Tipy na koncoročný školský výlet pre ôsmakov
Ahojte, má niekto typ na koncoročný školský výlet pre ôsmakov? Ďakujem
My sme dakedy boli v tokaji. Mohli sme si kúpiť víno pre rodičov, aj sme si kúpili a vypili sme večer 😂😂😂😂
@anonym_c612de hmm. No to by mi v dnešnej dobe neprešlo🙂
@luckuz Asi tak trošku závisí od lokality, by som povedal. Keďže tak elementárnu vec nevieš uviesť, tak odporúčam napr. plťky v červenom kláštore. A ak to máš 300km, tak trebalo napísať lokalitu.
@luckuz napíš plus mínus lokalitu a rozpočet na žiaka, vtedy sa ti dá poradiť. A či jeden deň alebo viac
nasi idu na otocku lietadlom z BA do Kosic - zazitok pre mnohych na cely zivot... (najma tych ktori este nikdy neleteli)
nasi idu na otocku lietadlom z BA do Kosic - zazitok pre mnohych na cely zivot... (najma tych ktori este nikdy neleteli)
@anonym_d55111 A toto jaky super napad. Sa mi velmi lubi. Take zaujimave, v podstate nic extra ale take originalne.
tak v Martine mate vselico blizko, zavisi, ci na prespanie, ci nie. Ja som bola s deviatakmi aj v Osviencime, Wieliczke, Krakowe alebo Tatry Velky Slavkov Aplend Golf Rezort, potom Uherske hradiste - velmi vela atrakcii okolo - muzeum letectvo, kovozoo, hodonin zoo, skanzen Modra, Velehrad, Lednice, Valtice, ked blizsie tak oravska priehrada, Slanicky ostrov umenia, Bojnice,

My sme dakedy boli v tokaji. Mohli sme si kúpiť víno pre rodičov, aj sme si kúpili a vypili sme večer 😂😂😂😂