Preferujete herničky, ihriská alebo byť doma s dieťaťom?
Ktore z tohoto preferujete s 1,5 rocnym dietatom? Hernicka, ihrisko, doma? A preco?
a keď nemám 1,5 ročného?
@anonym_6e4e1b tak v case ked mal 1,5 si preferovala co?
Hernicka len keď je škaredo. Inak vonku na čerstvom vzduchu, keď sa dieťa dobre vybeha, lepšie je aj spi
Doma? Neviem prečo mam trčať doma ak je pekne. Ideme na ihrisko, do parku, do lesa, k potoku, …hocikam
@anonym_autor všetko v závislosti od počasia a nálady. Keď je pekne , nie je 30 stupňov ideme na ihrisko , každý pondelok máme Babybalance ( čo je ako keby hernicka) , keď je škaredý deň dva sme doma a keď je niekoľko škaredých dní v rade ideme do hernicky alebo do nejakého interiéru ( s tým ešte bojujeme...). A keď je pekne a nemám náladu alebo som unavená sme v ohrádke 2x2m a basta. Kedysi som sa považovala za zlú matku čo nebola úplne každý deň vonku ( mala revala vonku vždy po 20 min sme šli zvyčajne domov takže občas sa mi nechcelo pol hodinu všetkých obliekať keď som vedela že tam budem tŕpnuť pár minút kedy pôjdeme domov). Dnes mám na háku , robím hlavne aby bolo dobre mne ( choroba vo fáze nastavovania liečby)
@anonym_autor všetko v závislosti od počasia a nálady. Keď je pekne , nie je 30 stupňov ideme na ihrisko , každý pondelok máme Babybalance ( čo je ako keby hernicka) , keď je škaredý deň dva sme doma a keď je niekoľko škaredých dní v rade ideme do hernicky alebo do nejakého interiéru ( s tým ešte bojujeme...). A keď je pekne a nemám náladu alebo som unavená sme v ohrádke 2x2m a basta. Kedysi som sa považovala za zlú matku čo nebola úplne každý deň vonku ( mala revala vonku vždy po 20 min sme šli zvyčajne domov takže občas sa mi nechcelo pol hodinu všetkých obliekať keď som vedela že tam budem tŕpnuť pár minút kedy pôjdeme domov). Dnes mám na háku , robím hlavne aby bolo dobre mne ( choroba vo fáze nastavovania liečby)
@anonym_b3a3b1 nereve ti v tej ohradke?
@anonym_b3a3b1 nereve ti v tej ohradke?
@anonym_autor nie ma ju nonstop otvorenú môže ísť kam chce ale keďže je to cecok je tam kde som ja. Práveže v ohrádke sa vie zamerať na knihy , jemnú motoriku alebo spoločnú hru.
Moja je od toho veku stále vonku, doobeda chodí manžel, je na materskej, poobede chodíme v tomto počasí na dlhšie, to od cca 15-18
Cez víkendy ešte dlhšie, dnes sme boli na akcii od 11-18 medzi tým hodinu spala v kočíku.
Čo doma stále, ti dieťa sa nudí, je otravne, vymýšľa…
@anonym_autor nie ma ju nonstop otvorenú môže ísť kam chce ale keďže je to cecok je tam kde som ja. Práveže v ohrádke sa vie zamerať na knihy , jemnú motoriku alebo spoločnú hru.
@anonym_b3a3b1 wau, dobre si ho naucila
Ihrisko, ak tam je malo ludi. Neznasam, ked sa nejake mamicky chcu druzit a rozpravat. Inak vyhrava zahrada, mame velmi velku
@anonym_autor Ja určite domov. Dá sa tam robiť mnoho zmysluplných činností. Prechádzky von. Potom ihriská. Nie často. V herni (kútiku) hádam ani nikdy neboli, nezvykla som si deti "odkladať".
@anonym_autor V hernicke sme neboli nikdy, na ihrisko sme obcas sli, ale vacsinou sme von chodili na ine miesta - fontany, parky, pozerat, ake kde rastu kvety, kde aky bager kope...Ale boli sme aj vela doma v tomto veku.
@anonym_autor Ihrisko. My sme, ked bolo pekne pocko, boli vonku. A ked skaredo, tak doma.. Hernicky len vynimocne.
Z hernicky sme si dovliekli choroby.radsej vonku-park, mesti, ihrisko, u kamosky/u nas s kamoskami..
Mame dom,takze dvor alebo v skolke je ihrisko pre vsetky deti aj mimo skolky,tak aj tam alebo doma.Vzdy sa vie pekne zahrat,a kedze sme mu vela hovorili o skolke a chodil sa tam aj hravat,tak aj nastup a zvykanie si na skolku bolo uplne bez problemov.Rad tam chodi,a rad sa hra.Aj doma sa vie pekne prehrat sam s autickami.Ked sa chce hrat somnou len mi strci auticko do ruky a hrame sa spolu.
Ked sme byvali v meste,deti na bicykli,odrazadle a uz sa vozili,alebo sme sa isli len tak prejst,nakrmit kacky sem tam na pieskovisku sme sa zastavili.
@anonym_autor My vsetko z toho. Doma by ma to nebavilo a dieta by zdemolovalo dom ak by som ho nedostala von. Chodime von kazdy den a mame ihrisko 5 minut od domu ale v tom veku sme sa tam vacsinou ani nedostali. On bol zive dieta a cely den sa nezastavil, ale vonku sme urobili 2 kroky a nieco skumal 5 minut, potom zase 2 kroky a na nieco sa pokusal vyliezt. Musela som si super teplu vetrovku a cizmi do -40 aby som nezamrzla lebo som tam len postavala.
2x denne von, takmer za každého pocasia. Len v lejaku sme boli doma. Ihrisko, prechadzka. Bola to pravidelná sucast dna. Tak ako jedlo, kupanie, atd. Do hernicky sme sa dostali minimálne.
@anonym_autor ak to má byť striktne len toto obdobie, tak sme boli doma, lebo som bola v 600nedelí, inak väčšinou vonku na čerstvom vzduchu, na prechádzke, na dvore
My všetko
A kutiky/hernicky mam rada ale nie,ze odložiť dieťa
To ani neviem ci by sa dalo
Ale ze su tam.nove podnety, nové hry,nemusim ja mu všetko zaobstarať doma
Doma. Mame dvor,zahradu,bazen,preliezky,pieskovisko.
Prvy syn SA narodil na zaciatku Covidu, takze bolo dlho vsetko zatvorene. Ale tak my sme v lete/zime boli vela vonku, na ihriskach, v lese. Alebo doma. V hernicke sme boli neskor, ale az tolko neuputalo. Sem tam tam chce ist, ale radsej ide s kamaratmi von na ihrisko, hlavne ked sa teraz oteplilo konecne.
Keď som mala deti malé, boli sme všade len doma nie, prechádzky 3 hodiny denne v kočíku, keď v kočíku nie tak na ihrisku, plávanie, hudobná, herničky, návšteva s kamoškou, proste komplet vsetko ....
Aktuálne nemám 1,5 ročné dieťa, ale podľa počasia sme chodili do herničky, na ihrisko, potok. Keď bol výpek doma v bazéne atd
Žiadne herne ani ihriska sme blízko nemali ,ani ma to nelakalo, chodili sme na obyčajné prechádzky, les, von na ulici v tráve, v skalkach, vlastná hojdačka, dalo sa prebavit. Raz sme boli v herni, ked sme boli na pobyte a to bolo hrozné, väzenie, nuda, to isté dokola. My sme skor dedinské typy ako mestské . A ja som rada aj doma trávila cas s deťmi, nemali sme s tym problém, ze by sa nudili a byt by zdemolovali.

a keď nemám 1,5 ročného?