabudúce sa opýtam, prečo niekomu tú zľavu dajú a niekomu nie. tam bola sympoška tá baba čo tam robila, no už je na materskej.
biela, spýtaj, potom daj vedieť. My keď sme boli prvý krát, tak tam bol majiteľ a druhý krát tam bol znova a ešte tam bola aj nejaka predavačka, ale slovenka... Myslím, že predtým tam robila jeho žena, ak sa mi dobre zdá, že nám tak spomínal...