Kde nájdem planetárium pre deti v okolí Bratislavy?
ahojte, prosim vas kde v okoli Bratislavy sa da ist s detmi (5 a 7 rokov) do planetaria. Tak by videli hviezdy, planety atd... ma niektore planetarium taketo "predstavenie". Co som videla t boli len nocne pozorovania oblohy alebo nejake ine predstavenia. Dakujem
Ak nie v dostupnosti BA, dajte kludne tipy aj na ine miesta.
Hurbanovo na SK (planetarium/hvezdaren)
alebo Brno mas 120km od BA
alebo este pozri observatorium na Deutsche schule v BA
Hurbanovo na SK (planetarium/hvezdaren)
alebo Brno mas 120km od BA
alebo este pozri observatorium na Deutsche schule v BA
@lucik194 Hurbanovo bol nas plan, ale pozeram ze vstupy su len v pracovne dni... tak to aby sme si vzali dovolenku :( To observatorium na Deutsche schule funguje? Nasla som len plan ze sa ma vybudovat, a to nebude asi planetarium...
skús pozrieť Sobotište, či je podľa gusta, hvezdáreň
@cacianka dakujem, tam som nenasla co som hladala
čo sme boli tak odporúčam Praha, Brno a Viedeň
v Ba je Aurelium síce nieje to vyslovene planetarium ale synovi sa veľmi páči chodím často
@minesasubu dakujem pozriem, to aurelium vyzera zaujimavo aj ked som tam vyslovene o vesmire nenasla nic. Je to vhodne aj pre take mensie deti? (5 a 7) Vdaka
Ahoj, pravidelné akcie pre deti v tomto veku máva aj Hvezdáreň v Hlohovci: http://hvezdaren.org/. Aktuálne sa rekonštruuje, takže som nenašla podujatia, ktoré by sa konali v najbližšom čase. Ale čoskoro snáď zverejnia niečo aj pre verejnosť 🌠🪐
@minesasubu dakujem pozriem, to aurelium vyzera zaujimavo aj ked som tam vyslovene o vesmire nenasla nic. Je to vhodne aj pre take mensie deti? (5 a 7) Vdaka
@anonym_autor určite ano je pre velkú vekovku, syn má 3,5r
a mávajú zadarmo vstup ale to si treba zistiť že kedy

čo sme boli tak odporúčam Praha, Brno a Viedeň
v Ba je Aurelium síce nieje to vyslovene planetarium ale synovi sa veľmi páči chodím často