Môže ísť malé dieťa na atrakcie vo Familyparku?
Ahojte, ideme o mesiac do Familyparku, dcéra má 6. narodeniny. Ale máme aj mladšieho syna, bude mať o mesiac dva roky ale je veľmi maličký. Má 81cm a vidím že veľa atrakcií je od 85cm, pustia ho ?? Ako moc vážne to berú ? Neviem či ho brať alebo ho nechať u babky... A teda som v 21.týždni tehotenstva a na obyčajných kolotočoch píšu že nevhodné pre tehotné ženy, išli by ste ? Samozrejme ako tehotná nič dole hlavou ani nič adrenalínové neplánujem... ďakujem 🙂
Ja vám poradím tak my sme s malým chodili mal 2-3 roky do family parku každé dieťa je iné musel ísť s nami aj priateľ na koľko on na kolotoče nechodí musel s malým čakať a prechádzať sa 🙈ja som si pobehala kolotoče odporúčala by som vám nechať malého niekomu varovať aby ste si užili aj vy keby chcete ísť na kolotoče
Keby chýbajúce 4 cm spôsobili, že dieťa z atrakcie vypadne a zraní sa, koho budeš obviňovať zo zapríčinenia úrazu - seba, že si ho tam vzala, alebo personál, že nedodržali bezpečnostné predpisy? 🤔
Na bezpečnosť tam veľmi dbajú. Ale je tam veľa atrakcií, ktoré si môžeš užiť ty s malým a dcéra s mužom si môžu užívať atrakcie vhodné pre nu
@anonym_autor je tam zopár kolotočov aj pre malé deti. Klasické detské maneže kde si sadneš a točiš sa pomaly dokola. Tam môžeš ísť ty aj mladší syn. Ale tam sa potočite zachviľu a co potom? Je tam inak zábava na celý deň ale pre starších. Osobne by som tehotná s 2 ročným dieťaťom za to nevyhodila peniaze a potom tam niekde pol dňa postavala a motala sa.
Poslala by som so starším len muža.
@anonym_autor nie nesla
Boli sme pred dvoma tyzdnami a teda kontrovali výšku ak sa im zdal niekto malý , každý zamestnanec na atrakcii má drevenú tyč s výškou a meral
niektoré kolotoče aj detské dosť hádžu a ked si tehu možes bruchom naraziť do bokov a tie su na vačšinu kovové
za mňa možeš ist tak na max 5 kolotoč
vlačik, traktor, sliepka, prasiatko, trakače tie su pomalé a idu len rovno žiadne hore dole
ešte ma napadlo ak Vam nevadi sa rozdeliť tak je tam ihrisko s vodou a velke pieskovisko pre toho menšieho ale 40€ by som teda nedala za hranie sa v piesku

Takéto kombo ako ste vy ,proste by som nešla lwbo by so si to neužila .