icon

Môžeme si priniesť vlastné jedlo do zoo v Bojniciach?

Včera o 08:40

Ahojte, chystáme sa niekedy do válce a do zoo ....ale mame problém s detmi, ze v restijach nechcú jest žiadne jedla len hranolky aj to je bieda ..

Mozeme si zobrať z domu svoje jedlo a tam niekde zjesť? Či je to zakázané? Nejde nam o peniaze ale deti sú nejedaci tak radaej by som zobrala z domu co maju radi ...nosia si tam ľudia jedlo zo sebou alebo nie ?

anonym_ac3891
Včera o 09:21

@anonym_autor vo Valci je tam hotel a bufety, nevidela som nikde mikrovlnku pre zakaznikov. Lavicky tam su mimo bufetov . Mozno ked vy rodicia budete jest ich menu, zohreju Vam

anonym_ccb739
Včera o 09:32

jasné že sa naješ - ale mimo rešt., nie v rešt. sú tam lavičky tak si sadnete a skonzumujete čo ste si doniesli. Aj keď je tam dosť ľudí na menšom priestore, takže žiadne súkromie nečakaj. .

minenkaa
Včera o 10:54

@anonym_autor ano vlastne jedlo nie je zakázané
Veľa ľudí si nosí jedlo ,veď vo Valči si sadnes na trávu a spravíš piknik ,v ZOO tak isto

iwesska
Včera o 11:21

A kto by ti to zakazal? Myslis,ze tam v areali niekto sleduje navstevnikov kedy kto co vylozi z batohu a zje? Pokial to nehadzes zvieratam mozes tam aj gulas jest. My sme mali toasty,kolac. Nikdy v ZOO sa nestravujeme v bufetoch.

janka1011
Včera o 12:31

@anonym_autor mňa toto celkom pobavilo, čo sa ešte dokážu ĺudia opýtať, prepáč 😄 Kto by ti preboha mohol zakazovať jesť vlastné alebo hocijaké iné jedlo?? Jedine tak keby sa s ním rozložíš na stole v reštaurácii, čo si verím že v pláne ani nemala. Normálne si sadneš na hociktorú lavičku v zoo a vytiahneš rezeň s chlebom a ješ 🙂

sara07
Včera o 13:21

však si pozri na web stránke náštevnícky poriadok
nikde neuvadzaju takyto zákaz, jedine do pavilonu je zakazane s jedlom a pitim ist
to odkedy máme národnu zoo, fakt všade máme všekto národne už