icon

Kde nájdem planetárium pre deti v okolí Bratislavy?

18. mar 2026

ahojte, prosim vas kde v okoli Bratislavy sa da ist s detmi (5 a 7 rokov) do planetaria. Tak by videli hviezdy, planety atd... ma niektore planetarium taketo "predstavenie". Co som videla t boli len nocne pozorovania oblohy alebo nejake ine predstavenia. Dakujem
Ak nie v dostupnosti BA, dajte kludne tipy aj na ine miesta.

minesasubu
18. mar 2026

čo sme boli tak odporúčam Praha, Brno a Viedeň
v Ba je Aurelium síce nieje to vyslovene planetarium ale synovi sa veľmi páči chodím často

cacianka
18. mar 2026

skús pozrieť Sobotište, či je podľa gusta, hvezdáreň

lucik194
18. mar 2026

Hurbanovo na SK (planetarium/hvezdaren)
alebo Brno mas 120km od BA

alebo este pozri observatorium na Deutsche schule v BA

autor
18. mar 2026
@lucik194

Hurbanovo na SK (planetarium/hvezdaren)
alebo Brno mas 120km od BA

alebo este pozri observatorium na Deutsche schule v BA

@lucik194 Hurbanovo bol nas plan, ale pozeram ze vstupy su len v pracovne dni... tak to aby sme si vzali dovolenku :( To observatorium na Deutsche schule funguje? Nasla som len plan ze sa ma vybudovat, a to nebude asi planetarium...

autor
18. mar 2026
@cacianka

skús pozrieť Sobotište, či je podľa gusta, hvezdáreň

@cacianka dakujem, tam som nenasla co som hladala

autor
18. mar 2026
@minesasubu

čo sme boli tak odporúčam Praha, Brno a Viedeň
v Ba je Aurelium síce nieje to vyslovene planetarium ale synovi sa veľmi páči chodím často

@minesasubu dakujem pozriem, to aurelium vyzera zaujimavo aj ked som tam vyslovene o vesmire nenasla nic. Je to vhodne aj pre take mensie deti? (5 a 7) Vdaka

mama_z_besstu
Zástupca značky
18. mar 2026

Ahoj, pravidelné akcie pre deti v tomto veku máva aj Hvezdáreň v Hlohovci: http://hvezdaren.org/. Aktuálne sa rekonštruuje, takže som nenašla podujatia, ktoré by sa konali v najbližšom čase. Ale čoskoro snáď zverejnia niečo aj pre verejnosť 🌠🪐

minesasubu
18. mar 2026
@anonym_autor

@minesasubu dakujem pozriem, to aurelium vyzera zaujimavo aj ked som tam vyslovene o vesmire nenasla nic. Je to vhodne aj pre take mensie deti? (5 a 7) Vdaka

@anonym_autor určite ano je pre velkú vekovku, syn má 3,5r
a mávajú zadarmo vstup ale to si treba zistiť že kedy

barka1
18. mar 2026

Brno. Spojit to s víkendovym pobytom. Pre deti je tu vela atrakcii.