Kam sa ísť kúpať s detičkami v apríli?
Milé maminky,chcela by som ísť s detmi v apríli do nejakého aquaparku-vnútorné bazény-Chcela by som to ako darček k narodeninám pre chlapca a pre malú aby sa potešila,keďže sa rada kúpkava,poradíte mi niečo celkom fajn a cenovo nie moc náročné?ďakujem
@evinkal noooo BB nie je vobec daleko a je to asi najblizsi aquapark s teplou vodou. a je lacnejsi ako tatralandia. my sme tam boli v decembri a moj maly 3 rocny mal uuuuzasny zazitok z toho ze sa kupal vo vonkajsom horucom bazene a na hlavu nam snezilo 😀 sama som z neho bola v soku ze tam chcel ist..vo vnutri je tiez tepla voda, jeden tobogan a dva bazeny pre najmensie deticky
len vnutorny a krasny aquapark je v Dolnom kUbine, malo ludi, prisposobene detom, krasny plavecky bazen, tobogany, atrakcie......
@sorciera24 dakujeeem, to nie je od nas ani daleko, a nevies ako sa tam pohybuju ceny? je tam bazen aj pre mensie deticky? my by sme chceli ist ked bude mat maly pol roka 🙂
je tam aj detsky bazenik, aj velky, kam chodia deti....my sme tam spokojni....a balik rodina 2dospeli+dieta vyjde 20EUR na 3 hodiny...vsak si kukni link
@sorciera24 dakujem, hned aj kuknem, my uz nad takymto vyletom dlho rozmyslame, ani som nevedela, ze je to tak celkom blizko

@evinkal dufam, ze ti tu niekto poradi mna by tiez zaujimalo, mam 5-rocnu sestru, tak by sme supli vsetci 4 na kupalisko 😀