icon

Kam sa ísť kúpať s dieťaťom? Možnosti v Bratislave a Rakúsku

5. aug 2026
anonym_c31cc4
5. aug 2026

Dieťatko sa vyclapka hocikde, ked si pozrieš hygienu všetky kúpaliska majú vyhovujúcu vodu. Dokonca tu máš ešte aj Draždiak, Košariská a Zlate Piesky
Nezabudni dať dieťatku klobúk na hlavu

autor
5. aug 2026
@anonym_c31cc4

Dieťatko sa vyclapka hocikde, ked si pozrieš hygienu všetky kúpaliska majú vyhovujúcu vodu. Dokonca tu máš ešte aj Draždiak, Košariská a Zlate Piesky
Nezabudni dať dieťatku klobúk na hlavu

@anonym_c31cc4 jazera vôbec :/ a Draždiak je hrozne.. Skôr niečo kľudne platené a bez psov najlepšie. Kľudne aj nejaké termálne.

anonym_d7ebd6
5. aug 2026

@anonym_autor Rosnicka alebo kupalisko KItse ci Hainburg.

lucik194
5. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_c31cc4 jazera vôbec :/ a Draždiak je hrozne.. Skôr niečo kľudne platené a bez psov najlepšie. Kľudne aj nejaké termálne.

@anonym_autor na Drazdiaku je pes zakazany. a ver mi bola som tam toto leto uz aspon 3x a cez den tam ani jeden pes vo vode nebol......

nepises ako stare dieťa....

hociktore v BA.

termalne? v tompo teple? to pomozes tomu dietatu sa uplne prehriat....... super napad......

osky
5. aug 2026

Neziderske jazero mas kusok za hranicami.
Teraz je malo vody,ideal pre deti.
Voda tepla ,nezavadna-nemusis sa bat.
Chodia sem aj s babätkami...

miriamzba
5. aug 2026

Rosnička alebo Micurin sú fajn s deťmi

autor
6. aug 2026
@lucik194

@anonym_autor na Drazdiaku je pes zakazany. a ver mi bola som tam toto leto uz aspon 3x a cez den tam ani jeden pes vo vode nebol......

nepises ako stare dieťa....

hociktore v BA.

termalne? v tompo teple? to pomozes tomu dietatu sa uplne prehriat....... super napad......

@lucik194 na Draždiaku sa kúpu bezdomovci štia tam.. a psov tam vidim všade

veronika66
7. aug 2026

My chodíme xbionic